واسه ساخت کاور هم برنامه زیاده که میتونی دانلود کنی..نقل قول:
اگه بخوای لینکش رو بهت بدم..
Printable View
واسه ساخت کاور هم برنامه زیاده که میتونی دانلود کنی..نقل قول:
اگه بخوای لینکش رو بهت بدم..
حسين جان درست ميگه....نقل قول:
منم قبلنا داشتم...فكر كنم واسه خود نرو بود..الان نميدونم كجاس....
اگه ممكنه به منم پ خ كن...يا اينكه همينجا بزار همه ملت استفاده كنن...
پيشاپيش ممنون
راستي از بحث تاپيك فاصله گرفتيم الان ميان ما رو كتك ميزنن...خودتونو آماده كنيد...چاقو پنجه بوكس.....:31:
من با Switch off کار میکنم. از Cnet پنج ستاره گرفته، ویندوز 7 رو هم ساپورت می کنه:33:نقل قول:
کد:http://download.cnet.com/Switch-Off/3000-2344_4-10056977.html?tag=mncol
اگه یه جایی می بود که بهم بهترین جاهای رشت رو در امور مختلف معرفی و نقد می کردیم خیلی خوب میشدنقل قول:
ایده هایی دارم اما بلندپروازانست:27: باس طراحی سایت یاد بگیرم:13: (FrontPage خوبه؟)
ماه قبل 256 داشتم الان اندیشه میگه بالاتر از 128 برای کاربر عادی نمیدن (شرکت ها و دانش پژوهان اشد ودکتری). تا الان دنبال کار بودم سرعتا استاندارد شه مجبور میشم برم ارشد بخونم.:31:
با یه سرج تو گوگل لینکای زیادی میتونین برای برنامه های ساخت کاور cd پیدا کنین
مثل اeasy cover designer
نسخه پرتابل
[HTML]http://rapidshare.com/files/341159251/Port.Easy.Cover.Design.Pro.2.09.rar[/HTML]
نسخه نصبی
پسورد هم:کد:http://rapidshare.com/files/337296157/Easy_Cover_Design_Pro_2.09.rar
اگه لینکا کار نکردن بگو برات آپ کنم:31:کد:Bodo10_for_WarXtreme.com
راستی حجم برنامه ها هم 3.2 بیشتر نیست
----------
آقا سرعت شما هم اومده پایین از راپید دوباره یا فقط من اینجوریم؟
نقل قول:
آره حسين جون به من
پخ بكن . توي تايپيك نزاريم بهتره .
بحث همينجوري 2 صفحه منحرف شد . كه اونم بازم من باعث شدم:43::43:
حتما پيغام خصوصي بده :11:
داداش طراحی سایت واسه چی !!
همینجا توی همین سایت یه تاپیک راه بنداز که هم مشکل ما حل بشه هم مشکل خودت..
تازه وقتی هم که 6 صبح پاشدیم کامپیوترها رو خاموش کنیم سر نماز هم دعات میکنیم..
درضمن من شنیده بودم که سرعت 128 و 256 اندیشه چندان تفاوتی نداره..
چون توی روز که باید 16 باشه ولی 230.. مگه شب خیلی سرعتت بالاتر بود ؟؟
الان اکثرا سرعت دانلود من اگه تکی دانلود کنم 1 تا 3 حدود 50-70 و سه به بعد حدود 230-235
اگه هم خواستی سرعتت بالاتر بره بازم سر نماز دعات میکنیم که ارشد هم قبول بشی..:46:
آخه چرا سند خونه.خوب خونه جدید واسه خودش خط تلفن داره دیگه.یعنی جدا اینقدر گرفتاری داره؟؟؟ :41:نقل قول:
در مورد سوال دوم صفحه قبل هم اگه کسی میدونه جواب بده.
مرسی
من از موقعي كه اي دي اس ال گرفتم هميشه سرعت 240 بوده و هيچ وقت 16 نبوده..قبلا اينطور بوده؟.اگه يه موقع سرعت رو بكنن 16 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! وااااااااااي خيلي بد ميشه ديگه شبي يدونه فيلم هم دانلود نميشه ....نقل قول:
اين كار رو كه نميكنن نه؟؟؟؟
راستي حسين جان دستت طلا..( پ خ) .ممنون
نماز رو خوب اومدي:31:////منم 6 كه پي سي خاموش شد ميرم تو تختم نماز ميخونم..به حالت خوابيده:31:
اگه بخوام از فن اوا پاشم بیام اندیشه اشتراک بگیرم باید چیکار کنم ؟
قیمت 128 5 گیگ چنده ؟
مودم رو حتما باید عوض کنم ؟ Siemens دارم
اول باید برین فن آوا درخواست جمع آوری خططونو بکنین بعد بیاین گلسار نمایندگی اندیشه درخواست سرویس میکنین.برای لیست قیمتها بهنقل قول:برین قیمت 128 5gb .بدون آبونمان 18900 هست.خیر مودمم نیاز نیست عوض کنین ولی ببرین اندیشه که براتون کانفیگ کنن.کد:http://www.askiran.com/index.php?act=adsl
خوش به حالتون ما لنگرودیها 4 ماهه که بیشترین سرعتمون 20 هستش و کمترین 4:41::45::hmm:نقل قول:
الان من دارم 3تا فایل با هم میگیرم و همش بالای 70
بچه ها هیچکی نمیدونه باید چیکار کرد؟ بایدحتما سند خونه برد؟کسی دیگه به این مشکل نخورده؟چقدر طول میکشه؟نقل قول:
سرعت از 50 پايين تر نمياد امشب .چه عجب لطف كردن بعد از چند شب .
به قول Karkan امشب بنزه .
البته بنز كه نه فعلا روي mazda 3 هست .:31:
يه راهنمايي كنيد بگيد كجا توي نرم افزار idm ميشه تعداد لينك دانلود ها رو افزايش داد . واسه من تا 3 تا بيشتر قبول نميكنه
در همینجا اعلام میکنم که واقعا اندیشه داره (*****)
جای ستاره کلمه رکیک قرار بدین.
روزهای سرعت خوبه ولی خداوکیلی 4 شبه از ساعت 1 به بعد به هیچ وجع نمیشه دانلود کرد و نمیشه تو بازی انلاین هم رفت (WOW)
اول فکر کردم مشکل فقط از منه بعد دیدم یکی دیگه از دوستام هم این مشکل رو داره.
سرویس هامون 128 - 8 هستن.
رنج ای پی هم که ما بهش متصل میشیم .
109.109.53 هستش.
اگه امکانش هست رنج خودتون رو اعلام کنین شاید بفهمیم مشکل از کجاست.
downloads>scheduler>fileas in the queneنقل قول:
حالا اون عدد رو روی هرچی میخوای بذار مثلا 10 و apply کن..
اگه تو صف می ذاری :نقل قول:
Scheduler >> "Files in the queue" Tab
دیشب از ساعت 3 به اونطرف سرعت از 230 پایینتر نمیومد..
ورژن IDM من 5.18 ولی احساس میکنم ورژن 5.17 خیلی بهتر بود.. نظر شماها چیه ؟؟
آها راستی این حرفا ربطی به این تاپیک نداره.. بیخیال نمیخواد نظرتونو بگید.. نتیجه اینکه ورژن 5.17 بهتره..
سرعت دانلود شماها دیشب چطور بود؟؟
راستی از کجا میفهمید ماکسیمم دانلودتون چقدره ؟؟ مثلا میگید 2.5 گیگ دانلود کردید ؟؟
آخه من مثلا 4تا فیلم میذارم دانلود بشه که کلش 1.5 هم نمیشه..
مگه چندتا فایل شب میذارید دانلود بشه ؟؟
سلام از دوستان یه سوالی داشتم ممنون میشم جوابمو بدین
من در حال حاضر از پارس آنلاین اشتراک 256 6 گیگ میگرم من کارم بیشتر وبگردی هست دانلودم بخوام بکنم فقط از ساعت 6 صبح به بعد میکنم چون سرعت دانلود از 6 تا 10 صبح بدون دانلود منیجر 100 تا 150هست بقیه ساعت ها بدون دانلود منیجر از 30 تا 70 هست
حقیقتش من تصمیم داشتم بیام اندیشه ولی یکی از دوستان که از اندیشه نت میگره گفت نیا چون اندیشه سریع گیگ تموم میکنه چون منم همش تو روز کار میکنم و وقت شب کار کردن ندارم منصرف شدم حالا از دوستان سوال دارم که من اگه بخوام 128 اندیشه بگیرم سرعت دانلود تو روز میانگین چقدره چون شما فقط سرعت تو شبتون رو میگین و موضوع سریع گیگ تموم کردن چیه؟ آیا راسته؟ طرف میگفت از بس زود گیگ تموم میکنه جرات ندارم تو روز کانکت بشم البته اون 128 5 گیگ داشت
آقا كولاك كردم ديشب 3 گيگ 700 دانلود كردم:31::5:
دیشب خیلی بد بود 400 مگ هم دانلود نشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خجالت آوره
سلام
دو تا مسئله مي خواستم با دوستاني كه از انديشه استفاده مي كنند مطرح كنم
يكي اينكه من دو ماه هستش كه از انديشه استفاده مي كنم و قبلش از پارس وي استفاده مي كردم، موقعي كه از پارس وي استفاده مي كردم هروقت disconnectمي كزدم و دوباره وصل مي شدم يه IP جديد مي گرفتم و مي تونستم تو سايت هايي مثل rapidshare دوباره دانلود كنم و محدوديت نداشته باشم، ولي تو انديشه اينطور نيست، الان تو اين دو ماه 5 تا IP بيشتر نگرفتم و با دستورهاي داس ipconfig /renew هم عوض نميشه (تو پارس وي ميشد) ، بهشون ميگم مگه IP من استاتيك هستش؟ ميگن نه!
اگه راهي بلدين براي تغيير آي پي بگين لطفا :(
دومي هم يه سئواله : شما مياين ميگين كه هرشب كلي دانلود مي كنين و كلي سرعتتون بالا بوده ولي واسه من اتفاقا شب ها سرعتم از بقيه وقت ها كمتره
من سرويسم 128 نامحدود هستش، در روز سرعت دانلودم بيت 18 تا 20 كيلو هستش اما شب كه ساعت 1 ميشه دوربر 10 ميچرخه، چرا؟؟!! درسته كه تعداد زيادي به خاطر نامحدود بودن حجم آنلاين ميشن ولي چرا واسه من كم ميشه واسه بقهه زياد؟؟!
ممنون
واسه شما از اول همینطور بوده ؟؟نقل قول:
کلا واسه همه شبها به نسبت روز پایینتره و البته چند وقتیه کلا سرعت پایین اومده و مثل اینکه قراره پهنای باند رو اضافه کنن..
واووووو چه ميكنه اين پدرام!!!!!:18::18:نقل قول:
ديشب سرعت من افتضاح بود...حدوده 300 مگ دانلود شد...:31::5:
چطوره كه يه شب واسه من بنزه واسه شما خر يه شب برعكس؟؟؟:31::31:
الان 3-4 شبه سرعت من از 50-70 بالاتر نرفته...
for SHAME
نقل قول:
فكر كنم حق شما رو من ديشب خورده بودم چون از 2 به بعد هر چقدر فايل ميزاشتم زير 80 نميومدن :31:
---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------
نقل قول:
اميدوارم امشب واسه من خر نباشه :31:
راستي اون نرم افزار رو استفاده كردين ؟؟
خطاب به ( حسين رشتي و karkan )
من دیشب رکورد زدم اونم 900MB
دوست عزیز شما میتونین این مشکل رو اگه فقط دانلود کردن از بعضی سایتها مثل راپید هست با خرید یه اکانت یه ماهه که ماشالله فت وفراوون هم شده حل کنین:8:نقل قول:
برای عوض کردن آی پی هم من نرم افزار ip changer رو پیشنهاد میکنم:46:
واسه من که قبلا خوب کار میکرد:31:
این مسئله بالا بودن سرعت ما هم واسه سود بیشتر شرکت هست چون زودتر حجممون تموم میشه و دوباره باید حجم بخریم:44:
ولی شما چ.ن نامحدود داری سرعتت استاندارد هست:23:
------------------
به کلیه دوستان راپید باز:3:
شرکت عزیز مخابرات :1:برای جلوگیری از دانلود لهو ولعب :26:وگمراه شدن جوانان غیور این مرز و بوم و در راستای امر به معروف و نهی از منکر سایت خارجکی و وابسته به اجانب و صهیونیست های نامرد :9:یعنی راپید :4:رو محدود کرده:18:
درود بر مخابرات:34::32:
جای لهو ولعب برین چیزای خوب و مذهبی دانلود کنین:15:
من استفاده كردم..صبح بلند نشدم.:27:.دمت گرم.....دعات ميكنم...:10:نقل قول:
مثل اينكه همه ركورد زدن غير من و كاوه.حسين جان تو بيا بگو چيكار كردي...بگي ركورد زدم ميرم انديشه رو ميزنم....:31::31:
نوبتي هم باشه ديگه امشب نوبت ماست...
---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 02:05 PM ----------
محدود يعني چي؟؟؟نميشه بيشتر از يه حدي دنلود كرد؟؟؟نقل قول:
اينا ميخوان چيكار كنن؟؟ملت فقط آموزش نماز و ........ دانلود كنن؟
karakan جان
یعنی اینکه نهایت سرعت با اکانت راپید از 25 بیشتر نمیشه در حالی که لینک مستقیم از جای دیکه با 100 دانلود میشه:13:
چند وقت پیش هم اینجوری کرده بودن که درست شد
دوباره فیلشون یاد هندستون کرده :2:
اگه راپید مشکل داره چطور با فیلتر شکن سرعت خوبه حتی لیچ هم که میکنی سرعت خوبه ولی از خود راپید ترکیده:41:
من باهاشون صحبت كردم كه گفتن چون واسه شما نامحدود هستش، سرعت سر 18 لاك ميشه و بالاتر نميره مگر اينكه ادمين شبكه بعضي اوقات كل اكانت ها رو واسه چند دقيقه نامحدود ميكنه
واسه من يه بار اين اتفاق افتاد و سرعتم بالا رفت و تا disconnect شدنم سرعت بالا موند
نمي دونيد معمولا چه موقع هايي اين كارو مي كنن؟
من دیگه زیاد توی کار دانلود نیستم.. این بازی تراوین همه وقت و زندگی ما رو گرفته..
از یه طرف هم کلی فیلم دانلود شده دارم که نگاه نکردم و هر موقع اینا تموم شد دوباره شروع میکنم..
اون برنامه هم ازش استفاده نکردم.. یعنی فرصت نشد چون دیشب تا 4 پای تراوین بودم و تا اون موقع چون سرعت توپ بود (230-235)
همش دانلود شده بود و دیگه فایل واسه دانلود نداشتم..
راستی اون چجوری کار میکنه؟؟
قسمت اول باید ساعت کامپیوتر رو وارد کنیم و قسمت دوم ساعتی که میخوایم کامپیوتر خاموش بشه ؟؟
البته من 512 هستم.نقل قول:
بعدش فکر کنم هنوز رکورد دار هستم.چون تو کمتر از 5 ساعت رکورد 4.67 گیگ رو دارم.
---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------
نقل قول:
مثل اينكه همه ركورد زدن غير من و كاوه.حسين جان تو بيا بگو چيكار كردي...بگي ركورد زدم ميرم انديشه رو ميزنم....:31::31:
نوبتي هم باشه ديگه امشب نوبت ماست
نمیدونم شاید مشکل از رپید هم باشه چون تقریبا فقط لینک های مستقیم رپید دارم.
دوست عزیزنقل قول:
البته با خط اول فرمایش شما در مورد حرف رکیک موافق نیستم ! بهتره بجای اینکه به اندیشه حرفای رکیک بزنیم دق دلیهامون رو جمع کنیم واسه مخابرات که داره یواشکی گند می زنه به همه چیز از جمله جی میل ! اندیشه تا وقتی که سرعتش زیر استاندارد نیست جایی برای اعتراض رسمی نداره ! ( هرچند منظورم این نیست که حقمون همین سرعت 128 ... ماها حقمونه که مثل همه دنیا سرعت چند مگابیت داشته باشیم ... اما فعلا که وضعیت این طوریه وقتی قراردادمون از این بیشتر نیست حق اعتراض هم نداریم ! ) اما سرویس من هم مشابه شماست و رنج آی پی من الان 109.109.57 ... دیشب هم سرعتم فوق العاده پایین بود بخصوص تو دانلود تورنت از 10 الی 20 کیلو بالاتر نمی رفت ..
اما بعضی از دوستان می گن همین دیشب با اشتراک 128 اندیشه سرعت بالای 200 کیلوبایت داشتن ! به نظرم سرعت واسه بعضی مراکز مخابراتی و بعضی آی پی ها بیشتر از بقیه هست و ترافیک اطلاعات به سمت اونا سرازیر می شه ! ... البته کلا سرعت دانلود غیر مستقیم چند روزه که افتضاح شده و دانلود مستقیم به این بدی نیست ... مثلا همین حالا ( که ساعت 6 عصره ) من سرعت دانلود تورنتم خوب نیست و از 50-60 کیلو بایت بالاتر نمی ره ... به نظرم هم بخاطر گندایی هست که اخیرا مخابرات داره میزنه و هم رنج آی پی بی تاثیر نباید باشه ! چون کافیه یه شب که سرعتتون خوبه امتحان کنین بعد از 1 شب مودم رو خاموش روشن کنین ! می بینین بعد از عوض شدن آی پی سرعت به شدت افت می کنه و تا روز بعدش بالا نمی ره ! :41: به هر حال سرعت بین همه متعادل شر نمی شه ! بعضی دوستان شبا سرعتشون خیلی عالیه و بعضی اینطوری ! ولی به نظرم دائمی نیست و ظرف روزای آینده احتمالا بهتر می شه ... ( امیدوارم بشه! )
این اتفاق زیاد نمیوفته !نقل قول:
برای ما که اشتراک حجمی داریم مثلا در طول 2 ماه گذشته کلا 3-4 بار اینطوری شده و همیشه بعد از چند ساعت به حالت اولیه بر می گرده ...یعنی احتمالا وقتایی هست که دارن تنظیمات سرور رو چک می کنن یا تنظیم خاصی رو نرم افزار مدیریت اکانت کاربرا انجام می دن ... اینجور وقتا با ورود به قسمت اطلاعات حجم مصرفی بجای نشون دادن میزان حجم باقیمانده نوشته می شه unlimited یا اینکه حجم مصرفی اصلا کم نمی شه ... زمانش رو نمی شه دقیق تعیین کرد ... اون دیگه شانس شماست که همون لحظه متوجه بشی یا نه ! ( البته بچه ها هم نامردی نمی کنن و ظرف همون چند ساعت چند گیگ دان می کنن معمولا ! بس که همیشه در صحنه هستن تا سرور قاطی می کنه 2 دقه بعدش انگار کلاغه به همه خبر می ده ! نبوغ از نوع ایرانی :21: )
در مورد باز نشدن صفحه جی میل ( با اینکه ربطی به تاپیک ما نداره اما شاید مشکل خیلی از دوستان رو اینجا حل کنه ) یه نقل قول می خوام بکنم از مطلب یکی از دوستان تو یه سایت دیگه . البته این رو هم اضافه می کنم که فعلا با سرویس pop3 و برنامه های مربوطه ( مثل outlook ) می شه از سرویس جی میل استفاده کرد و مشکلی وجود نداره . با استفاده از فیل هم می شه از وب میل استفاده کرد اما دونستن این نکته هم خالی از لطف نیست . ( مسئولیت استفاده از روش زیر به عهده خودتونه و اگه دیدید مشکلی تو سرعت اینترنت یا چیزای دیگه ایجاد شد می تونید دوباره به حالت اول برگردونید ... )
"چند روزبود نمیتونستم وارد gmail بشم همه کارای عادیم مختل شده بود آخرش باکلی جستجومشکلم رو حل کردم قابل توجه اونهایی که با جیمیلشون مشکل دارندمطلب زیر به کارتون میاد
IPمربوط به سرور جیمیل را Trace Route کنید/مشاهده می شود بین سه آی پی که با 195.146.63 شروع می شوند یک loop بسته ایجاد شده است. در واقع اطلاعات ارسالی آنقدر بین سه آی پی یاد شده می چرخند که Time out ایجاد شود. تمام آی پی های 195.146.63 مربوط به Telecommunication Company of Iran -TCI است! به عبارتی بادستکاری غیر قانونی و غیر اخلاقی در جدولهای Routing توسط غیورمردان متخصص درمخابرات این مشکل برای جیمیل ایجاد شده است.:41:
می دانم که این مشکل واقعا"کارهای عادی مردم ودانشجویان عزیز را مختل می کند،اما راه چاره برای این مشکل دوستان عزیز:
دی ان اس های خود را به دی ان اس های گوگل تغییر دهید برای این کار به ترتیب زیر عمل کنید
به کانکشن خود که با آن به اینترنت وارد می شوید بروید و بر روی properties کلیک کنید بعد networking را انتخاب کنید روی Internet protocol(TCP/IP) دوباره properties بزنید ،بعد در قسمت پایین صفحه use the following DNS server addresses را تیک بزنیدودر سطر اول و دوم به ترتیب اعداد زیر را وارد کنید
8.8.8.8
8.8.4.4
تغییرات را ذخیره کرده کانکشن خود را قطع کرده مجددا" وصل شوید وبراحتی وارد جیمیل شوید واگر موفق بودید یک فاتحه ای به روح اموات من و خودتان بخوانید."
* دوستانی که برای کانکشن رو دسکتاپ میان بر درست کردن می تونن با کلیک راست روی میان بر و زدن کلید properties>find target فولدر اصلی کانکشن رو باز کنن و روی اون کلیک راست کنن با گزینه properties تنظیماتش رو پیدا می کنن ... یا از داخل control panel به قسمت network connections برن.
مثل اینکه جواب سوال مارو هیچکی نمیدونه!!!نتیجه میگیریم باید یه سئوال دیگه بپرسم:31:
آقا اگه من بخوام از wifi استفاده کنم باید مودم وایرلس بگیرم و بعد هم خط وایرلس از اندیشه؟؟قیمت خط وایرلس چنده؟
مرسی
راستی سرعت منم تقریبا یه شب در میون خوبه. فکر کنم این کار با یه الگوی مشخص انجام میشه و خودشون بعضی شب ها به یه سری مناطق سرعت بهتر میدن و شب بعد برعکس.عدالت و کیف میکنید.من پریروز داشتم تورنت با سرعت 220 دان میکردم ولی دیروز حتی به 50 هم نمیرسید.
اندیشه عدالتش خیلی ناعادلانه است.
ما که خط727 هستیم سرعت دانلود 128 همیشه24 است صبح شب هیچ فرقی نمیکنه.
256 هم 58صبح شب هیچ فرقی نمیکنه
اندیشه نمی خواد یک بار سرعت دانلود ما رو به 100یا 200برسون تا ماسرعت 100یا200رو تجربه کنیم؟
تایید میشه! منم کارام بیشتر با تورنته. آدم حرصش میگیره لینک مستقیم نداره:19: (اکانت رپید حیفه:21:)نقل قول:
اما اینقدم دیگه تورنت واسه من داغون نیست
1-تعداد دانلود همزمان رو بیشتر کنید (اگه سقف سرعت هرکدوم پایینه)
2-استفاده از Port Forwarding (البته دیگه اختصاص DNS به GMail منتفی میشه:13:)
ممنوننقل قول:
حق با شماست!
منم وقتي قبل از نامحدود گرفتن ميرفتم تو تنظيمات اكانت، نامحدود ميزد و همون موقع سرعتم بالا ميرفت