باز کردن تیم ها که مشکل نداره . مشکلم اینه که رو کله هر بازیکنی که تحت کنترل منه اسمشو می نویسه! کسی نمی دونه اینو چطور باید حذفش کنم؟نقل قول:
Printable View
باز کردن تیم ها که مشکل نداره . مشکلم اینه که رو کله هر بازیکنی که تحت کنترل منه اسمشو می نویسه! کسی نمی دونه اینو چطور باید حذفش کنم؟نقل قول:
من یادم نیست تور پیس 6 چطوری بود به عکسشو بذار شاید تونستم کمکت کنم داخل صفحه قبلی هم چندتا تور گذاشته بودمنقل قول:
نه بابا اون رو كه ديگه نميشه عوض كرد:41:نقل قول:
اون رو ديگه خودت بايد بري توي تنظيماتش درست كني.نقل قول:
راستش من درست نميدونم كجا بايد بري
ممنون محمد جان.
دوستان کسی می دونه چطوری باید اسم بالای سر بازیکنی که تحت کنترلمه رو حذف کنم؟ اینم عکسش:
کد:http://i26.tinypic.com/23wmzkh.jpg
از تو سیستم ستینگ:نقل قول:
cotroler>>controler 1>>cursor setting>>cursor name
پيشاپيش 1000 پست رو تبريك ميگم:11:نقل قول:
سلام
آقا تاپيك تعداد صفحاش خيلي زياده...
نميشه همه صفحات رو ديد
رمزي رموزي چيزي بلدين تو اين pes 8 كه يارو حركات تكنيكي بكنه
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
كلا بجز روال عادي بازي چيز ديگه اي داره كه ما خوشمان بياد...
من فقط مستر ليگ ميرم و بس.
بازيش چه چيز جالب ديگه اي داره؟
ما كه هركاري كرديم نشد!نقل قول:
دوست عزیز دکمه ی R2 پیراهن رو در حین دویدن میکشه.
دکمه ی L1,l2+r1 اینا رو بزنی خودشو میندازه روی زمین.
R2 بازيكن سرعت ميگيره.
L1,l2+r1 هم فقط بازيكن هارو دفاعي و هجومي ميكنه
دريبل زيداني هم كار نكرد
كسي اينارو بلد نيست؟ + تكنيكهاي ديگه
ممنون:)
دمت گرم ممنونم. اصلا فکرشم نمی کردم باید اینجا باشه. همش تو Dipaly setting دنبالش می گشتم.نقل قول:
فریب دادن رو من انجام دادم. L1+L2 رو در حالی که سرعت رو گرفتی (R1) باهم بزنی خودشو میندازه زمین. البته زیاد به درد نمی خوره چون فقط کارت زرد می گیری! از دوستان کسی تا حالا تونسته داور رو فریب بده ؟نقل قول:
آره الان من هم تونستم انجام بدم...نقل قول:
فریب دادن رو من انجام دادم. L1+l2 رو در حالی که سرعت رو گرفتی (r1) باهم بزنی خودشو میندازه زمین. البته زیاد به درد نمی خوره چون فقط کارت زرد می گیری! از دوستان کسی تا حالا تونسته داور رو فریب بده ؟
:11:ممنون
دريبل زيداني هم الان تونستم بزنم!
كسي چيز ديگه اي بلد نيست؟:)
حالا شما دریب زیدانی رو به من بگو تا منم یه چیزی از شما یاد بگیرم . :46:نقل قول:
من رسیدم به فصل 2011
وقتی نقل و انتقالات را تمام کردم 30000 تا بدهی اوردم
برای همین هم وقتی میخواهم وارد بازی بشوم مینویسد game over
حالا میخواهم بدونم کسی کد تقلبی نداره که بشه پول را افزایش داد
اخه بازیکنهای توپی را خریدم دوست ندارم از اول شروع کنم
الان دلگه نمیشه کاری کرد کد تقلب هم وجود نداره برای این بازی
اگه دسته داري....اون چراغ قرمزه رو روشن كننقل قول:
حالا شما دریب زیدانی رو به من بگو تا منم یه چیزی از شما یاد بگیرم .
بعد دو تا اهرم هستش روي دسته
با سمت چپي جلو برو...با سرعت كم
همينجور كه داري را ميري اهرم سمت راستي رو 180 درجه از چپ به راست(ساعتگرد) بچرخون
چندبار بچرخون كه مطمئن تر باشه.
متاسفانه دسته من ساده ست. از اون 6 تومنی ها :31: . نمی دونم با اینم می شه یعنی به جای اون اهرما با فلش کار کنم؟
دوستان بلند کردن توپو کسی بلده؟
سلام
خواهشان هركس ميدانه اين دريبل ها چند تا خوب مخصوصا زيداني - يا دوطرفه (با كيبورد بلده بياد بزاره)
ديگه نميشه كاري كردنقل قول:
من الان ميرم دريبل زيداني بزنم چيزي ياد گرفتم ميام ميگم
وقتي با يه بازيكن داريد حركت ميكنيد(آروم نه با سرعت)l1 رو پشت سر هم بزنيد پا عوض ميكنه اگه با رونالدينيو يا كريستين رونالدو اين كار رو بكنيد يه كار باحال انجام ميدن حتما امتحان كنيد
رونالدو هم به همچنيننقل قول:
وقتي با يه بازيكن داريد حركت ميكنيد(آروم نه با سرعت)l1 رو پشت سر هم بزنيد پا عوض ميكنه اگه با رونالدينيو يا كريستين رونالدو اين كار رو بكنيد يه كار باحال انجام ميدن حتما امتحان كنيد
آره ولي اون ديگه به درد نميخورهنقل قول:
وشته شده توسط mojtaba007 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من رسیدم به فصل 2011
وقتی نقل و انتقالات را تمام کردم 30000 تا بدهی اوردم
برای همین هم وقتی میخواهم وارد بازی بشوم مینویسد game over
حالا میخواهم بدونم کسی کد تقلبی نداره که بشه پول را افزایش داد
اخه بازیکنهای توپی را خریدم دوست ندارم از اول شروع کنم
بازیکناتو یا بفروش یا relise کن .. پولت برسه
چه طوری با Game Graphic عکسها رو میشه جا به جا کرد ؟
خوب دريبل ها پيدا كردم زيدان با كيبود خيلي سخت نميشه به اين راحتي ها زد ولي با تنظيم اون R ميشه اين دريبل زد
دريبل 2 طرفه هم به اين شكل كيليد R2 هر چي هست گذاشتيد براي كيبرد نگهداريد كليد جهات اول عقب و بعد جلو
كمي تكرار كنيد ميفهميد جريان
با كليد هاي تركيبي R1-r2-l1-l2 هم ميتوانيد خودتون به زمين بندازيد
سلام. R2 ديگه لازم نيست!!!!!!!نقل قول:
اينم برنامه واسه كاري كه شما مي خواي. راهنماي كارشم به فارسي توش نوشته. اسم سازنده راهنماش هم توي خوده راهنما هست.نقل قول:
قصد تبليغ ندارم. فقط اطلاع رساني مي كنم.نقل قول:
http://abolfazl-p.persiangig.com/tools/Art%20Money.rar
تنها سايت رسمي و تخصصي و ثبت شده ويرايش سري بازي هاي Pro Evolution Soccer در ايران:
نقل قول:
http://www.PersianPes.com
سلامنقل قول:
سلام. R2 ديگه لازم نيست!!!!!!!
براي دوطرفه مي گيد
ديگه كسي دريبل هاي ديگه بلد نيست مثلا اين دريب پشت پا با رونلديو چطوري
يك سايت كامل مرجع اصلي براي اين تاكنيك وجود داره با عكس يا چيزي نشون بده متن هم باشه اشكالي نداره
نه براي به زمين انداختن و گول زدن داور. :10::8:نقل قول:
من كه گفتم. تنها سايت تخصصي و جامع واسه سري بازي هاي Pro Evolution Soccer در ايران،هستش.کد:www.PersianPes.com
عزيزم ممنون دستت درد نكنه اگه بازم چيزي پيدا كردي بزارنقل قول:
فرقي نداره قصد داشته باشي يا نهنقل قول:
يه دفعه ميبيني پستت پاك ميشه!
سلام
خواهش ميكنم اگر چيزهاي خوبي بدستم رسيد ميزارم
يك دريبل ديگه
اين دريبل فقط به كساني كه دسته شكي دارن پيشنهاد ميكنم با كيبرد هم ميشه ولي سخت
كليد R1 نگه داريد
كليد شوك 360 در جه بچرخونيد و بعد به سمت راست ببريد يك دريبل شبيه به همون دريبل زيداني
اگر ميخوايد با كيبرد هم انجام بديد بايد اون R جپ راست بالا .... تنظيم كنيد (به عنوان كليد شكي)
اینم پپ رسمی و جدید شرکت کونامی برای پی اس بازها
کد:http://rapidbaz.com/from/12920
عزيزم لينك مشكل داره!نقل قول:
اینم پپ رسمی و جدید شرکت کونامی برای پی اس بازها
rapid بوده يا mega...?
عزيزم اين دريبل رو قبلا دوستان گفته بودننقل قول:
ولي بازم دستت درد نكنه
سلام
از دوستان کسی هست که بتونه پرچم و لباس تیمها رو بسازه
تیمهای ایرانی رو می خوام اگه کسی هست می تونم فایلهاش رو در اختیارش بذارم و اون برای من درست کنه
اگر هم کسی علاقه مند که pes 2009 رو ویرایش کنه اعلام امادگی کنه حد اقل به 10 نفر احتیاج دارم که از همین الان خودمون رو اماده کنیم تا اومدن ورژن جدید بازی تا همین که بازی اومد ویرایشش کنیم اگخ کسی امادگی داره و علاقه مند میتونه بهم ایمیل بزنه تا توضیحات بیشتری درباره ویرایش بازی بدم در ضمن باید حد اقل به یکی از ویراستارهای بازی اشنایی کامل داشته باشه .
1. تسلط به زبان انگلیسی
2. اشنایی کامل به فتوشاپ
3.اشنایی کامل به نرم افزار ggs
4. اشنایی کامل به afs Explorer
5. اشنایی کامل به kit server
6. داشتن حوصله و خلاقیت
7. اگر کسی هم باشه که بتونخ از نظر مالی پشتیبانی کنه که عالیه
8. دوستان تهرانی هم می تونیم یه گروه بشیم و یه جا با هم کار کنیم
منتظر جواب شما هستم
سلام اين كه ميگن بازيكن بعد بازي مصاحبه ميكنه كجاست ما كه نديديم يا ميشه داور را فريب داد يا نيمكت ذخيره و مربيها رو ديد وغيره در پرو 08 ps3 لطفا منو راهنمايي كنين
دوست عزیز بعد از بازی با هیچ بازیکنی مصاحبه نمیکنه ! فقط بعضی از مواقع عکس اون رو نشون میده (فکر کنم این رو قبلا حدود 10 نفر دیگه پرسیده بودن)نقل قول:
برای فریب دادن داور باید همزمان سه دکمه L1+L2+R1 رو بگیری ،اون هم موقعی که توپ دستت هست
اگر گرافیکت بالا هم باشه وقتی دکمه استارت رو میزنی عکس نیمکت ذخیره ها رو نشون میده.
همیییییییییییین:46:
کسی نمیدونه اون پچی که یک نفر گذاشته بود و مربوط به درست کردن تیمهایی مثل پرسپولیس و استقلال و ... بود در کل چجوری بود؟؟
اگه کسی هم میتونه یه لینک از اون پچ تو rapidshare بزاره ، چون تو gamingacces وسط دانلودهی قطع میشه، اگه کسی بتونه این کارو انجام بده خیلی ممنون میشم.
به به به به !!:31:
فرق پرو08 با الون08 چيست كدام جديدتره و بهتره ايا در الون ليسانس تيمهاي انگليسي رو گرفتن تعداد ورزش گاهها و غيره ببخشيد شما اطلاعات فريب دادن داور رو از كجا گرفتيد چون دربازي تمريني به اين صورت وجود نداره
آقا پويا اشتباه نكننقل قول:
اگه گرافيك بالا باشه خود نيمكت كه كيلويي نمياد اون وسط.
بايد توي تنظيمات بازي گرافيك بازي حداقل روي medium باشه اگه روي low باشه تصوير نيمكت نمياد.