شما مگه نمیگی مخ لیدر اونا رو زدی خوب تو واردی پاشو یه کاری بکن!:21:نقل قول:
Printable View
شما مگه نمیگی مخ لیدر اونا رو زدی خوب تو واردی پاشو یه کاری بکن!:21:نقل قول:
داش علی بابا چقدر دیر به دیر!نقل قول:
بای
خب من با این lilith28 که ترایب هم نداره باید دقیقا چی کار کنم
سايت بازم قاط زد!!!
من نميدونم چرا مدير اين سايت يه سرور قوي نمي گيره!؟
خوب عزیزم همش حمله میکنه دیگه بهش بگو حمله نکنه یا میزنیم لهش میکنیمنقل قول:
واسه من درستهنقل قول:
خوب بچه ها چی شد زود تر تریب اپادانا رو راه بیندازید کی می خوام بتر کونم 200 سرباز دارم تا فردا صبح 300 تای دیگه می سازم در مورد نبل من شاید تونستم کمکتون کنم فقط یه ندا لازمه
آقا اشکال نداره به این lilith28 توهین هم بکنم
کی هستش هااااااااااانقل قول:
یه دختر دیوونه که داره به یکی از بچه هامون هی حمله می کنه
خواب بریزیم سرش
این lilith28 امتیازش چنده؟ تو چه ترایبیه؟ مختصاتشم بگو.
ترایب نداره امتیازش هم نزدیک 320 باید باشه و تو هم از همه به m.beh نزدیک تری و هم به اون
آره خیلی به من نزدیکه مشکلی نیست اگه بازم اذیت کرد بگین یه سری بهش بزنم.
بریزیم سرش یه درس درست حسابی بهش بدیم که دیگه نداید بازی
فعلا که من بهش میل زدم ببینم اگه چرت و پرت جواب داد و گفت دلم میخواد بزنیم فکشو بیاریم پایین تا دیگه با ایرانی جماعت در نیفته
دارم چکش میکنم.به کی حمله میکنه هان؟مگه میشه من نخست وزیر باشم و بزارم یه دختر به بچه هام حمله کنه.بخوام بهش حمله کنم 21 ساعت طول میکشه؟حمله کنم فکشو بیارم پایین.با تمام نیروهام بهش حمله میکنم.
این پی ام رو بهش زدم.برید حال کنید
If you are attack to the members of my tribe I destory you and kill all of your troops.would you like to down your chin?
مثل اینکه فعلا دست از حمله هاش به m.beh برداشته اما معلوم نیست چجوری به خودش جرات داده که وقتی ترایب نداره به یک نفر که عضو یه ترایب بزرگه حمله کنه؟
از hotmail استفاده كنيد يه هات ميل درست كنيد به وسيله اون اميل رو دريافت كنيدنقل قول:
من ثبت نام کردم اما ایمیل واسم نیومد . با دو تا ایمیل هم ثبت نام کردم اما بازم نیومد . الان 3 ساعت می گذره .
از همتون ممنون
کلی کیف کردم
دمتون گرم
بیخیال بردیا این دیوونه که ارزش این کارا رو نداره یه حمله کوچولو بهش بکنیم هم فکش میاد پایین
خب چی کار کنیم ؟
میلاد من به دو تا ترایب دیگه به دیپلماتا شون میل زدم دیپلمات ROA یکی از اون 200000 امتیازی ها قبول نکرد با ما متحد بشه من دوباره بهش میل زدم ببینم چی میشه
من که گفتم قویا نمیان با ما دوست شننقل قول:
خیالی نیست نیاد با ما متحد بشه دو سه تا ترایب دیگه رو هم به دیپلماتاشون میل زدم ببینم اونا چی میشن
بچه ها تریب اپادانا چی شد هنوز نزدید
این پست را دادم تا اعلام وجود کنم ...
+ تازگی ها توجه کردید ما همیشه یک عضو مهمان داریم !!!
خب یکی منو ثبت نام کنه تو ورلد 10 به نام سارا46
احتمالا رباط جدیده سایت هستشنقل قول:
من برات ثبت نام میکنمنقل قول:
اره چرا کم پیدات می شه چرا هااااااااااااااااانقل قول:
صفا این کارو نکن که مثل بهزاد می شینقل قول:
نه مشکلی پیش نمیاد ,من فقط ثبت نام کردم ,بازی که نمیخوام بکنمنقل قول:
سلام
اسم دهکده یا روستای من khashme shab است در مختصات (230,576)
میخواستم ببینم این دهکده های اطرافم دشمن هستند یا متفرقه اخه رنگشون به نظر قرمز پر رنگ میاد بازم اگه شما یه نگاهی بندازید مننون
راستی ترایب این انجمن همین ~LIB~ هست دیگه؟
بهزاد جان خبر داری که آپادانا قرار دوباره بوجود بیاد؟تو هم میای در این آپای جدید؟
سايت گوگل ***** شد رفت.
یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
چه ربطی به این تاپیک داره؟؟؟؟؟؟؟؟
نه بابا.احتمالا آی اس پی های شما ف.ی.ل.ت.ر کرده.برا من که ف.ی.ل.ت.ر نیستش.
آقا این ترایب رو نزنید منحل کنید.بچه ها دوباره همه بیان توی این ترایب.ما هم اسمشو عوض میکنیم میزاریم همون آپادانا.این جوری مشکل پیش میاد آواره میشیم یوهو مثل ورلد11 یه سری از ترایبای دیگه سردرمیارن.بچه ها بیاید این ترایب بعدش مسئولیتا رو عوض میکنیم.