نقل قول:ممنون دیگه کسی نظری نداره ؟نقل قول:
نقل قول:ممنون دیگه کسی نظری نداره ؟نقل قول:
سناتور جان اين مطلبي که در مورد نورسنج گذاشتي واسه ديجيتاله يا دوربيني مث زنيط هم که نورسنج داره شاملش ميشه ؟؟؟
سلامم.. آقاي سناتور-اف بهتر نيست يه تاپيك مجزا بزني واسه آموزشهاي تخصصي؟؟ واسه اين ميگم كه اينجور مطالب كه گذاشتي لاي صفحات گم ميشه و كمتر كسي ميبينيه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونم.نقل قول:
دو سه روز بود تاپیک مثل روزای گذشته نبود.خواستم به خودش بیاد.همین.
چشم.اونجا هم میذارم.
تا اونجا که من میدونم یه شرکت المانیه که از بزرگترین تولید کننده های لنزه و این که گوشی های lg سری جدید همه از این لنز استفاده میکنن و به نظر من از کارل زایس پایین ترهنقل قول:
نور سنجی زنیط براساس متوسط گیری مرکزی هستش و دوربینای یاشیکا وکنون قدیمی(که الان دیگه تولید نمیشن) نور سنجی چند نقطه ای رو هم داشتند.نقل قول:
دوستان دوتا سوال ازتون دارم یکی این که دوربین عکاسی از دستم افتاد ولی مثله اینکه چیزیش نشده از کجا بفهمم که مشکلی واسش پیش نیومده ودومی اینکه در بعضی از عکسایی که گرفتم مثله اینکه عکسم لک داره البته من دور بین و برده بودم جایی که بخار زیاد بود (بازم میگم در بعضی از عکسا که در معرض نور افتابن)لنزو با دسمال پاک کردم ولی عکسی در معرض نور نگرفتم به نظرتون مشکل چی بوده؟مدل دوربینم sx1 هست
بازم از کمکاتون ممنون
عکس ها مقایسه ای SX1 کنون.با نمونه فیلم هاش.
کد:http://www.pbase.com/christianswiss/canon_sx1
سناور جان این چه ربطی به سوال من داشت؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
سوال شما رو الان دیدم.
اگه عکس می گیره،احتمال 80 درصد مشکلی نداره.شانس آوردین.
کدوم عکس ها؟آخه ممکنه از علت های دیگه ای جز عرق کردن باشه.اگه بتونین یه نمونه عکس بذارین.
سناتور عزیز منظور منم همون 20% هست حالا راهی نیست بفهمم سالمه یا نه عکس هم که فرموده بودید این پایینی هست یخورده دسکاریش کردم cut و از این حرفا:31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس که کاملا معلومه قطرات بخار آب و گرد وغبار هستش.نقل قول:
جلوی لنز دوربین،فیلتری،چیزی بوده؟عکس بیشتر شبیه اینه که از پشت یه شیشه کثیف گرفته شده.
اون چند نقطه پر نور هم انعکاس نور روزنه روبرویی هستش توی همون قطرات آب.
ممنوننقل قول:
کس دیگه ای اطلاعات دقیق تری نداره ؟ مثلا در مقایسه با کارل زایس ؟
ممنون :10:
از اساتید راهنمایی میطلبم
نه هیچ شیشه ای در کار نبود ولی جای انگشت رو لنز بود که پاکش کردم به نظرتون مشکلی داره؟نقل قول:
در باره ی 20 در صد نظری ندارید؟
اطلاعات دقیق تر،منظورتون مثلا چی؟نقل قول:
برای چی مهمه براتون؟کدوم نوع لنز هاش مد نظرتونه؟
این عکستون که میگه وضعیت لنز وخیمه.مواظب باشین خراشیده نشه.نقل قول:
الان همه عکس هایی که میگیره،این لکه ها رو روش داره؟یا این یکی بوده فقط؟
در مورد 20 درصد که اینقدر نگرانش هستین،خدمتتوت عرض کنم که چند بار زوم و بک کنین و به صدای موتور زوم گوش کنین ببینین سالمه؟خود لنز رو بررسی کنین.فلاش رو بررسی کنین ببینین گیر نمی کنه؟ال سی دی و لولا هاش رو بررسی کنین.موتور فوکوس رو دقت کنین ببینین مشکلی نداره؟
بیشتر از این نمیشه کاری کرد.یا ایشالا هیچی نشده یا اگر هم سنسور یا هر قطعه داخلی دیگه ای با مشکل مواجه شده باشه،تویعکس هاش خودشو نشون میده.
لنز که خشی نداره حالا چرا وخیمهنقل قول:
نه نداره یعنی اصلا تو اون موقعیت عکس نگرفتم وفقط این اینجوریه
من چند تا عکس اپ کردم لطف کنید ببینید چیزی میبینید الان گرفتمشون
من چک کردم چیزی ندیدم انشااله که چیزی نیست حالا شما نظرتون چیه راستی دوربین از زیرش افتاد زمین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نظره همه ی دوستان استقبال میکنیم:31:؟
دوستان یه دفتر چه ای چیزی که بتونه من رو در استفاده ی بهتر از sx1 یاری کنه میشه معرفی کنید حداقل دفترچه ی sx10 رو که فارسی باشه کسی داره؟
salam be hameye doostan.
bebakhshid ke nemitunam farsi benevisam. man ye 2 haftei mashghule naghle makan budam.natunestam be forum sar bezanam. baraye tahsil umadam malaysia. az inja ye fz-28 ham gereftam (inja roo durbin memorye 4 gig dare. ba 3 paye va kife fabric va mohafeze lcd hodude 400 toman shod.) gheymate sx10 inja be poole iran balaye 500 tomane. chand ta az nemune aks haye doorbin ham ta chand rooze ayande up mikonam
in aks hayi ke gozashti hich moshkeli nadare. age durbinet mitune khub focus kone, soratesh kam nashode, va tuye aksash noghtei chizi dide nemishe ehtemalan moshkeli nadare. khasiate durbin haye CANON ine ke jense badanashun kheili mohkame va badane be in rahatia chizish nemisheنقل قول:
سلام دوستان
قصد خرید 3تا دوربین دیجیتال رو دارم و برای 3تاش 800 تومان بودجه دارم.درضمن مدلی معرفی کنید که کارایی و دوام خوبی داشته باشه..
سلام دوست عزیزنقل قول:
انشا الله هر جا که هستی موفق و پیروز باشی.می بینم که fz28 رو انتخاب کردید واقعا من چقدر این دوربینو گرون خریدم:41:.امیدوارم که عکس های خوبی باهاش بگیری. راستی برای مشکل تایپ فارسی از سایت زیر استفاده کنید.
نقل قول:
کد:http://www.behnevis.com/
شما ملاکها , علایق و نوع کاربری مثلا اندازه دوربین , وزن ,ابعاد و ... غیره را ذکر کنید تا بهتر بشه راهنماییتان کرد.نقل قول:
سلام دوستان dsc-w150 حالت ماکرو داره یا نه اگه داره چند سانته و فوکوس دستی داره یا نه و کلا چطور دوربینیه ... باتشکر اگه زحمت نیست قیمت رو هم بگین
سلام دوستان dsc-w120 حالت ماکرو داره یا نه و فوکوس دستی چطور ......باتشکر قیمت رو هم بگین
سلام دوستان dsc-w150 حالت ماکرو داره یا نه و فوکوس دستی چطور ......باتشکر قیمت رو هم بگین :11::31:
شما میخواین ۳ تا دوربینو عین همدیگه بگیرین؟نقل قول:
اگه بگین برای چه کاری میخواین بهتر میشه رهنماییتون کرد
سلام.
دوستان من مدت هاست که در فکر خريد يه دوربين خوب هستم ولي هنوز به نتيجه اي نرسيدم.
ميخام يه دوربين جمع و جور بگيرم که به راحتي قابل حمل باشه و کيفيت بسيار خوبي هم داشته باشه.
با تحقيقاتي که کردم خيلي ها سوني دبليو300 را پيشنهاد دادن.حالا نظره شما چيه؟
من تا 400 هزار تومان میتونم هزینه کنم.البته اگه دوربینی هم سراغ دارین که قیمت بالاتری داره بیان کنید.اخه زیاد مشکل مالی ندارم.
ممنون.
سلامنقل قول:
با 400 تومان بنظرم fz28 و کمی گرونتر sx10 انتخاب بهتریه البته اکه اندازه دوربین برایتان مهم نباشه که گویا هست
w300 یک دوربین الترا کامپکت و اوتوماتیکه بنظرم اگه دنبال یک دوربین جمع و جور هستید lx3 پاناسونیک و g9 یا G10 'گزینهای بهتری هستند.
lx3 یک دوربین خوش ساخت و با کیفیتی هست و تنظیمات گسترده و مشخصات خیلی خوبی داره .تنها موردی که می شه بهش اشاره کرد زوم تله کم اونکه که معادل 2.5x هست. g10 ,g9 از لحاظ ابعاد بزرگتر ولی دارای امکانات گسترده برای عکاسی است.
اگه تنظیمات دستی برات مهم نیست (البته بودنش خیلی کار راه اندازه) Panasonic Lumix DMC-ZS3 که مشخصات خوبی داره میتونه یک گزینه دیگری باشه.
Panasonic Lumix DMC-ZS3:
10.1 million pixelکد:http://www.dpreview.com/reviews/specs/Panasonic/panasonic_dmczs3.asp
Zoom wide (W) 25 mm
Zoom tele (T) 300 mm (12 x)
Macro focus range 3 cm
Aperture range F3.3 - F4.9
Flash range 5.3 m (Auto ISO
Max shutter 1/2000 sec
Min shutter 60 sec
G10
کد:http://www.dpreview.com/reviews/canong10/
lx3
کد:http://www.dpreview.com/reviews/panasonicdmclx3/
با عرض پوزش از همه دوستان من پستهام ارسال نمیشد الان اومدم دیدم سه تا پست دادم بازم معذرت میخوام سوالم درباره w150 بود اگه میشه درباره حالت ماکروی این دوربین و فوکوس دستیش و قیمتش صحبت کنید
سلام
دوربین h50 سونی تو ایران هست؟ قیمتش چجوریاس؟
فیلم برداری این دوربین عکاسی ها در حد n95 هست؟
برای کانون فرهنگی میخوام و استفاده زیادی هم ازشون میشه. 3تا مثل هم باشند و کیفیت عکس خوبی هم داشته باشند.موفق باشینقل قول:
بنظرم اگه هزینه رو بیشتر کنید می تونید دوربی نهای خوبی بخریدو با 800 تومان نمیشه دقیقا گفت چه دوربینی بهتره. دوربینایی که من پیشنهاد می کنم در صورت افزایش هزینه خرید در پست 2635 ذکر کردم.نقل قول:
اگه امکان افزایش بودجه نیست شاید sx110 .A750is,A650is که همگی دارای تنظیماته دستی هستند و در رده خود دوربینهای خوبی می باشند , می تونند گزینهای ی بعدی باشن
البته اگه بتونبد هزینه را افزایش دهید انتخابهای بهتری در پیش رو دارید.
با تشکر بسیار فراوان از شما.میشه لطفن خودتون بهترین گزینه را هم پیشنهاد کنید؟نقل قول:
اخه انتخاب بین این همه بسیار سخت میباشد.
ممنون
t 500 sony 10 مگا پیکسله ضمنا فیلمبرداریش هم hd است جمع م جور هم هستنقل قول:
فوکوس دستی ندارد حالت ماکرو دارد قیمت 140000 توماننقل قول:
فوکوس دستی ندارد حالت ماکرو دارد قیمت 200000 توماننقل قول:
به نظر من اگه قراره كه دوربين SLR نخريم بهتره از قابليتهاي سوپر زوم دوربين هاي slrlike استفاده كنيم. پيشنهاد من تو سوپر زومها fz28 و در compact ها اگه مشكل زوم كم براتون منتفي است lx3 با توجه به اينكه رفتار نويزي بهتري در شرايط نوري كم نسبت به رقباش داره و همچنين جمو جور و سبك و خوش ساخت است.نقل قول:
دوربينهاي ديگر ردها , منظورم دوربينهاي كامپكت اتوماتيك هست , چو ن فلاش ضعيفي دارند و داراي تنظيمات دستي كمي هستند در شرايط نوري كم و محيط هاي بسته عكسهاي جالبي نمي گيرند ولي در محيط هايي با شرايط نوري مناسب عكسهاشون قابل قبوله.
از آنجايي كه شما از لحاظ هزينه مشكلي نداريد همون دو نمونه كه عرض كردم در شرايط مختلف كارايي خوبي دارند.
sx10 هم دوربينه خوبيه ولي من اين دوربينو به خاطر ابعاد و وزن بيشتر (417 گرم fz28 و 600 گرم sx10 ) و همچنين مود hd و raw دوربين fz28 , انتخاب نكردم. و همچنين در حال حاضر قيمت sx10 گرونتر از fz28 است.
در نهايت اين پيشنهاد بنده است ولي بهتره هنگام خريد همه دوربينهايي كه نام بردم رو (fz28 ,sx10,g10,g9,lx3 ) از نزديك ببينيد هر كدام كه بيشتر به دلتون نشست همونو انتخاب كنيد.
با آرزوي موفقيت براي شما دوست عزيز
سلام دوستان
بين canon sx 200 is
canon sd 960
canon sd 780
sony t 500
كدومو پيشنهاد ميكنين؟ (فيلم برداري HD برام مهمه)
نظرتون در رابطه با خرید Canon D10 برای یک عکاس آماتور چیه ؟
انتظاراتم هم از دوربین محدود اِ ولی از قابلیت های D10 خیلی خوشم وامده ...
درسته مقایسش با Sony H50 سخته( شاید غیر ممکن ) ولی چقدر نسبت به H50 کمبود داره ؟