بچه ها این چطوری مثل 4 هست ، یعنی همونجوری خوش تیپ و خوشگل و خوشهیکله ؟
میخوام بخرمش اگه اینطوریه برم تو کارش !
ترینر هم داره ؟
Printable View
بچه ها این چطوری مثل 4 هست ، یعنی همونجوری خوش تیپ و خوشگل و خوشهیکله ؟
ترینر هم داره ؟
دوستان نمیدونم جاش شاید اینجا نباشه...ولی من رفتم دوتا دسته ازین طرح دسته های xbox هست!! usb port خریدم...توی بازی گزینه vibration رو on میکنم اما موقع تیر زدن دسته نمیلرزه گفتم شاید ویبره نداره بازش کردم داره....چرا اینطوریه؟؟ چی کار کنم؟؟
با سلام
چطور میتونم اسلحه دختره را عوض کنم اون فقط از کلت استفاده میکنه من براش اسلحه های دیگه خریدم اا نمیتونم مال اون را عوض کنم
کسی برنامه ی games for windows رو نداره؟
چه جوری می تونم دسته ها رو تنظیم کنم
منظورم واسه بازی به صورت دو نفره هست
می خوام دو نفره با دسته بازی کنم
هرکاری می کنم نمیشه
وقتی Settings ---> GamePad Settings رو میزنم , هیچ اتفاقی نمی افته و هیچ صفحه ای به نمایش درنمیاد . اما وقتی دسته ها رو کامل جدا می کنم صفحه تنظیمات اجرا میشه . من فکر کنم که مشکل از کامل نبودن کرکش باشه . اینم بگم که بازی رو 4 روز پیش از همین سایت p30world خریدم. خواهش می کنم کمکم کنید.
اول باید پروفایل گیم فو ویندوز لایو رو کپی کنی که پروفایلت رو هم داشته باشی.نقل قول:
سلام دوستان
اگه بخوام ویندوز عوض کنم سیو های بازی قابل انتقال به ویندوز جدید هست ؟
اخه شنیدم games for windows خیلی اذیت میکنه
حالا اگه راهی هست بگین که من سیو هام رو بعد از نصب ویندوز از همون جا ادامه بدم
ممنون
C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
شما باید بری این آدرس و کل فولدر XLive رو از ش یه کپی برداری بعد بری توی داکیومنت و سیو اصلی بازی که دورون یه فولدر هست رو کپی کنی.
با این یه فایل مشکلت حل نمیشهنقل قول:
آقا يكي فايل s313 رو ميتونه يه جا ديگه up كنه؟ترجيحا لينك مستقيم باشه...البته هنوز به جايي نرسيدم كه مشكلي پيش بياد ولي بازيم مثل اينكه مال شركت boys team هستش.
این شرکت مزخرف یه 1 گیگی از بازی رو توی هاردش جا گذاشته و به شما و من نداده.گویا این پچ توسط فروشنده ها داره الان عرضه میشه.به جایی که خریدی مراجعه کن یا برو بازی رو پس بده نسخه 2 دی وی دی رو پیدا کن
آره همه جوره خوبه!نقل قول:
چه ها این چطوری مثل 4 هست ، یعنی همونجوری خوش تیپ و خوشگل و خوشهیکله ؟
ترینر هم داره ؟
منم از این دسته ها دارم و هیچ مشکلی باهاش ندارم و ویبره هم میده.تنظیمات پروفایلت رو هم به غیر از منو آپشن و گزینه ویبریشن چک کن شاید میبره رو خاموش کردی.نقل قول:
دوستان نمیدونم جاش شاید اینجا نباشه...ولی من رفتم دوتا دسته ازین طرح دسته های xbox هست!! usb port خریدم...توی بازی گزینه vibration رو on میکنم اما موقع تیر زدن دسته نمیلرزه گفتم شاید ویبره نداره بازش کردم داره....چرا اینطوریه؟؟ چی کار کنم؟؟
چطور میتونم اسلحه دختره را عوض کنم اون فقط از کلت استفاده میکنه من براش اسلحه های دیگه خریدم اا نمیتونم مال اون را عوض کنم
توی سایت ماکروسافت بصورت رایگان و سرعت خیلی خوب موجوده.البته توی اکثر دی وی دی های بازی های جدید مثل بتمن و همین بازی وجود دارهنقل قول:
کسی برنامه ی games for windows رو نداره؟
دوستان چرا پست ها بلند سریع ثبت نمی شه؟این دیگه چه جورشه؟!!!!!!!!!!!
3 روز بعد تازه پست من اینجا ثبت می شه!!
از اینجا میتونی دانلود کنی :نقل قول:
کد:http://download.microsoft.com/download/5/5/8/55846E20-4A46-4EF8-B272-7F988BC9090A/gfwlivesetupmin.exe
منم خیلی سعی کردم بهش بفهمونم !نقل قول:
ولی تنها راهش اینه که کلت رو ازش بگیری !!! :31:
نسبت به سری های رزیدنت آره, ولی بازی بدی هم نیست.نقل قول:
دقیقا کجا گیر کردی؟ آخه چهار جا با وسکر در گیر میشه.نقل قول:
بار اول که باید قایم شی تا زمان بگذره.
بار دوم باید با RPG به طرفش بزنی تا اون گلوله اش رو توی هوا بگیره اون وقت به طرفش شلیک کن تا منفجر بشه. بعدش برو نزدیکش و دکمه F بزن.
بار سوم باید دکمه های که ظاهر میشن رو سریع بزنی...
بار چهارم هم باید بری بالا (راه سمت چپی) و اونجا باهاش درگیر شی. یادت باشه بعد از اینکه سنگ رو جا به جا کردی, باید بری همون بالا و دیگه پایین نیای. باید پشتش رو هدف بگیری. وقتی دستش رو بالا میبره, پشتش رو هدف بگیر و بزن. جای دیگه اش نزن که اثر نداره. آخر که گیج شد افتاد زمین برو نزدیکش و F برو بزن.
سلام لطفا كمكم كنيد من بازيRESIDENT EVIL 5 خريدم براي شركت BOYSTEAM هستش.دو بار در دو ويندوز مختلف نصب كردم اما با پيغام زير مواجع ميشم:
ERR09:UNSUPPROTED FATAL
حالا شما بگيد چيكاركنم ؟بازي را هم نميتونم پس بدم چون كاملا نصب ميشه ولي اجرا نميشه.
نقل قول:
با سلام دوست عزیز شما که میگید افتضاح هستش :19:لطف کنید ایرادات رو هم بگید
من نسخه کنسولی رو هم بازی کردم باور کنید در نسخه pc بسیار روان تر میتونم
بازی رو پیش ببرم من با این نسخه راحت ترم حالا شما رو نمیدونم :10:
نقل قول:
سرویس پک ویندوز چی هست در ضمن مشخصات سیستم در آخر هم سعی کنید اگر از
xp استفاده میکنید netframework رو تا نسخه 3 رو روی سیستم نصب داشته باشید
چون اکثر بازیهای روز برای اجرا شدن و کارکرد مطلوب به این مورد و همین طور
microsoft visual 2008 احتیاج دارند. :10:
اون مرحله ای که کامیون چپ می کنه یه چیزی ازش در می یاد باید اونو چطوری بکشیم ؟
من همه ی بمب ا رو کاشتم و همشم ترکیدن ولی اون نمرد !
راستی این اررور از چیه ؟ موقعی که Loading ی که می خواد بره توی بازی این اررور رو می ده و از بازی در می یاد
D3Drr_Driver internale error : Present_result
بازی محشری چون از تمام انگشتان دستتون باید استفاده بکنید و تمرکز بالایی هم داشته باشید .
وقت دوربینش کمی مشکل داره مثل شماره 4 کنترلش سخته بخصوص وقتی اسلحه ها را عوض میکنی کمی مشکلتر میشه و انتخاب اسلحه هم که مثل همیشه است
نقل قول:
شبیه خفاش و عنکبوت است من که بیشتر توی شکمش زدم یکمی جون سخته ولی باید بمیره
خب يه سري مين اونجا هستش بايد اونارو روي زمين كار بذارين تا از روش رد بشه بعد چپه ميشه و به شكمش تير ميزنين !نقل قول:
نمی دونم رو چه حسابی میگید افتضاحه!نقل قول:
به نظر من یک افتضاح به تمام معناست!
البته من اولین باره که این بازی رو بازی میکنم و به نظرم معرکس، البته تو بخش کنترل ایراداتی داره
mosolim جان
تو وسایل باشه کافیه . جا واقعا کمه ولی من اینجوری میرفتم : کلت+تیرش(50)_شاتگان+تیرش(30)_نا رنجک(5)_melee vest و bullet proof_یه اسلحه ویژه grenade launcher یا rocket launcher_یه خونه هم خالی برای برداشتن آیتم های ضروری و ترکیب گلها.
اين سازنده بازي نسخه PS3 رو عينا براي PC داده!!
بايد دوربين بازي رو طوري تنظيم ميكرد كه وقتي نشونه نگرفــتي بتوني با موس همه جا رو نگاه كني(يعني يارو همش نچرخه)
و اين كه وقتي نشونه ميگيري يارو بتونه راه بره! اين دوتا از مهمترين مشكلات اين بازين!!(نظر شخصي)
سلام.....
من بازی را نصب کردم فقط نوشته هاش ژاپنی هست چطور میشه اونا را انگلیسی کرد؟
سلام به همه دوستان کسی پچ بازی resident evil 5 رو از BOYSTEAM لینک شده در اختیار داره ؟
نقل قول:
میتونی از مین هم استفاده کنی اما خودش وقتی بلند میشه طوری وایمیسه که چیزی از دمش یا شکمش ترشح میشه ان موقع باید بزنی و البته جاخالی هم باید بدی
خوبه کسی نمی دونه این ارور واسه چیه ؟
موقعی که Loading ی که می خواد بره توی بازی این اررور رو می ده و از بازی در می یاد
D3Drr_Driver internale error : Present_result
دوست عزیز وقتی LAUNCHER رو میزنی از منوی ست چپ اون بالا از گزینه ها زبان انگلیسی رو انتخاب کن و حالشو ببر:8:نقل قول:
دوستان کسی فایلی چیزی واسه تنظیم گیم پد این بازی به حالت رزیدنت اویل 4 نداره؟؟ اویل 4 خیلی باحال و راحت بود اما این با گیم پد سخته باهاش بازی کنی . ممنون می شم یکی کمک کنه
سلام به همگی!
من تو اون مرحله که یه هواپیما هست و اون یارو وسکار!
ویروسه هم دستمه!
چی کار باید بکنم؟
سلام به همه.
آقا ما امروز نسخه رایتی این بازی رو گرفتیم...باید بگم صد رحمت به اویل 4 ...من فکر می کردم اویل 4 سخته ولی اینو اصلا نتونستم برم...همون اولش که همه می ریزن رو سرشون و اون یارو تبر به دسته میاد می بازم:31:
می خواستم ببینم چه جوریاس باید از دستشون فرار کرد؟؟؟ باید کجا رفت و چی کار کرد؟؟؟
دوستان ، کسانی که با بازی مشکل فایلهای حذف شده رو دارند و اهل تهران هستند، پاساژ ولیعصر نسخه 2DVD و سالم بازی رو داره!
خودم امروز ---- و تست هم کردم، تمام فایلهاش کامله و بازی م هیچ مشکلی نداره!
من از میدان امام خمینی پاساژ لبافی زیرزمین...انتهای پاساژ دست چپ( اسم فروشگاهش یادم نیست) گرفتم.نقل قول:
نسخه 2دی وی دی رو بهم داد 3000 تومن ( بی انصاف) کاملا سالم....ولی توش گیر کردم یکی بیاد راهنمایی کنه:19:
ولی دوربینش فقط افتضاحه ادم نمیتونه زیاد بازی بکنه من خیلی سرگیجه گرفتم البته از ساعت 3 تا 9 بازی کرده ام
من تونستم با کارت گرافیکی 4870 ای تی ای 8 گیگ رم سی پی یو 6600 با رزولیشن 1900*1200 47 تا فریم بگیرم
این بازی انگار باید 2 تومن براش سیستم بخری!
من با acer laptop 5738z فقط تونستم 3 فریم بگیرم! افتضاحه ...
مگر این یارو نگفته حداقل سیستم 256 گرافیک و 1 رم؟ خب اصلاً بیخود گفته ...
دوستان راهنمایی کنید مشکل از سیستمه یا باید کار خاصی انجام بدم؟
مشخصات سیستم اینه: CPU 2 Dual, Graphic Intel 4500, RAM 2GB
خداییش اگه نیاد خیلی بده ...
اره فرار کن برو توی یه خونه هست همون دورو بر...یه مقدار علافشون کنی حله...تازه ماده انفجاری زیاد اونجاها هست از اونا استفاده کن و حالشو ببر...:11:نقل قول:
فکر کنم اگه بذاری روی حالت A تنظیمات رو مثل اویل 4 میشه...یه امتحان کن:21:نقل قول:
پکش اومده تو بازار...حدود 500 تا 1000 هست...تو سایت بویز تیم هم نوشته:13:نقل قول:
با تشکر از همه دوستان که به من کمک کردن:31:نقل قول:
بازی تموم شد!
مرسی
درود
من امروز گرفتمش همون اول موقع اجرا بازی این ارور رو نشون میده
Errorcode 80070002
چیکارش کنم دوستان ؟
دوستان save مراحل این بازی چجوریه f5 که کار نمیکنه
هر چی میری جلو بعد از خارج شدن میاد از اول راه حلی داره ؟
کسانی که بازی رو تموم کردن میشه بگن که نسبت به 4 طولانیتره یا کوتاهتر یا همون اندازست؟
تقریبا میشه گفت کوتاهتره ولی خداییش گرافیکش خیلی خوبه ps3 و xbox 360 رو میخوره :31: راستی زییس آخرش هم خیلی سخته به روایتی سگ جونهنقل قول:
اقا این وسکر رو چطور میشه کشت؟
من هر چی میزنمش نمی میره....تیر هم خیلی ندارم.... پول هم کم دارم
همون قسمت رو میگم که افتادیم توی اتشفشان
دوستانی که بازی رو تا آخر بردن و یا اینکه حداقل یه هفته ای هست که دارن باهاش بازی می کنند میشه نظرشون رو بگن که به نظر خودشون اویل 4 از لحاظ هیجان قشنگ تر بود یا اویل 5 ؟ ممنون میشم
به نظر من که نسخه 5 خیلی بهتر از 4 بود.....یعنی باید بگم عالیه...فقط کنترلش یک کم اذیت میکنه که اون هم کم کم عادت میکنی
سوالي دارم اساسي!
اصلا نسخه ي PC اين بازي رو ميشه Co-op بازي كرد؟
اگه ميشه چه جوري؟