:8:من این بازی رو تو p30نقل قول:
با high
بازی کردم و گرافیک بالایی داره ولی توی x360 بهتره سرعتش رو میگم اگه p30 شما گرافیک و رم بالایی دارید با x360 فرقی نداره:11:
:8:من این بازی رو تو p30نقل قول:
با high
بازی کردم و گرافیک بالایی داره ولی توی x360 بهتره سرعتش رو میگم اگه p30 شما گرافیک و رم بالایی دارید با x360 فرقی نداره:11:
ببخشید بالای x360 p lcd داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی مشکیش بهتره یا سفیدش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی من پول ps3 هم دارم ولی dvd هاش خیلی گرونه کدوم رو بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نهنقل قول:
ببخشید بالای x360 p lcd داره
اين يك نوع LCD خاص هست كه بايد جدا بخري
مثل چيزي كه در كنسول PSONE شاهد اون بوديم
البته من تو بازار هاي اينجا جايي نديدم داشته باشن
تفاوت تو مدلشونهنقل قول:
راستی مشکیش بهتره یا سفیدش
سفيد ماله مدل PREMIUM كه قيمتش الان 580 تومانه
مشكي هم ماله ELITE كه الان 640 تومانه
فرق ELITE و PREMIUM علاوه بر رنگ تو فضاي هارد ديسك اونهاست
ELITE هادر 120 گيگ داره
PREMIUM هارد 20 گيگ
علاوه بر اون ELITE كابل HDMI هم داره
به نظر من XBOX 360نقل قول:
راستی من پول ps3 هم دارم ولی dvd هاش خیلی گرونه کدوم رو بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پدرام جان قیمتایی که گفتی دقیقه؟ یه لحظه چشمام در اومد.نقل قول:
سفيد ماله مدل Premium كه قيمتش الان 580 تومانه
مشكي هم ماله Elite كه الان 640 تومانه
فکر کنم اگه کنسول بیارم مشتریام زیاد باشن
اره سعيد جاننقل قول:
premium كه همينه
elite هم بعضي جاها تا 590 و 600 هم ميدن
حتي پيام هم گرون كرده
elite الان region j 610 تو بازاز قيمتشه
عزیزان قیمت دقیق Xbox 360 الان
پریمیوم 580 و الیت 640 هستش البته ریجن J و حدودا 60 تومن از پلی 3 گرونتر
تو شهرستان ها هم 30 تومن بیا روش
صد در صد نه دویست در صد تو 360 لا اقل اگه IronMan رو بگی میگیم تو پلی 3 بهتره ولی دیگه اینو نه :13:نقل قول:
من چند وقت پیش خواستم دو تا xbox رو از طریق computer به هم وصل کنم . امروز تمام سعی خودم رو کردم اما موفق نشدم. من هر کدوم از xbox ها رو به computer های جداگانه وصل کردم بعددو تا computer رو از طریق خط تلفن به هم وصل کردم اما وقتی به قسمت system link در بازی میرم مثلا من host میکنم اما طرف دیگه که میخواد join کنه server پیدا نمیکنه هی میزنه no match در واقع پیدا نمیکنه. من حتی این کار رو با hamachi هم انجام دادم یعنی کامپیوتر ها رو از طریق اینترنت با hamachi به هم وصل کردم ولی بازم نشد. اگر کسی بلد لطفا راهنمایی کنه. فکر کنم اگر کسی بتونه باید تحسینش کرد. اگر راهی دیگه برا وصل کردن دو تا xbox به هم است بگید.
اولا می خواستم بدونم قیمت دی وی دی هاش چنده ؟
ثانیاً می خواستم ببینم احیاناً تلویزیون خاصی که نمی خواد ؟
راستی رجیونjزبانش ژاپنیه ؟ بازی هاش چطور ؟
دی وی دی قیمتاش متفاوته 4 تومن داره 5 تومن هم داره.
نه.ولی روی تلویزیون ها مدل بالا طبیعتا بهتره.
فکر نمی کنم.باید masoud pro جواب بده.
قيمت DVD ها بسته به مارك DVD و فروشنده اون دارهنقل قول:
من خودم شخصا ديدم از 1500 تومان ميدادن بازي ها رو تا 7 تومان
ولي جنس خوب و يك فروشنده عادل و با انصاف دوروبره 5 تومان ميده هر بازي رو
در مورد TV هم بحث زياده و همون طور كه دوستمون گفتن تبعا هر جي بهتر باشه و مخصوصا HD باشه
شما كيفيت بهتري ميگيرين
ريجن J دفتر چه راه نماي كنسول و حتي برچسب روي درايوش كاملا ژاپنيه
اما محيط DASHBOARD اون انگليسيه
بازي هاش هم اكثرا انتخاب بين زبان داره
رجيون j الان بهترين انتخابه شماست من الان قيمت دقيق اليت رجيون j را دارم كه 615.000 هست :46:نقل قول:
نه عزيز tv خواصي نميخواد پدرام جان درست ميگن اگه hd باشه بهترين كيفيت رو از بازي ميگيرين:46:
بازي هايه j هم نصبت به قبل بيشتر شدن و تاكيد ميكنم اگه ميخواي 360 بگيري j بگير كه تو بازيايه قديمي هم به مشكل برات ايجاد نكنه مثل بعضي دوستان كه با رجيون pal بعضي بازي ها رو سياه سفيد بازي ميكنن...:20:
من pal دارم ولی تصویر بازی هام سیاه سفید نیست.
هم ریجن J خوبه و هم Pal فرقشونو هیچکس دقیق نمی تونه بگهنقل قول:
در مورد ژاپنی بودن هم باید عرض کنم به غیر از دفترچه راهنما هیچی ژاپنی نیست :20:
عزيزم من بعضي بازيايه قديمي رو گفتم اونم خيلي بازيهايه كمي هستن كه اينجوري شدن....نقل قول:
اقا مسعود برچسبه روي درايو هم ژاپن هست عزيزه من :46:
در ضمن بعضي از دوستان لطف كنن خواهشا چند پست پشته هم ندن همه رو نقل كنند با يك پست بهتره اينطوري تاپيك شلوغ ميشه....:13:
تاييد ميشهنقل قول:
من هم تا الان بار ها اين مورد رو تذكر دادم ولي ... :13:
عزيزه من اخه اينجا جايه اين سواله ؟؟؟ :18::19:نقل قول:
برو تاپيكه مربوط چرا تو اين تاپيك ميپرسي من موندم:13::13::18:
اينجا تاپيك كنسوله نه بازيه cod4 :13:
اميدوارم مديران به كارهايه بچه ها رسيدگي كنند........
تو مشهد آرکید فالکون رو می دن 520تا 595 تومان،باورتون می شه؟
به پستهايه بي ربط رسيدگي بشه لطفا اين چه وعزشه !!!!!!!!!!!
Saladi جان به شدت دارن گرون ميدن يه وقت نري بخريا يارو داره پوله خونه پدره گراميشو ميگيره!!!!
عزيز فكر كنم اشتباه متوجه شدين اينجا جايه سوال در مورده كنسوله 360 هست نه بازي ........
بازي cod4تاپيك داره خودش.
اميدوارم قانع شدين...
دوستان انقدر شلوغش نکنین، لطفا فقط سوالات مربوط به X360 رو تو یه پست بذارید تا جواب داده بشن...
مسعود جان شما هم سوالت رو در این تاپیک مطرح کن نه اینجا:
در ضمن برای تهیه ریجن هم انقدر وسواس به خرج ندین به 2 دلیل:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=123086
1- ریجن دیگه اهمیت زیادی نخواهد داشت چون قرار تا سال آینده همین یکسری بازی هم که برای ریجنهای مخصوص تولید میشن از ریجن Free پشتیبانی کنن. (یعنی قفل منطقه ای در بازیها دیگه وجود نخواهد داشت)
2- تمام ریجنها خوبن چه ریجن PAL چه J هیچ فرقی هم ندارن (فقط به نسبت بقیه ریجن ها PAL یکمی ارزون تر هست)
موفق باشید... :46:
شما یه سر بیا تهران با همین قیمت میتونی به جای Arcade مدل Elite رو بگیری (البته با ریجن PAL) :5:نقل قول:
تاييد ميشه و همينطور پست2631:10:نقل قول:
جالبیش می دونی چیه؟مموری 256 رو دستگاهو بر می دارن،جداگانه بهت 20 تومان می فروشن.یارو آرکید غیر فالکون رو می ده 500 که مفتشم گرونه.دزدی تو روز روشن.بازی رو هم که از 8 تومان ارزون تر پیدا نمی کنی.بعضی جاها بازی های play box آشغالو می دن 12 تومان.نقل قول:
play box اونقدرها هم اشغال نيست من بيشتره بازي هام play box هست و راضيم:46:نقل قول:
من دیروز رفتم جمهوری اونجا فقط xbox360 مدل ارکاد داشتن که 450000 هزار تومان بود خواستم بدونم ارکاد صد در صد دارای مادر برد فالکونه یانه و کلا مدل خو بی هست یا نه راستی چون هارد نداره مشکلی تو اجرای بازی بوجو میاره یا نه چقدر گفتم یا نه
بله دوست مننقل قول:
100 درصد الان FALCON هستن
قيمتش هم بد نيست
چون جاهاي ديگه 470 هم ميدن
هارد هم فعلا لازم نداري
تو SAVE بازي ها كارت رو راه ميندازه
ولي از پاييز بايد فكر هارد باش
هارد 20 گيگ الان 80 تومانه
هارد 120 گيگ هم 160 تومان
دوستان من هم امروز كنسولم رو تحويل گرفتم
premium
pal
falcon
2008/3
benq
از دبي دادم برام اوردن
در اومد 470 تومان كه فكر كنم تهران الان 580 ميدن
براي شروع هم
gta 4
gears Of Wars
grid
condemedne 2 :bloodshot
devil May Cry 4
رو گرفتم
اميدوارم از اين به بعد بتونم بهتر و بيشتر به دوستان كمك كنم
موفق باشيد
مبارك باشه پدرام جان :10:نقل قول:
تو تهران elite pal الان حدوده 580 قيمتش هست نه perimume جيگر :46:
perimume pal هم حدوده 510:21:
دوست عزیز وقتی که شما از یک عضو مجموعه تشکر می کنی به این معنیه که اون پست رو تایید کردی حالا نمی دونم منظورتون از این پست چی بود ؟نقل قول:
دليل نميبينم كه شما بخواي از من ايراد بگيري دوسته عزيز:13:نقل قول:
و اينقدر سره هرچيزه الكي پست بدين كه تاپيك شلوغ شه....:13:
آره آقا محمد راست میگن تو تهران اینطوریه قیمت پلی 3 هم با هارد 40 شده 420 تومننقل قول:
سلام دوستان من تو ninja gaiden2 گیر کردم تو قسمت دوم باس اخری چطوری نابودش کنم خیلی سریغه و سخته
دوسته عزيز اين تاپيك براي پاسخ دادن به سوالات بچه ها در مورده كنسول 360 هست نه بازيهايه اون....:13::18:نقل قول:
نقل قول:با اين اين تاپيك جاي اين بحث و ادامه دادن به اون نيست اما اين پست رو ميدم و به اين بحث خاتمه ميدمنقل قول:
ديروز يعني شنبه
من با NEXTGEN تماس گرفتم قيمت هاش اينا بود :
ARCADE 480
PREMIUM 580
ELITE 625
با WEST تماس گرفتم اينا بود :
ARCADE 470
PREMIUM 585
ELITE 610
با PARTO هم تماس گرفتم اينا بود :
ARCADE 460
PREMIUM 570
ELITE 600
موفق باشيد
بيا من ببرمت پاساژ لباف مغازه دوستم بهت 510 ميده جيگر حتما شما قيمت هايه region j رو گرفتي ؟؟؟
perimume j 530.000 و elite j 615.000 و perimume pal برايه اگاهي بيشتر 510.000 هست
اگه اينطور باشه كه شما ميگي فقط 40 تومان فرق بينه perimume وelite هست ؟؟؟ 100% در اشتباهي چون هارد elite تنها 150 پولشه و هارده perimume 55 !!!!براي همين هم كه شده حداقل بايد بينشون 80 تا 90 هزار فرق باشه ....:18::18:
در هر صورت اميدوارم حالشو ببري :10::8:راستي تو gta كه مشكل نداري براي load تكسچر ها ؟؟:13:
اقا يعني چي چرا قيمت ها اينطوري شده !!!!! 5 شنبه من قيمت گرفتم همون هايي بود كه تو پسته بالا گفتم !!!
ولي الان زنگ زدم next gen ميگفت perimume region j 585.000 !!!!!! چرا اينطوري شده قيمتها perimume اصلا نبايد به اين گروني باشه كه !!!!!!
پدرام جان درست ميگفتي شما ولي من موندم تو اين 4 / 5 روز قيمت ها چرا اينقدر كشيده بالا اونم فقط primume!!!!!
عزیزان تو دسته ی بازی شما هم اون چهار جهت اصلی پایین آنالوگ سمت چپی روان نیستند و هنگام زدن پایین بعضی وقتها با راست قاطی میشوند ؟ ( همان دکمه ای که تو Gta Iv نقش عوض کردن آهنگ و موبایل و ... رو دارند )
چون اينا گردشش يه خورده خودش يه كمي تند و لغزنده مانند هست شايد اينطوري بشه ولي شما دقت كن ببين دقيق پايين رو ميزني اخه بعضي موقع ها انگشته دست كمي اينور اونمور شه خوب شايد راست زده شه يا چپ !!!نقل قول:
اگه دقت كردي ديدي نه مشكلت اينجوري نبوده دسته شما مشكل داره ...:10::41: