سلام دوستان
چطوري بفهميم که تا الان غيبت نخورديم؟:31:
من الان دانشجوام امکان داره دانشگاه به موقع با نظام وظيفه ارتباط برقرار نکرده باشه ومن غيبت خورده باشم
ممنون
سلام دوستان
چطوري بفهميم که تا الان غيبت نخورديم؟:31:
من الان دانشجوام امکان داره دانشگاه به موقع با نظام وظيفه ارتباط برقرار نکرده باشه ومن غيبت خورده باشم
ممنون
سلام به روی ماهت :20:نقل قول:
اگه شما قبل دانشگاه دفترچه پست کرده باشی و دانشگاه معافیت شما رو رد نکرده باشه بعد از یه مدت اول محل اعضام برات میاد بعد هم نامه 3 ماه اضافه :31:
اگه هم قبل دانشگاه پست نکردی برو آموزش دانشگاهتون و بپرس ببین معافیت تحصیلی شما رو رد کردن یا نه :46:
.
سلام بچه ها
من سال 86 رفتم دانشگاه الان ترم 7 هستم و دارم واسه ارشد میخونم ولی قبول نمیشم :31:
میخواستم ببینم اگه 8 ترمه تموم کنم سال بعد هم میتونم کنکور بدم یا نه ؟
یه سوال دیگه اینکه واسه شلی دریچه قلب معافیت نمیدن ؟؟ :46:
ممنونم از همتون
مرسی:20:نقل قول:
خب قبل از دانشگاه که دفترچه پست نکردم
الان سال دومم
حالا برم آموزش چی بگم؟:دی بگم برام معافیت تحصیلی رد کردین؟ بعد اگه گفتن اره من از کجا متوجه بشم که به موقع رد کردن و من غیبت نخوردم؟
عجب داستانی داریم ها:31:
نقل قول:
سلام.
اگه 8 ترمه کنی بله سال دیگه میتونی کنکور بدی .
در مورده معافیت هم پست اول همین تاپیک در موردش توضیح داده شده
موفق باشید
خواهش میکنمنقل قول:
آره بگو معافیت تحصیلی من برای نظام وظیفه رد شده یا نه
اگه رد کرده باشن دیگه مشکلی نیست
البته اگه هم اضافه خورده باشی چون مدارکت موجوده که شما از کی تا کی دانشجو بودی ؛ بعدا می تونی پیگیری کنی و اگه اضافه خوردی مشکل رو حل کنی ( ولی پیشگیری بهتر از دزمان هست :31: )
.
سلام.
من یک سوال داشتم خیلی پرسیدم اما به جواب درستی نرسیدم. من متولد مهر 71 هستم و امسال دانش آموز پیش دانشگاهیم. آیا می توانم سال بعد هم (91) کنکور بدم یا باید اعزام بشم؟
نقل قول:
سلام.
شما اگه عدد 19 رو با سال تولدتون جمع کنید، سال مشمول بودنتون بدست میاد ...
هر سالی که مشمول بشید باید برید خدمت و اگر هم بخواهید برین خدمت میتونین در حین خدمت ، کنکور هم بدید و در صورت قبولی از خدمت ترخیص خواهید شد
موفق باشید
سلام دوستان
من 15 روز پیش دفترچه ام رو از طریق پلیس +10 ارسال کردم ولی هنوز جوابی نیومده!!!
به نظرتون این زمان یه مقدار طولانی نشده؟!
ممنون
نه مشکلی نیستنقل قول:
واسه خود من حدود 22 روز شد
.
دوستان یه سوال دارم ممنون میشم منو از سردرگمی دربیارید
من متولد اسفند 70 هستم ... در کنکور 89 قبول نشدم و در حال حاضر دارم واسه کنکور 90 آماده میشم و چون دیفرانسیل 2 رو هم افتادم ... الان در نوبت بزرگسال دارم این یک درس رو حضوری پاس میکنم
حالا یه سوال دارم... بعد از فارغ التحصیلیم... یعنی وقتی این 1 درسو پاس کردم و مدرک پیش دانشگاهی گرفتم ... باید واسه فرستادن دفترچه اقدام کنم ؟ یا لازم به این کار نیست و با ثبت نام واسه کنکور 90 اسمم میره تو لیست کنکوریها و لازم نیست دفترچه بفرستم ؟
آخه میگن احتمالش هست اگه الان دفترچه بفرستی جوابش یهو بیاد و مجبور بشی بری خدمت ...
ولی خوب از طرفی اگه نفرستم میترسم غیبت بخورم
توروخدا یکی کمک کنه
بچه ها من امروز مدارکم رو دادم به پلیس+10 برای اینکه تو شورای پزشکی شرکت کنم برای معافی پزشکی میشه بگین که چقدر طول میکشه تا جواب نامه بیاد که کی تو شورا میرم و اگه معاف بشم چقدر طول میکشه تا کارت من بیاد
سلام.چنتا سوال داشتم در حد سكته مغزي خواهشا كمك كنيد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من متولد 71/4 هستم و دي امسال مدرك پيش دانشگاهيمو ميگيرم. كسري خدمتم بهم ميخوره به خاطر رزمندگي پدرم.كسري هم سال 90 لغوه و حتما بايد قبل از 90 اعزام شد. يه اشنا هم دارم داخل پخش نيرو كه خودش نيروهارو پخش ميكنه كه كجا بيفتن. حالا سوالام اينه.
1- من اگر دي مدركمو بگيرم و دفترچمو مستقيم بدم به اون اشنامون( چون خودش گفت پست نكن و بيار بده خودم ) ميتونه داخل دوماه اعزامم كنه كه قبل از 90 برم خدمت؟؟؟ اصلا يه همچين چيزي امكان داره؟؟؟؟
2- اگر به عنوان نيروي داوطلب برم نظام وظيفه اونا سريع اعزامم نميكنن؟؟؟
3- براي گرفتن نامه كسري خدمت بايد چيكار كنم؟؟ مني كه الان دارم درس ميخونم ميتونم برم نامه كسريمو بگيرم كه زماني رفتم خدمت بهشون بدم يا نه اول بايد اعزام بشم بعد برم دنبال كاراي كسري؟؟؟
لطفا يكي يكي به سوالام جواب بدين. مرسي تشكر.
سلامنقل قول:
وضیعت من هم مشابه شما هستش...:31:
1.من از یکی از دوستان تو این تاپیک پرسیدم گفت که همینجوری اگه بخوای 2 ماه میندازن جلو ولی اگه بیشتر بخوای بستگی به حال سرهنگ و نسبت آشنایی اون با شما داره...کلا اگه پارتی داشته باشی حله...:27:
2.نه,من هم اولش فکر میکردم میکنن ولی نمیکنن...:13:
3.نامه کسری بطی به شما نداره!پدر گرامی باید اقدام کنن...یعنی باید بره محل خدمتش و اونجا حضورا درخواست سابقه خدمت بابت کسری شما بده که البته یک سری مدارک هم لازم هست که ببره:2 قطعه عکس خودش,حدودا 6 تا عکس شما,آخرین مدرک تحصیلی شما(دیپلم),کارت پایان خدمت+کپی,کارت ملی و شناسنامه + کپی(خودش و شما),و کلا هر مدرکی که ثابت کنه پدر شما تو اون مدت زمان معین توی اونجا خدمت کرده...!!!(چون ارتش خیلی شیر تو شیره و ممکنه سوابق پدرتون رو پیدا نکنن و بگن شما اصلا اینجا خدمت نکردی...ولی اگه مدارکت کامل باشه ان شا ا... مشکلی پیش نمیاد)
بهتره که اول کسریتو بگیری بعد اعزام بشی,چون اگه از قبل کسری رو گرفته باشی توی دفتر پلیس+10 توی نامه تاییدیه شما ثبت میکنن که فلان سرباز مثلا 12 ماه کسری خدمت داره و اینطوری کارتون خیلی راحت تر میشه,البته نامه رو بهت پس میده که وقتی اعزام شدی اون رو به محل خدمتت تحویل بدی.
موفق باشی
برای من دو هفته گذشته ولی جوابش هنوز نیومده.:23:نقل قول:
نقل قول:
بعد از فارغ التحصیلی 6 ماه مهلت داری که دفترچه بفرستی . اگه توی این 6 ماه نفرستی غیبت میخوری و کنکور هم نمیتونی شرکت کنی و دانشگاه نمیتونی بری
موفق باشید
نقل قول:
بستگی به اونا داره. معلوم نیست. 2 ماه ، 3 ماه ، کارشون دقیق نیست
موفق باشید
كجا همچين چيزي نوشته؟نقل قول:
نوشته شده توسط farshidshd [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از فارغ التحصیلی 6 ماه مهلت داری که دفترچه بفرستی . اگه توی این 6 ماه نفرستی غیبت میخوری و کنکور هم نمیتونی شرکت کنی و دانشگاه نمیتونی بری
موفق باشید
اين 6 ماه فرصت براي فارغ التحصيلان دانشگاهيه نه پيش دانشگاهي.
دوستان كسي كه مجموع شماره چشم هاش 8 باشه معافيش اوكي هست؟!
بچه ها من امروز مدارکم رو دادم به پلیس+10 برای اینکه تو شورای پزشکی شرکت کنم برای معافی پزشکی میشه بگین که چقدر طول میکشه تا جواب نامه بیاد که کی تو شورا میرم و اگه معاف بشم چقدر طول میکشه تا کارت من بیاد
نقل قول:نقل قول:
بر اسا س ضوابط موجود در حال حاضر مجموع نمره چشم براي مشمولان ديپلم و زير ديپلم بيش از 8 ميباشد . و براي مشمولان داراي تحصيلات فوق ديپلم و بالاتر بيش از 10 مي باشد.
منبع :
Police.ir
اطلاعات بیشتر ، پست اول تاپیک
.
خب حالا تکلیف من چیه؟ حرف شما درسته یا ایشون؟نقل قول:
اصلا میشه به سوالام جواب بدین شمام؟
شرمنده اینم سوالم:
نقل قول:
دوستان یه سوال دارم ممنون میشم منو از سردرگمی دربیارید
من متولد اسفند 70 هستم ... در کنکور 89 قبول نشدم و در حال حاضر دارم واسه کنکور 90 آماده میشم و چون دیفرانسیل 2 رو هم افتادم ... الان در نوبت بزرگسال دارم این یک درس رو حضوری پاس میکنم
حالا یه سوال دارم... بعد از فارغ التحصیلیم... یعنی وقتی این 1 درسو پاس کردم و مدرک پیش دانشگاهی گرفتم ... باید واسه فرستادن دفترچه اقدام کنم ؟ یا لازم به این کار نیست و با ثبت نام واسه کنکور 90 اسمم میره تو لیست کنکوریها و لازم نیست دفترچه بفرستم ؟
آخه میگن احتمالش هست اگه الان دفترچه بفرستی جوابش یهو بیاد و مجبور بشی بری خدمت ...
ولی خوب از طرفی اگه نفرستم میترسم غیبت بخورم
نقل قول:نقل قول:
مركزمشاوره و پاسخگويي سازمان وظيفه عمومي ناجا باشماره تلفن هاي 73941739 و 73941735 آماده پاسخ و راهنمایی می باشد.
..
جواب نمیدن ... اگه میدادن اینجا چیکار میکردمنقل قول:
نقل قول:
بعد از فارغ التحصیلی در هر مقطعی 6 ماه مهلت داری تا جای دیگه قبول بشی ...
.
یعنی اگه من این دی ماه فارغ التحصیل بشم 6 ماه فرصت دارم ؟ خب اگه دانشگاه قبول بشم مهر 90 میشهنقل قول:
یعنی 9 ماه بعدش
پس تکلیف من چیه ؟ باید چیکار کنم؟
نقل قول:
شما باید تو مهلتی که داری دفترچه رو پست کنی ، اگه قبول شدی (که انشاا.. میشی :20: ) تو هنوز تاریخ اغزامت نرسیده که معافیت تحصیلی می گیری و میری دانشگاه ، در غیر اینصورت باید بری خدمت و اگه خواستی برگردی برای دانشگاه
اگه دفترچه رو پست نکنی و اضافه بخوری دیگه معافیت تحصیلی خبری نیست
.
سلام داداش:20:نقل قول:
پیرو سوالات قبلی:دی
من که قبل از دانشگاه دفترچه را پست نکردم و الان هم 2ساله دانشجو هستم(یعنی دارم از معافیت تحصیلی استفاده میکنم)، مطمئن باشم که غیبت نخوردم؟
به عبارت دیگر:دی
من متولد تیر 68 هستم و سال 87 کنکور دادم و رفتم دانشگاه
امکان داره من غیبت خورده باشم؟
ممنون
سلامنقل قول:
شما اگه فاصله بین دو مقطعتون بیشتراز 6 ماه نبوده باشه اضافه نخوردین (البته به شرط اینکه دانشگاه معافیت شما رو رد کرده باشه)
.
ممنون:20:نقل قول:
کدوم دو مقطع؟ پیش دانشگاهی و دانشگاه؟
خب من سوالم فقط مربوط میشه به قبل از دانشگاه..... چون من سال دوم کنکور دادم (متولد نیمه دوم بودم) آیا باید دفترچه میفرستادم یا نه؟
شرمنده هی سوال میپرسما:19:
عزيز شما اگه دي فارغ شين 18 مهر 90 اعزامين حالا نميدونم كي دفترچه رو بايد بفرستين ولي اگه من جاي شما بودم ريسك نميكردم و تا بهمن ديگه پست ميكردم.نقل قول:
یعنی اگه من این دی ماه فارغ التحصیل بشم 6 ماه فرصت دارم ؟ خب اگه دانشگاه قبول بشم مهر 90 میشه
یعنی 9 ماه بعدش
پس تکلیف من چیه ؟ باید چیکار کنم؟
چند روز پيش يكي از دوستان برگه سبزش اومده بود تاريخ اعزامش نيمه دوم90 بود كه تو جدول دفترچه مشخص شده بود.
منم كه متولد 71 هستم چند روز ديگه دفترچمو پست ميكنم :46:
حالا ضرر نداره اگه تهراني برو ميدون سپاه يه سه چهار ساعت:31: تو صف وايسا تا تاريخ دقيق پست دفترچه رو بت بگند.
اتفاقا از وقتی مکانیزه شده اصلا معطلی نداره، حداکثر حداکثر منتظر شدن 15 دقیقه هست بعدش میری باجه ی پاسخگویی سریع میزنه تو کامپیوتر بهت جواب میدهنقل قول:
من که خودم هر وقت رفتم میدان سپاه کلهم 1 ساعتم اونجا نبودم
دوستان اگه کسی الان دفترچه اعزام به خدمت داشته باشه و مثلا 3 ماه دیگه اعزام باشه اگه الان مشمول معافیت کفالت شده باشه چجوری میتونه در حالی که دفترچش اومده برای معافیت کفالت اقدام کنه؟؟؟؟
برو نظام وظیفه بهت میگن چی کار کنی.نقل قول:
نقل قول:
گلم کنم بحثم سر این تاریخ اعزام هستش
اگه تاریخ اعزام قبل از کنکور باشه چی؟ بدبخت میشم میره :13:
نقل قول:
دیگه کاریش نمی تونی بکنی :41:
شما تا آخرین روزی که وقت داری نگهش دار بعد پست کن
.
چرا؟ واسه کنکور بهت مرخصی میدن البته اگه مشکلت مرخصی باشهنقل قول:
شما مطمئنی ؟؟؟؟؟نقل قول:
آخه من چند وقت پیش همین رو تز نظام وظیفه پرسیدم ؛ گفتن باید دفترچت رو پست کنی وکنکور بدی!!!!!!
شما اگه خودت بری بپرسی بهتره ، چون روایات مختلف شد :31:نقل قول:
گلم کنم بحثم سر این تاریخ اعزام هستش
اگه تاریخ اعزام قبل از کنکور باشه چی؟ بدبخت میشم میره
حالا اگه هم دوستمون مطمئن هستن که دیگه مشکلی نیست :10:
.
ببین شما بعد از فارغ التحصیلی 6 ماه فرصت داری دفترچه رو پست کنی تا غیبت نخوری، حالا شما مثلا هفته آخر پست کردی و 3 ماه بعدش رفتی خدمت، امتحان ارشد افتاد تو 2 ماه آموزشیت، روز امتحان بهت مرخصی میدن میای امتحان میدی و بعدش میای ادامه خدمت رو انجام میدی، موقعی هم که جواب ها آمد و قبول شدی همون روز توخیص میشی و میری دانشگاه
سلام
از دوستان کسی اطلاعی داره که قانون کسر خدمت بر حسب مدت جبهه پدر تا کی اعتبار داره.
چون شنیدم بعد از سال 90 دیگه این قانون رو بر میدارن.
در حال حاضر دانشجو هستم و پدرم 24 ماه جبهه داره.