بله - من دارم بازی میکنم.نقل قول:
دوستان بازی ژنرالها قسمت اولش رویه ویستا نصب میشه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط بعد از نصب و کپی کرک:
به محل نصب برو.
فایل اجرایی همون Generlas.exe رو روش راست کلیک کن. به Properties برو.
بعد به سربرگ Compitibility برو.
تیک بالای صفحه برو و از منویی که فعال میشه گزینه ی Windows XP Service Pack2 رو انتخاب کن.
بعد گزینه ی Disable Desktop Composite رو هم تیک بزن.
Apply کن و بعد برو تو بازی.
وقتی رو بازی کلیک کردی و پنجره ی اول اومد؛ پنجره های ویندوز رو از زیرش نبند. نمیدونم منظورم رو متوجه میشی یا نه؟ من عادت دارم رو آیکن بازی که کلیک کردم سریع ضربدر پنجره ی زیری رو میزنم.
این کار رو نکن چون بازی ارور میده. یعنی رو آیکن بازی کلیک کردی هیچ کاری نکن تا بره تو بازی.
همه میدونید که هواپیماهای Auora Bomber آمریکا تا تیرهاشون رو ول نکنند منفجر نمیشن. یعنی وقتی کسی با Auora حمله کنه اول بیس یا یونیت شما میترکه و بعد دفاعی هاتون میتونند هواپیما رو بزنند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی راهی برای مقابله بلده که قبل از بمب انداختن منفجر بشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من بلدم. بعدا توضیح میدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی تازه یاد گرفتم.
--------------------------------------------------------------------
نه بهتره بخری.نقل قول:
باشه "زیرو آور یا هاور" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا خوب شد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سی دی درست حسابیش هیچ جا گیرم نیومد واسه همین اینجا مطرح کردم....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ممکنه لینک دانلود هر دو تاشو بذارید......... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستتون درد نکنه................. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : 8: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان هم جنرال 1 و هم 2 (Zero Hour) و هم Tiberum رو تو یک DVD میدن 1000 تومن.
حواست باشه وقتی خریدی فقط Zero Hour رو نخری چون برای اجرا نیاز به General 1 هم داره.