من رفته بودم رایتل و حالا که برگشتم به همراه اول ولی الان اس ام اس های تبلیغاتی و اطلاع رسانی همراه اول مثل کدهای فعال سازی نمیاد
Printable View
من رفته بودم رایتل و حالا که برگشتم به همراه اول ولی الان اس ام اس های تبلیغاتی و اطلاع رسانی همراه اول مثل کدهای فعال سازی نمیاد
دوستان من ایرانسل رو ترابرد کردم به رایتل الانم سیم کارتم اومده واسه فعال سازی هم گفته به فلان شماره عدد 1 رو ارسال کنم ارسال میکنم ولی 2روزه جوابی نیومده چیکار کنم به نظرتون؟
بچه ها تورو خدا كمك كنيد بار چهارم هستش دارم از همراه اول ميرم ايرانسل هنوز اس ام اس رد نيومده ولي داخل پرتال همواه اول join.mci.ir چك ميكنم اين ايرادو زده يعني چي اين ؛ ولي فعاله
درخواست ترابرد از همراه اول بعلت عدم فعال بودن خط رد شد
سلام
من از همراه اول رفتم ایرانسل
یه مشکلی که دارم اینه که وقتی یکی بهم زنگ میزنه یه پیغامی برای طرف پخش میشه که این تماس برون شبکه های هستش و تز این حرف ها ، راهی نداره که این پیام پخش نشه ؟؟؟؟؟ واقعا ازار دهندس ،،، اگر نمیشه که بگید برگردم به همون همراه اول:(((((
منم تا حالا دو بار درخواست دادم اما به علت فعال نبودن خط رد شدهنقل قول:
۱۹۵ شکایت ثبت کردم امروز ببینم چی میشه
شما هم شکایت کن تو ۱۹۵، این همراه اول باید زور بالا سرش باشه
سلام
با هزار زحمت و بعد چند روز پیگیری و یک بار ترابرد ناموفق با اینکه سیم کارت هم صادر شده بود و تحویل هم گرفتم ولی فعال نشد که نشد و سیم قبلیم که ایرانسل بود غیر فعال نشد که نشد . دوباره درخواست ترابرد دادم این بار هم اینترنتی و باز معرفی کردن به نمایندگی برا دریافت سیم کارت جدید رفتم و گرفتم وبعد 1 روز فعال شد و سیم قبلیم یعنی ایرانسل سوخت و از شبکه خارج شد . حالا مشکل جدیدی دارم اونم اینکه این سیم جدید از هر جایی پیامک قبول نمیکنه یعنی براش نمیاد مخصوصا خدمات خود همراه اول مثل دریافت تنظیمات اینترنت یا استعلام مانده بسته اینترنت و یا سامانه *100 # یا *800# و مهمتر از شبکه های اجتماعی مثل تلگرام یا واتس آپ حتی از برنامه خود همراه اول به اسم همراه من هم پیامک تایید نمیاد و خیلی شماره ها و سرویس های دیگه . زنگ زدم پشتیبانی 9990 گفت مسیج سنتر رو چک و با چند تا گوشی دیگه امتحان کن درست نشد برو امور مشترکین مخابرات . آخه این چه وضعیه اول سیم کارت میدن فعال نمیشه و یه سیم کارت از جیب خودشون میره حالا دومین بار یه سیم کارت دیگه میدن اونم اینطوری ! فکر کنم این بار هم بندازن گردن این سیم کارت جدید و 5000 تومان ناقابل از من بگیرن و دوباره سیم جدید صادر کنن . برا کسی چنین مشکلی به وجود اومده ؟ هر کار هم کردم با فرستادن عدد 2 به سامانه 8999 برا فعال سازی کلی پیامک های تبلیغاتی باز پیامک میره ولی جوابی نمیاد که درخواست انجام شده یا نه . همین الان بسته شبانه اینترنت با کد دستوری فعال کردم پول کم شده بسته هم فعال ولی پیامکی نیومده ؟ با کد دستوری درخواست دوباره دادم فهمیدم فعال شده مگر نه ول معطل بودم . برا خلافی ماشین پیامک میدم نتیجه نمیاد ؟ ولی از یه خط دیگه به این خطم پیامک میاد فرقی هم نداره چه اپراتوری باشه .
رایتل هم به همراه اول ترابرد کردم . زود قبول شد و سیم رایتلم قبل اینکه سیم جایگزین بگیرم باطل شد . ولی سیم جدید که دادن فعال نمیشه و زنگ میزنم پشتیبانی میگن همه چیز درسته الان شما مشترک همراه اول هستی و باید سیم فعال باشه ولی با پیگیریهای زیاد اخر سر فهمیدیم که سیم کارت جایگزین شماره سریالش با سیم کارتی که رو سیستم ثبت شده فرق داره ؟ در حالی که رو فرم ترابرد من سریال همین سیم کارتی که غیر فعاله ثبت شده حتی رو سیستم دفاتر خدماتی هم اینو نشون میده ولی اپراتور میگه این نیست یا اشتباه دادن و یا اصلا معلوم نیست چی شده و 2 روزه دارن بررسی میکنن و نتیجه هم نداده دفتر خدماتی هم چیزی نداره بگه میگه همینه و مرغ یه پا داره و بس ؟ تازه به جای سیم 4g سیم 3g به عنوان جایگزین راتلم به من دادن که این خودش اشتباهه باید حتما از نوع جدید و 4g میدادن اینو خود اپراتور گفت ولی وقتی به دفتر خدمات میگم میگه مخارات برامون فقط از این نوع سیم کارتها برا این طرح داده ؟ الان اعصابم داغونه و کارم شده پیگیری زنگ و اینور اونور رفتن . خودشون یک بار هم به من زنگ نزدن .
چند روز اول این طوری هستنقل قول:
نگران نباش
من دوتا خط دائمی خودم رو از ایرانسل بردم همراه اول
راضی هستم .
البته من هم چندباری درخواست دادم و ایرانسل کارشکنی میکرد ولی با پیگیری مرکز ترابرد و مدیر مرکز تماس بابل :n16:مشکل حل شد .
نقل قول:
نه بابا من تا الان 3 بارشکایت کردم اونا همش بی فایده هستش ... خودت باید پیدا کنی من فکر کنم دیگه دارم توی ترابرد ADMIN میشم .:n02:
شما یه کاری کن ببین داخل پرتال my.mci.ir داخل پنل گه وارد میشی سمت راست بالا سطر سوم وضعیت خط رو چی زده ؟ زده جلوگیری از نقل و انتقال .؟ ( این سطر یعنی در حال خروج از MCI )
باید یه بار درخواست انصراف بدیم مجددا درخواست بدیم .
شما رفتی مرکز همراه اول استان خودتون چی گفتن ؟ که خط فعال نیست ؟
روزی که سیم کارت میاد باید 1 روبفرستی به همون شماره که تو برگه ها گفته فک کنم 09204000000 بود.نقل قول:
تو سایت رایتل هم تایید دریافت سیمکارت رو انجام بدی.
به 667 هم 1 رو بفرست.
بعد از 1 هفته از 667 پیامک میاد و 3-4 روز طول میکشه تا سیم جدیدت فعال بشه.
یعنی اگه همه چی خوب پیش بره 10 روزه ترابردت انجام میشه اگرم مثل من بدشانس باشی 22 روز طول میکشه :n09:
راستی اگه دیدی بعد از 1 هفته هیچ خبری نشد اول به پشیتیبانی رایتل بزنگ بعد به شماره 195 بزنگ و مشکل رو بگو حتما پیگیر میشن تا ترابردت انجام بشه.
یک موردی یادت نره هر روز بدهی خطت رو چک کن اگه 100 تومن داری پرداخت کن صفر بشه وگرنه بخاطر همین 100 تومن ترابردت رو انجام نمیدن.
یاعلی