سلام دوستان، من دیشب 3ساعت وقت گذاشتم و چند نمایندگی سامسونگ، الجی، سونی رو دیدم انصافا چند مدل سامسونگ و دو مدل الجی خیلی تصاویر خوبی داشتند، SUHD ها که واقعا تصایرشون متفاوت تر بود نمیشه با UHD یا FHD مقایسه کرد ولی خب قیمتاشون خیلی بیشتره... اما میخوام تجربه ای که دیشب داشتم رو اینجا مطرح کنم من تا دیشب نظرم روی sony w800c بود که خیلی ازش تعریف شنیدم و کیفیت تصویرش هم انصافا خیلی خوب بود، یا اگه الترا بگیرم مثلا 8890 یا 7960 انتخابام می بود، اما دیشب یکی از فروشگاه ها که هم سونی داشت هم توشیبا و هم فیلیپس برام یه تستی گذاشت که برام عجیب و البته بسیار کمک کننده بود، گفت من سونی هم دارم بخوای بهت میدم ببری (اتفاقا هر سه سایز سونی w800C رو روشن داشت، ولی گفت فیلیپس با اختلاف چشمگیری از سونی سرتر هست هم کیفیت و هم تصویر و رنگ و رفرش ریت... داشتم به حرفش فکر میکردم که گفت بیا تا چندتا مورد رو نشونت بدم، کنار سونی یه توشیبا بود که هردو یه فیلم رو پخش میکردند واقعا تفاوت تصاویر سونی w800C و توشیبا مدل سال 2014 زمین تا آسمون بود !!! گفتم خب شاید تنظیمات نور و رنگ و... باشه گفت بذار یه تست دیگه رو نشونت بدم! یه فیلم با تصویربرداری سریع گذاشت درحالی که سونی با کمی لگ و کندی (کاملا حس میشد ) داشت اجرا میکرد این توشیبا بسیار روان و نرم پخش میکرد، گفت این توشیبا رفرش ریت 200 داره ولی در اجرا چندبرابر سونی و الجی و سامسونگه... واقعا در عمل من تفاوت رو دیدم! بعد گفت حالا بهت میگم فیلیپس از این توشیبا هم بهتره!! فقط متاسفانه فیلیپس به یه پلیر دیگه ای وصل بود اونطرف سالن و نمیشد با توشیبا مقایسه کنمش... ولی بنظرم این فروشنده بسیار منصفانه راهنمایی میکرد گفت در نهایت هرکدوم رو خودت بخوای بهت میدم همه مدلی هم دارم و الان فقط راهنماییت کردم، انتخاب با خودت..
واقعا دیدم رو تغییر داد، دوستان کسی فیلیپس یا توشیبا داره؟؟ یا مدلهای عالی و با کیفیتی از این دو برند رو میشناسه معرفی کنه تا 50 اینچ باشه.
من امشبم میرم شاید بتونم جایی نمایندگی فیلیپس پیدا کنم تا از نزدیک تصاویرش رو ببینم.. کسی فروشگاهی با نمایندگی تلویزیون فیلیپس در تهران میشناسه معرفی کنه آدرس بده ممنون میشم