رفقای عزیز سلام، من بالاخره بعد از یک ماه صبر کردن برای اومدن یک نسخه کرک شده سالم، یک هفته پیش بازی رو خریدم. یه فایل image بود با حجم تقریبا 61 مگابایت که با Daemon Tools بازش کردم. بازی رو نصب کرد و یک پوشه کرک داشت فقط که چند تا فایل Socialclub.dll و ... توش بود. اون ها رو هم ریختم تو پوشه بازی و اجراش کردم و بدون مشکل بالا اومد. به گفته طرف (من مطمئن نیستم) این نسخه Reloaded هست.
حالا نکته اینجاست که، من تو بازی هیچ مشکلی مثل بیرون پریدن، ناقص بودن مرحله ها و... ندارم. همه چیز خوبه! فقط ایرادش اینه که بعد از چند دقیقه بازی کردن، بازی دچار لگ یا همون افت فریم میشه، خصوصا وقتی سوار ماشین هستی خیلی مشهوده. این لگ 10 ثانیه باقی می مونه و دوباره درست میشه اما دوباره چندین ثانیه بعد میاد و مدام این چرخه تکرار میشه. همه توصیه های سایت های خارجی و ایرانی رو انجام دادم برای حل این مشکل.
آخرین درایور گرافیک، تنظیمات Adjust the appearance and performance of Windows ، تنظیم کردن گرافیک روی پایین ترین حالت، از بین بردن لانچر بعد از اجرای بازی و قرار دادن GTAV روی high priority و ... اما هیچ کدوم جواب ندادن و این لگ های مداوم همچنان هستن.
سیستمم هم از پس بازی برمیاد:
Corei5 3000
Geforce 630m
Ram 8 GB
رفقا ایراد از کجاست؟ نسخه بازی من ایراد داره؟ ایراد از کرکه آیا؟ چه کنم؟