بابا شیطون نشدید که برم سمت سیگار :n02:
و تو چه میدانی کام اول سیگار چه لذتی دارد :n31:
لااقل از قلیون بگید تا نسخ بشم و یه قلیون چاخ کنم
Printable View
بابا شیطون نشدید که برم سمت سیگار :n02:
و تو چه میدانی کام اول سیگار چه لذتی دارد :n31:
لااقل از قلیون بگید تا نسخ بشم و یه قلیون چاخ کنم
آها پس جزو اون دسته هستی که از پارو خوششون نیومد و دوست دارن بازم محسن مث یه شاخه نیلوفر بخونه و شعرا هم ساده و روون و احساسی. بالاخره هر کی یه نظری داره دیگه.:n01:نقل قول:
همین ورژن زنده از نظر من قشنگ ترین ورژن زخم زبون هست. بدون هیچ وسیله ی اضافی فقط بغض صدای چاوشی شنیده میشه و بس. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که خونه ام دسترسی به قلیون ام ندارم:n02:نقل قول:
عوضش فردا با دوستان قراره بریم چیتگر توتون دوسیب خریدم بکشم اســـــــــاســــــــــــ ی
حیف چاووشی خراب کرد.خیلیا شاکی شدن.من کلی دوست داشتم که دیوانه ی چاووشی بودن و بعد پاروی بی قایق منفی بهش دادن.دقیقا روون و احساسی.فلسفه بافی نباشه توی شعر.توی این آلبوم هی 1مین به 1مین باید pause میزدیم اکیپی تجزیه تحلیل میکردیم موزیکو که اصلا برامون لذت بخش نبود و جدای فلسفی بودن آهنگ ها احساسی ام نبودن.محسن چاووشی یه متودی رو برای خوندن انتخاب کرد بنظرم درست نبود تغییرش بده چون همه به اون عادت کردن و سال به سال میاد آلبوم میده و همه منتظرن.خود من خیلی منتظر بودم و بعد شنیدن آلبوم اصلا شاکی شدم که اینهمه انتظار کشیدم و آخرش اینجوری شدنقل قول:
من کبریت را میسوزانم..
کبریت سیگار را....
سیگار مرا....
این آتشبازیِ لعنتی بُــرد ندارد ....
========
ببخشید دوستان ...
شبتون خوش ...
واقعا لذت بردم آرمین عزیز.شبت بخیر باشه برادر گُل:n16:نقل قول:
حالا اینقدر از دود و سیگار حرف بزنید که ما رو معتاد کنید:n02:
بحث محسن چاوشی شد من با آهنگ سه شنبه هاش خیلی حال می کنم
کوچه های خلوت رو قدم زدن توی هفته های تلخ و بیصدا
حالا روزها همشون سه شنبه اند لعنت خدا به این سه شنبه ها
کوچه های خلوتو قدم زدن...آخ وقتی اینجاشو میگها اشکمو درمیاره.چاووشی جدای از آلبوم آخرش دیوانه کننده سنقل قول:
این از اون مواردیه که هیچکی نمیتونه کاری کنه که فرد دیگه قبول کنه که اشتباه میکنه. یکی مث تو دوست داره محسن بازم همون راه قدیمو ادامه بده و تغییر نکنه و همون لحن قمیشی گونه و همراه با ضجه و پر احساس رو داشته باشه همراه با شعرایی که نیاز به تفکر خاصی ندارن و روون هست ولی پر از احساس.نقل قول:
یکی هم مث من همین محسن پاروی بی قایق به بعد رو بیشتر قبول داره و به نظرش چاوشی کار درستی کرد که هی پشت هم لحن خوندن و سبک و شعر و... رو تکرار نکرد. اینکه وقتی از یه خواننده یه شعر میشنوی و بعد صب تا شب فکرت میشه که بفهمی منظورش چی بوده از گفتن این بیت. و با هر بار شنیدن و فکر کردن، بیشتر به زیبایی مفهوم اشعار پی میبری و از همین بدست آوردن یه چیز جدید لذت میبری. این واسه من لذت بخشه.
همونطور که گفتم بالاخره هر کی یه نظری داره.:n01:
خوب دوستان من دیگه برم بخوابم
امروز خیلی خسته شدم . خوش بحال مایه دارا که یه کارگر میگیرن تا خونشونو بتکونه .
بی زحمت ته سیگاراتونو خاموش کنید و بندازین تو سطل آشغال . یه وقت تاپیکو نسوزونید .
انشالله که بامداد و صبح کاری خوبی داشته باشیم .
با اجازه