عکسهایی که لود میشن و فیلمهایی که دانلود می کنید میرن توی کش اونایی رو که می خواهید توی گالری ذخیره کنید بعدشم کش رو را پاک کنید البته اگر مشکل سرعت لود یا حافظه دارید
Printable View
عکسهایی که لود میشن و فیلمهایی که دانلود می کنید میرن توی کش اونایی رو که می خواهید توی گالری ذخیره کنید بعدشم کش رو را پاک کنید البته اگر مشکل سرعت لود یا حافظه دارید
دقيقا دوست مننقل قول:
كش پر ميشه كم كم
ولي دوست من اومد تيتر زده كه
من تعجب كردم ولي درست همينه كه كش محل ذخيره و كم كم پر ميشهنقل قول:
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk in JAVAD
برادران عزیز من
کش تو تلگرام = حافظه داخلی شما
اگه فایلی دیدین، فیلمی دیدین، صوتی شنیدین میره رو حافظه داخلی تون یا همون کش!
تا اینجاش اوکی!؟
حالا شما فایل هاتون رو تو گالری یا حافظه داخلی پاک کنید چون کماکان توی فضای ابری تلگرام اونها رو دارین و اونجا فضایی اشغال نمیکنن فقط نیاز به دانلود مجدد دارن ( که البته اگر دوباره دانلود کنین باز هم به فضای همین به اصطلاح کش یا حافظه داخلی اضافه میشه ) بنابر این نباید نگران پر شدن کش گوشی تلگرامتون بشین...
من فقط فایل هایی رو که نیاز دارم دانلود میکنم و همیشه کش تلگرامم حتی اگه 500 گیگ هم باشه برام مهم نیست! چرا؟
چون وقتی تلگرام رو حذف کردی و دوباره نصب کردی تمام اون ها رو دوباره داری و میتونی ازشون استفاده کنی (دانلود)
یعنی اول توی فضای ابری یا همون سرورهای تلگرام ذخیره میشن و اگه شما خودتون فایل ها رو از داخل تلگرام پاک کنید از اون سرورها هم پاک میشن ولی اگه از گالری پاک کنین کماکان اونها هنوز سر جای خودشون هستن
شما اول یه چیز دیگه گفتین حالا یه چیز دیگه
دوست خوب مننقل قول:
بنده منظوري ندارم ولي جمله بالا آخه اشتباه
تمام مطالب روي گوشي ذخيره ميشه حالا قابل دسترس نيست اون يك بحث ديگه ولي ذخيره ميشه و پر هم ميشه حالا اون كه خودت پاك كني تا اينكه ذخيره نشه خيلي فاصله هست
اوني كه شما نوشتي اينجوري به ذهن مياد كه هيچي رو گوشي نميمونه كه اينجوري نيست
بازم ممنون بابت اطلاع رساني
خواهش میکنمنقل قول:
ولی باز هم تاکید میکنم تمام مطالب توی سرورهای تلگرام دخیره می شوند! نه توی گوشی
به موازات اون شما میتونین همزمان هم روی تلگرام تون داشته باشین شون، هم توی گوشی تون
پس اگر بدون اينترنت باشي نميتوني مطالب قبلي رو كه ديدين ببينين ديگه درستهنقل قول:
اون مقدرای که توی کش هست طبیعتا میشهنقل قول:
سلام
کسی می دونه چجوری میشه ویدیوهایی که در گروه ها و پی ام برامون می فرستن رو با سرعت بالا دانلود کنیم؟
من اینترنت 512 دارم ولی ویدیوهای تلگرام رو خیلی کند دانلود می کنم.
یه کلیپ 5 مگابایتی رو 30 دقیقه طول می کشه تا دانلود کنه حتی از دیال اپ هم پایین تر
مشکل از اینترنت مخابراته یا کلا تلگرام اینجوریه؟
به طور کلی سرعت توسط تلگرام محدود شدس تا فشار زیادی به سرور نیاد اما نه در این حدی ک شما گفتید.نقل قول: