دوست خوب رئالی
من نگفتم کریس واسه تیمش هیچکار نکرده و فقط داره گل میزنه! من اصلا همچین حرف زدم؟! اتفاقا اون شب کریس به تنهایی اعجاب انگیز ظاهر شد و من واقعا در دلم تحسینش کردم.
در تاثیر گذاری کریس تو بازهایی که نام بردین که شکی نیست!میدونم خط هافبک پرتقال داغونه ولی یادتون بیاد که تو فینال مسی (که بنظرم اصلا تو فینال شبش نبود) حداقل تونست یکی دو تا پاس خوب به پالاسیو و آگروئو بده که دیدیم اونها به شکل وحشتانکی قدر موقعیت رو ندونستند (مگه تو فینال اونم جلو همیچین تیم منسجمی مثله آلمان چقدر فرصت گلزنی پیدا میکنی که بخوای موقعیت خراب کنی؟!) قبول دارین تو فینال جام جهانی با اومدن آگروئو و پالاسیو ارژانیتن شبیه تمیهای 9 نفره شد؟!هیگواین که جام جهانی خوبی نداشت و دیماریا بد موقع مصدوم شد و تموم برنامه های سرمربی رو بهم ریخت که بنظرم شاید تاثیرگذاری دیماریا تو فینال می تونست از مسی هم بیشتر باشه! (نمیگم وضعیت پرتقال بهتر از آرژانتینه!)
مسئله کشوری رو کنار بذاریم...
ولی برید ببینید مسی تو فصل یا فصلهای گذشته چندتا موقیعت منجرب به گل واسه هم تیمهاش ایجاد کرد یا تیمشو از مخمصه نجات داد
(نمیدونم مجاز به گذاشتن لینک سایت دیگه ای هستم یا خیر ولی اگه نه پیشاپیش به بزرگیتون ببخشید)
لطفا فقط پاس گل و گلهای کل تاریخ این دو رو نگاه کنید هچی دستتون میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درباره خط آخرتون درسته مسی و بارسا تو 1-2 سال اخیر دچار افت بودند و تاثیر گذاریهای گل و پاس گلهای مسی در عدم کسب جامهای معتبر بوده و کریس از این لحاظ رشدی خوبی رو داشته در رئال.
باز هم ببخشید پر حرفی کردم و در راستای حفظ هدف اصلی تایپیک بیایید همینجا صحبتهامون رو دفن کنیم.موفق باشید:n16: