با عرض سلام دوباره
318 e90 هم باشه عالیه
آیا 2005 اتاق E90 داره با این قیمت ؟
با عرض سلام دوباره
318 e90 هم باشه عالیه
آیا 2005 اتاق E90 داره با این قیمت ؟
نه دوست مننقل قول:
اتاق E90 از 2006 به بعد بوده
ماشینای خارجی که هیچ کدوم کارت سوخت ندارن ! اپتیما رو 90 پایین نمیومد گرون میداد گفتم بیا با این سراتو صفرنقل قول:
عوض کن راضی نشد منم گفتم به سلامت ! میگم این کمری 2013 رو ایرتویا اعتباری نمیده بنویسیم؟ کلا شرایط فروشش چی هست ؟ تو سایت که هیچی نزده
الان فكر نكنم هيچ شركتي ماشين پيشفروش كنه، هيچ شركتينقل قول:
چون قيمت رو بايد بر اساس قيمت سازمان حمايت از خودشون تعيين كنن كه كدوم آدم عاقلي سود حاشيه بازار رو بيخيال ميشه
اپتيما 2010 اگه تميز بوده 90 كمي بالاست شايد ارزش فكر كردن داشته باشه
منظورم این بود که مثلا پول ماشینو تو 3 قسمت بگیره ولی خب در نهایت گرون تر از خرید نقدی بشه... این طرحو قبلا تو سایتشون بود ولی الان کلن هیچ حرفی از فروش نیست تو سایت هاشون !نقل قول:
آسان موتور هم همینه وضعش؟ پس ماشیناشونو چیکار میکنن؟
کاری که با ماشیناشون میکنننقل قول:
انبار، افزایش قیمت، خلق الله
:n28:
سلام دوستان !
من یه سوناتای 2006 دارم و فقط جهت تنوع میخوام یه کمری GLX 2007 بگیرم! تو این گرونی ها نمی خوام خیلی افزایش بودجه بدم برای همین کمری رو انتخاب کردم !
حالا سوال من اینه که آیا واقعا کمری از سوناتا بهتره؟ ا این کارو بکنم؟:n13:
کمری GLX مدل 2007 با توجه به آپشن ها - سفارشی بودنشنقل قول:
قیمت از حدود 67 تا 75 میلیون تومان نوسان داره ( تمیز و سالمش )
سوناتا مدل 2006 هم حدود 60 میلیون تومان هست ( بسته به شرایط ماشین )
حالا شما باید خودت بسنجی ببینی این افزایش بودجه برات می صرفه یا نه
اما ارزشش رو داره سوناتا 2006 رو بفروشی و کمری GLX مدل 2007 بخری
تو برتری کمری از سوناتا شک نکن البته سوناتا برخی آپشن هارو اضافه تر داره
اشکال نداره بابا ! خلق الله اگه واسشون مهم بود که به این اوضاع راضی نمیشدننقل قول:
بنابراین هر چه پیش آید خوش آید :n02: ... من که سراتو رو فعلا صفر نگه می دارم تا بلکه یه کمری تر و تمیز پیدا کنم تا عید
جالبه که مثلا 2010 کمری اینقدر کمه ولی سوناتا زیاده! اینجا کسی نمایشگاه آشنا (تهران) اگه داره پ.خ بده
شایدم بیخیال شم و سوناتا 2010 بخرم اونم ماشین خوبیه گویا... خوبه بیخیال شم یا تا عید صبر کنم؟
ممنون
دوست خوبم یه نگاه به افزایش قیمتی که سراتو توی این مدت داشته بندازید بد نیست.نقل قول:
سراتو ۲۰۰۰ دیروز قیمتش ۱۱۳ تومن بود در حالی که یه ماه پیش کمتر از ۹۰ بود. اما کمری و سوناتای کارکرده چه قدر گرونتر شدن؟ در حال حاضر شما با تعویض سراتو فقط ضرر میکنید چون فعلا قیمتش بطور مداوم در حال افزایشه.
موفق باشید
Sent from my WT19i using Tapatalk 2