سلام
نقل قول:
آیا لپ تاپ بادوامی هستش و میتونه برای 3 یا 4 سال کار مهندسی سبک و بعضا بازی رو جواب بده؟
با توجه به کیفیتی که داره میشه انتظار داشت که چندین سال کار کنه ، البته در صورت استفاده صحیح
نقل قول:
یه سری از دوستان از کیبورد شکایت کردند و گفتند ضعیفه میخواستم بدونم کسانی که تجربه کار با کیبورد رو داشتند چه نظری دارند؟
به نظر من کیبردش خوب هست و ضعیف نیست ، برای من که خوب بوده برای تایپ
من برای بازی از کیبرد جدا گانه استفاده میکنم
نقل قول:
آیا فول اچدیش تو ایران اومده و اگه هستش با چه گارانتی و کجا داره؟ کلا لپتاب رو با چه گارانتی و از کجای تهران بخرم بهتره؟
فول اچ دیش هنوز به نظر وارد نشده
ولی این لپتاپ رو با گارانتی سازگار یا هماهنگ تهیه کنید بهتره
نقل قول:
در مورد هارد میخواستم بدونم که هیبریدی با معمولی تفاوتش زیاده؟؟ و چه گارانتی ،مدل هیبریدی رو داره؟
سرعت لپتاپ بالا میره با هارد هیبریدی ، پیشنهاد میشه با هارد هیبریدی تهیه کنید
نمیدونم با چه گارانتی هارد هیبریدی داره ولی با اون دوتا گارانتی که گفتم تهیه کنید که هارد هیبریدی هم داشته باشه خیلی خوبه
نقل قول:
کسی خبر داره که مدل 14 اینچیش یعنی z410 تو ایران اومده یا قراره کی بیاد؟ اگه کسی از دوستان پیشنهاد های دیگری تو همین رنج قیمت(ترجیحا 14 اینچ یا 15 سبک) (یعنی تا 2200 ) داره بگه ممنون میشم(البته خودم چند مدل ایسوس مثل x550 و یا x450 رو دیدم ولی متاسفانه سی پی یوش سریU هستش و سرعتش پایینه و یا ایسر V3 571 گرافیکش پایینه.و یا مدلای دیگه خیلی گرون میشه.
بهترین گزینه از لحاظ سخت افزاری تو این قیمت همین لپ تاپ هست ولی مشکلاتی داره که خودتون باهاش گفتید مشکلی ندارید
hp 450 هم خوبه
نقل قول:
ببخشید اگه سوالام زیاد شد.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید:n02:
باتشکر
خواهش میکنم