خیلی حیف شد
می تونستیم ببریم ولی بازم مثه اکثر اوقات، اون لحظات کلیدی کم میاریم.
ست پنجم جوری بود که انگار قبل بازی گفته بودن که از روسیه یک امتیاز بگیرن کافیه
Printable View
خیلی حیف شد
می تونستیم ببریم ولی بازم مثه اکثر اوقات، اون لحظات کلیدی کم میاریم.
ست پنجم جوری بود که انگار قبل بازی گفته بودن که از روسیه یک امتیاز بگیرن کافیه
غفور با 30 امتیاز , امتیازآورترین بازیکن تیم شد !!
رتبه دوم با اختلاف خیلی زیاد موزرسکی هست با 20 امتیاز !!! :n13:
انصافاً عبارت نره غول يا غول بيابوني برازنده بازيكنان روس بود. گاهي اوقات دلم براي تيممون ميسوخت كه نميتونستن توپو تو زمينشون بخوابونن. لامذهب ها اينقدر قدشون بلند بود كه آبشارزنامون وقتي ميومدن آبشار بزنن اگر ميخواستن از بالاي دست دفاع توپو عبور بدن يا توپ به اوت ميرفت يا دريافت كننده عقب زمين به راحتي توپو جمع ميكرد.
اما در ست چهارم نبرد ديدني و مقاومت جانانه ايراني ها نشون داد كه راه پيروزي بر روسيه را بلديم ولي در تمام لحظات بازي از اون روش بهره نميبريم.
من هم مثل دوستان معتقدم كواچ هم در نتيجه نگرفتن تيم در ست پنجم اون هم در حالي كه 5-1 جلو بوديم مقصره. اين فرصت طلايي را اگر روسيه داشت مطمئناً از دستش نميداد.
دقيقاً موافقم.نقل قول:
يكي از دلايلي كه ما در ورزشهايي كه ذاتاً از دنيا عقبيم و ميخوايم به سطح اول دنيا برسيم ولي نميتونيم همين توجيهات من درآوردي است. در بعضي مواقع اين توجيهات قابل قبوله ولي نه ديگه اينكه هر چند ثانيه يك بار اينطوري توجيه كنيم. شايد اوايل برتري هاي ما در واليبال اين طور واكنش ها طبيعي بود ولي الآن ديگه تمام دنيا روي ما به عنوان قدرت بزرگ حساب باز كرده چرا ما خودمونو دست كم ميگيريم؟
درصد بالايي از اين تفكر در مربيان داخلي ما هم وجود داره كه روح جسارت و جنگندگي و ميل به زياده خواهي و رسيدن به اهداف بالاتر را در بازيكنان ميكشه و بهشون ميگه ديگه كافيه تا همين جا هم خوب كار كردين و اونها هم رسماً تعطيل ميكنن.
پنجشنبه 26 تیرماه 1393
بازی برزیل-روسیه ساعت 20 به وقت ایران
بازی استرالیا-امریکا ساعت 23 به وقت ایران
هر دو بازی از کانال ازاد بین اسپورت در مسیر بدر
فرکانس HD شبکه بین اسپورت:
11623
v
27500
فرکانس SD شبکه بین اسپورت:
12034
H
270500
منبع:زیرنویس شبکه بین اسپورت نیوز
-------------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید الان دیگه بشه به این عبارت ها در والیبال خرده گرفت. ما الان با تمامی تیم های قدرتمند دنیا بازی کردیم، جزء 6 تیم مرحله پایانی هستیم و باید از این به بعد انتظار داشته باشیم که از دست دادن یک ست مقابل روسیه و برزیل و ایتالیا نتیجه بدی هست !نقل قول:
به قول یک ادیب تمامی بازی های ایران در اکثر رشته ها سه حالت بیشتر ندارن :
پیروزی غرور آمیز، تساوی ارزشمند، باخت چیزی از ارزش هامون کم نمیکنه.
مطمئنا اگه الان چنین طرز تفکری داریم به خاطر این هست که پیشرفت کردیم و جایگاه خودمون رو در جهان داریم وگرنه در حالت عادی و در بسیاری از ورزش ها این جملات همچنان حاکمه ! تیم بدون اردو و سرمایه گذاری و برنامه ریزی درست و حسابی میره یه تیم قوی رو می بره، باید هم اسمش رو گذاشت پیروزی غرورآمیز و یا تساوی ارزشمند !
کلا ما ها خیلی زود جو گیر میشیم، تا یه بازی رو می بریم قول قهرمانی میدیم، تا یه بازی می بازیم همه چیز رو توجیه می کنیم، این میشه که عادت کردیم توقعات رو الکی بالا نبریم.
اما شرایط در والیبال الان کاملا متفاوت هست. دیگه این دیدگاه سنتی و جملات معروف جایی در والیبال نداره، چون برای اینکه در مسیر پیشرفت قرار بگیریم باید خودمون رو باور کنیم که به حق در بین بهترین تیم های دنیا هستیم. دیگه روسیه و برزیل و ایتالیا باید از ما بترسن، نه ما از اونا ! باید باور داشته باشیم که می تونیم همشون رو ببریم ! این تفکر باید در بین گزارشگران و مجریان و اصحاب رسانه به خوبی جا بیافته؛ جایی که همچنان اون تفکر سنتی وجود داره.
این تفکر جدیدچیزی هست که ما برای بازی با برزیل بهش نیاز داریم، حالا برزیل هر چقدر هم که قوی شده باشه ! کی اهمیت میده ؟! ما ایرانیم !
خوشبختانه دیشب حتی 1 دقیقه رو هم از شبکه 3 ندیدم چون حدس می زدم وضعیت پخش به چه شکل باشه ! ظاهرا باید گزارشگری رو هم به این وضع اضافه کرد..
دیشب ننوشتم تا کمی آروم بشم
خیلی هم کم پیش میاد اصلا من در انجمن تا لازم نباشه دیگه پست بدم
بنده به عنوان کسی که بیش از 23 سال یعنی درست از زمانی که 6 7 سالم بود فقط فوتبال میدیدم و گاهی اوقات ورزش های دیگه از 3 4 سال پیش دیگه رسما طرفدار والیبال هم شدم، قبل از این فقط دنبال کردن نتیجه بازی ها نظیر اون قهرمانی نوجوانان در جهان یا موفقیت های آن ها میپرداختم، دیدن پتانسیل والیبال ایران باعث شده که دیگه از فوتبال و یک مشت مفت خور خسته و زده بشم و بازی های ملی رو ندیدم هم ندیدم و باشگاهی هم نمیتونم که بازی های پرسپولیس رو نبینم که اونم برام مهم نیست.
همه شاهد رشد والیبال و یک مشت جوونی که شاید 90% آن ها از من کوچکتر هم باشند هستیم، بازی دیشب ما به خودمون باختیم و همه همونطور که اشاره کردند در ست 5 این اشتباه مربی بود.
چند نکته رو هم بگم که سخن طولانی زیاد نشه
- یک مشت مجری مضخرف برای برنامه گذاشتن که همشون تا جایی که من دیدم همین کاویانی اگه اشتباه نکنم است، بشنویم با هم : این تیم روسیه است و فلان و بهمان شونصدتا افتخار داره حالا تیم ما لهش کرده و باید بدونند ما شیر هستیم اینا ! باریکلا ! اونطور هم که همکاران اشاره میکنند احتمالا بازی 3 ست بیشتر طول نمی کشه ! ( این رو خدایی کسی توجه کرد ؟!) ... ایشون این حرف ها رو میزد منم اینطرف جلو خانومم چاک دهنم رو باز کرده بودم لیچار بازش میکردم که چقدر ذلیل می کنید تیم رو که این حرف ها رو میزنید، گیم های دوم و سوم روسیه می بره حالا باز دوباره : ما بهترین هستیم، ما فلانیم حتی ببازیم هم از ارزش هامون کم نمیشه ! ما نشون دادیم چی هستیم ! :n21::n21::n21: دیگه همه شاهد بودند چی میگفت من ادامه نمیدم
- کواچ هیچوقت ولاسکو نمیشه، ولاسکو تجربه بالایی داشت، آروم بود، متفکر بود و روی همین تجربه دقیقا کارهایی میکرد که کواچ نمیکنه، من یادم میاد ولاسکو اگه 5 امتیاز ایران جلو بود مثلا حریف 2 امتیاز پشت سر هم میگرفت وقت اضافه میخواست، اگه روند ادامه میداشت دوباره وقت اضافه میگرفت، ولی دیشب چی ؟ هیچی ! بعد ست 5 زمین و زمان رو داشتم فحش میدادم و لگد به مبل های خانه ام میزدم !
- ما بازی رو به دو نفر باختیم : جناب عبادی پور ! :n21::n21:خدایا اون پایپ که ست چهارم ایشون کرد و روسیه شد امتیاز 24 کی یادش میاد ؟ حالم رو بهم زد، ایران 16-15 جلو بود دوتا اشتباه این باعث شد که روسیه تا مرز سکته دادن ما رو پیش ببره، جناب کواچ ایشون میخواد تجربه کسب کنه درست ولی میبینی اشتباه داره میکنه بکشش بیرون دیگه اون میرزاجانپور هرچقدر بد ولی دیگه اشتباهات بچه گانه نمیکرد که، ست 5 هم باز توامان اشتباه این و کواچ باعث شد ببازیم، نمیخوام بگم روسیه قوی نبود، اتفاقا به قدری قوی بود که تمامی آبشارهای روی تور ما رو راحت گاهی اوقات بر میگردوندند ولی مهم این بود که ما به خودمون باختیم و اشتباهاتی که راحت می شد جلوشون رو گرفت، چون اگه معروف رو ول کرده بودند راحت یک دست کتک این عبادی پور رو میزد ! از بازی معروف لذت میبرم ولی خدایی خیلی عصبی است این بشر :n09:
کواچ تا الان تجربه مربی گری در این سطح لیگ جهانی رو داشته؟
من شنیدم کواچ تا الان سرمربی تیم ملی نبوده فقط در سطح باشگاهی سرمربی بوده:n01:نقل قول:
محتوای مخفی: توضیح
این عبادی پور چقدر افتضاحه. جالبه تعویض هم نمیشه با اینکه انقدر افتضاح بازی میکنه. این اصلا چجوری رفته تیم ملی؟ این لیبرو دوم علیزاده هم خیلی ضعیفه، ظریف نباشه این تیم خیلی داغونه.
این والیبالیستها هم یه سری شون خیلی بی ظرفیت هستن، اون شهرام محمودی که اون شب اومده پشت سر ولاسکو کلی بد میگه! چون اون موقع به این بازی نمیداد و غفور فیکس بود، ازش بدش میاد، اتفاقا به نظر من غفور خیلی از محمودی بهتره، دیشب هم که عالی بود. من چندین ساله ورزشهای مختلفی رو دنبال میکنم، تا الان ندیدم که تو کشورهای دیگه کسی بیاد درباره مربی قبلیش کوچکترین توهینی کنه ولی اینجا اون شب اومده دهنشو باز کرده و کلی چرت و پرت گفته. آخه یکی به این بگه تو کی هستی که درباره ولاسکو که یکی از بزرگترین مربی های تاریخ جهانه، اظهار نظر میکنی؟
من الان تکرار بازی رو از یکی از شبکه های خارجی نگاه میکردم
هر چقدر دقت کردم چیزی که مثلا با ارمان ها و خط قرمز های نظام ما میتونه مغایرت داشته باشه ندیدم. باز تو جام جهانی خب میگیم شاید یک مواردی سنگین تر وجود داشته باشه ولی اینجا چند تا خانم دیدم که کاملا با لباس و پوشش مناسب فقط با کمی ارایش که صورتشون هم پرچم ایران نقش بندی کرده بودن غیر اینا چیز خاصی ندیدم :n29:
والا تو خونه با خانواده هم صحبت می کردیم خود سینمای داخل ایران و چندین مواردش خیلی بهتر و با نفوذتر باعث گمراهی جوانان ما میشن تا اینا
دیشب چند تا خانم بودن خیلی متشخص، دیگه اصلا واقعا نمیدونم چی بگم، میترسم اینا فردا بیان خواهر مادر ادم رو هم از خونه ادم ببرن بگن باید دور از هم زندگی کنید.