اپل مفت گرونه؟نقل قول:
:D
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
اپل مفت گرونه؟نقل قول:
:D
من دیروز کل مجتمع تک رو گشتم پیدا نکردمش !!! کدوم نمایندگی ؟نقل قول:
سلام
دوستان اخر این مدلی که تو ایران هست بکلایت داره یا نه ؟
ی سوال دیگه ، من تا حالا از اینترنت سفارش بالای 500 هزار تومن ندادم ، یکم میترسم .این سایت دیجی کالا چطوره ؟ یعنی سفارشو زود میرسونه یا ی دو هفته ای سر کارمون میزاره ؟ رو لپتاپ ویندوز نصب کردن (امتحانش کردن ) یا نه ، اگه لپتاپی که گرفتم مشکل داشته باشه (همون اول کار ) تعمیرش میکنن یا عوض میکنن یه نو بهم میدن ؟
تو سایت سازگار چرا این مدل نیست ؟ کلا گارانتی سازگار چطور هست ؟
شرمنده سولام زیاد شد و سرتون رو درد اوردم.
دوستان این n550 که تو ایرانه بک لایت داره ؟ میشه HDD و SSD رو با هم داشت ؟
هنوز کسی باز نکرده که ببینه فارسی هست و بک لایت داره یا نه!نقل قول:
نه نمیشه!
اول از همه می خواستم تشکر کنم بابت کمک ها و راهنمایی های دلسوزانه و مفیدتون، فقط اضافه کنم که این مدل براساس سایت خود ایسوس سه کانفیگ مختلف هارد داره 1 ترا با سرعت دور 5400، 750 با سرعت دور 5400 و 750 با سرعت دور 7200 بنابراین دوستان اگر خواستن 750 رو بگیرن حتما دقت کنند که کدوم مدله 7200 یا 5400.نقل قول:
ظاهرا فعلا توی ایران هارد 1ترا با سرعت 5400 وارد شده!نقل قول:
واقعا من تعجب ميكنم ميگن ما نميدونيم داخلش بك لايت و فارسي داره يا نهنقل قول:
اون برچسب فارسي رو سازگار ميزنه چطور ميشه باز كنن برچسب بزنن بعد به فروشنده ها نگن بك لايت و فارسي داره يا نه
خيلي عجيبه
DDR3 و DDR5 این کارت خیلی تفاوت آنچنانی ایجاد نمیکنه در حد 5-8 فریم تو حالت گرافیک بالا براتون فرق داشته باشه .نقل قول:
گرافیک 2 گیگ و 4 گیگ هم آنچنان فرقی ندارن ، فقط جایی خوندم که نرم افزارهای گرافیکی رم کارت گرافیک مهم تره ، بازی های کامپیوتری GDDR5 و GDRR3 بودن مهم تره.
به هر حال در حال حاضر مدل 4 گیگ با رم GDDR3 تو بازار هست که کانفیگ خوبیه .
مثلا اگر کانفیک 2 گیگ از نوع GDDR5 بیاد از مدل 4 گیگ GDDR3 بهتر هست ، مخصوصا برای گیمرها.
این کارت گرافیک روی رزولوشن Full HD نمیتونه بازی رو در حد Ultra خوب اجرا کنه .... قدرتش در حد متوسط رو به بالا هست .
اصلا کارت گرافیکش مختص بازی نیست که بخوای روی High - Ultra بازی کنی ... شما ذهنت رو بگذار روی Medium - High
لپتاپ هم SSD نداره . سرعت پایین هارد هم تو لود ویندوز و اجرای برنامه ها و انتقال اطلاعات تاثیر خیلی زیادی داره . مثلا هارد 5400 با سرعت 60 مگ دیدم انتقال میده بعضی وقتام کمتر . ولی هارد SSD اگر مدل خوبی بگیری تا 400 مگ سرعت نوشتن و 500 مگ سرعت خواندن بهت میده . یعنی سرعتش 5 تا 7 برابر هست .
بهترین هارد SSD هم سامسونگ 840 Pro هست که هم سرعت عالی داره و هم قیمتش رو نسبت بهتره .
Samsung 840 Pro 256GB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Samsung 840 Pro 128GB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی شما میخوای بگی برایه گیم گرافیک 4 هیچ فرقی 2 نداره!!؟؟؟؟نقل قول: