آیفون جز آی او اس و بدنش،هیچ برتری نسبت به اس 4 نداره،البته دراپ تست ها هم اصلا منطقی نیستند و در شرایط یکسان برگزار نمیشن
Printable View
آیفون جز آی او اس و بدنش،هیچ برتری نسبت به اس 4 نداره،البته دراپ تست ها هم اصلا منطقی نیستند و در شرایط یکسان برگزار نمیشن
سلام.نقل قول:
دوست عزیز این تستها در شرایط یکسان برگزار نمیشن وطرف اونجوری که دلش میخواد گوشی رو میچرخونه موقع رها کردن.البته از ایشون تستهای زیادی دیدم که اگه سرچ کنید پیدا میکنید و متوجه عرایض بنده میشید.از ارتفاع سه متری گوشی اس 4با گوشه پائین پرت میشه و آیفون با لبه کناری و توی عرض گوشی نه طولش.ضمن اینکه توی تستهایی که ایشون انجام میدن همیشه آیفون برنده هست(باهر گوشی که مقایسه بشه) و توی تستهایی که یارو سیاه پوسته انجام میده همیشه سامسونگ برنده هست (با هر گوشی تست بشه).پس رو این تستها زیاد حساب نکن.:n02::n11::11:
کسی اینو جواب نمیده؟نقل قول:
این فایلی که میگفتن نصبش کنی شارژ باتری تا چند روزم میمونه دقیقا چیه و چطوری کار میکنه؟
فکر کنم اولین بار hitman گفت.
>>>> منظورم اینه که بهتره از مقایسه ی آیفون و s4 به اینصورت که خودمون بگیم و بخندیم در اینجا دست برداریم چون حتی اگرم صد در صد s4 برتری مطلق داشته باشه بازم به این میگن یکه به قاضی رفتن ...
=================================
حالا از این حاشیه ها بگذریم یک سوال مهم
با حداکثر رزولوشن حسگر، توی مد Burst Shot امتحان کردین حداکثر چند فریم و همچنین بطور میانگین با چه فاصله ی زمانی ثبت میکنه؟ (در شرایط تاریک طبعاً فاصله ی زمانی بین شاتها بیشتر و در شرایط پرنور کمتره)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا مغازه هم که رفتم نمیدونستم آیفون 5 بگیرم یا گلکسی اس 4. اونجا که رفتم دوتاشو مقایسه کردم اس 4 رو ترجیح دادم.کیفیت صفحه نمایشش واقعا عالیه ولی اون لگ هایی که بهضی موقع میزنه اصلا با روحیم سازگار نیست.البته این آپدیت جدیده خیلی روون ترش کرده.
-----------------
دوستان میشه یه روش راحت و کم دردسر برای روت کردنش معرفی کنید که ترجیحا قابلیت برگشت داشته باشه ؟
با گوشی فوتبال که نمیخوایم بازی کنیم مهم امکانات گوشیه که اونم سلیقه ایه.نقل قول:
سلام
الان گوشی ای که توسط شرکت های گارانتی کننده وارد ایران می شن، تک پردازنده هستن یا دو پردازنده؟
بعد قضیه داغ کردن گوشی چیه؟ شنیدم بدجور داغ می کنه...
شاد باشید :n01:
دوستان هیچکس Burst Shot این گوشی رو هنوز تست نکرده؟! :n02:
هر کی امتحان کرده جواب سوال دو پست بالاتر رو بده
e چه بدنقل قول:
آخه فکر می کردیم میشه باهاش گل کوچک بازی کرد ... ممنون که با پست پربارتون ما افراد نا آگاه رو مطلع کردین ...:n16:
سلامنقل قول:
بنده که گوشی رو گرفتم خیلی داغ می کرد و قابل تحمل نبود ولی رام جدید که اومده این مشکل کاملا از بین رفته.
و یه تعداد تغییرات تو ویجت آب و هوا و امکاناتش داره که در کل روان و دلپسند شده:n16:
اقا این رام داغیشو بر میداره لینکشم بزارین+طریقه نصبش