برای دریافت آخرین اطلاعات از گیرندهای دیجیتال به آدرس زیر مراجعه کنید.
کد:http://www.sat2sat.net/showthread.php?p=158317#post158317
Printable View
برای دریافت آخرین اطلاعات از گیرندهای دیجیتال به آدرس زیر مراجعه کنید.
کد:http://www.sat2sat.net/showthread.php?p=158317#post158317
آره - منم با اين قابليتش و اينكه 7 برنامه ميگيره حال كردمنقل قول:
دارن ميدن ديگه. شماره 88781500 داره ميفروشه (شماره ماديرانه)
اما دوستان توجه كنيد كه اين مدل SDهست نه HD
در اينده چند شبكه HDقرار ميگيره كه با اين مدل نمي توان ديد!!!!
به نظر من پرو ويژن بگيريد بهتره!اما بازم ميل خودتونه!
آره عززيز- SD هستن.
نه بابا - نگران نباش. سيستم ايران تا 100 سال آينده هم HD نميشه- HD هزينه بالايي داره و در كشور هاي اروپايي هم كانال هاشون HD نيست. نگران نباش
بازم هر جور راحتي. ولي پول بيشتر از 70 - 80 نده واسه اين دسنگاه
فيلم hdچي نمي خواي با usb نگاه كني؟؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز این پروویژن فیلم فول اچدی هم پخش میکنه 1080P رو زیرنویس فارسی هم میاره /؟
این x-vision گویا HDفیلم پخش نمیکنه
درسته ، ولی انگار فریم ها رو کم پخش میکنه و تصویر یه جورایی سردرد میاره ، درمقایسه با اچ دی پلیر وسترن کیفیت پخش پایینتره ولی در مجموع امکان خوبیه ، البته نمیدونم دستگاهی هست که به این صورت( کاملا قدرتمند و نرم و روان) هم اچ دی پخش کنه و هم دریافت امواج دیجیتال داشته باشه ، وفکر کنم که پروسسورش باید قویتر باشه .نقل قول:
راستی پروسسور پروویژن چی هست ؟
و یه مورد هم اینه که از دوستی شنیدم که میگه ایکس ویژن تاخیر تعویض کانالش نیم ثانیه است ! نمیدونم آیا واقعا اینطوره ؟
امروز LE40650 سامسونگ اروپایی ( ساخت اسلواکی )خریدیم . بسیار جالب است و با امکان ----T که دارد شبکه های دیجیتال را هم در تهران به خوبی دریافت می کند.به نظر من از نظر قیمت هم بسیار مناسب است . به دوستانی که دنبال تلویزیونهای دارای ----T هستند این مدل را پیشنهاد می کنم.
سلام، دستگاه خیلی جالبیه! با مشخصات و امکانات خوب...مولتی فرمت هست و امکان رکورد هم از Tv هم ویدیو و ..... از دوستان کسی این دستگاه دیده و تست کرده؟نقل قول:
با این همه ویژگی های خوب این دستگاه ، من نمیدونم چرا بعضی از دوستان اینقدر از دستگاه بی کیفیت و از رده خارج مادیران تعریف میکنند و تبلیغ دستگاه را می کنند:2::2::2::2:. عجیبه واقعا......!
به مسئولین provision پیشنهاد می کنم دستگاهی با این مشخصات تولید کنند، البته با قیمت مناسب :31:
چند خریدی دوست عزیز؟نقل قول: