با سلام و تشکر
ممنون از راهنمایی شما ، متاسفانه اون منوها فعال نبود و باید دست به دامن کنترل دست ساز بشم و دارم دنبال دیودها برای ساختش میگردم
راسنش مشکل جدی تری که پیدا کردم اینه که تلویزیون به هیچ وجه به access point ام وصل نمیشه . یعنی کلا به هیچ شبکه ای وصل نمیشه !!
موقعی که جستجوی رو میزنم یه وقتایی اصلا هیچ شبکه ای رو پیدا نمیکنه ، چند بار که تکرار میکنم و تلویزیون رو خاموش و روشن میکنم شبکه های در دسترس رو پیدا میکنه و به محض اینکه روشون ok میکنم که پسورد رو وارد کنم پنجره خود به خود بسته میشه و از منوها کلا میاد بیرون !!
سعی کردم مودم یا اکسس پوینت رو با کابل شبکه هم به پورت lan وصل کنم و از اون طریق باهاش ارتباط بگیرم که باز هم ارور میده و اصلا به شبکه وصل نمیشه . نمیدونم از وقتی به آخرین ورژن نرم افزارش رو اتوماتیک آپدیت کردم اینجوری شد یا اینکه وارد منوی مخفی شدم این اتفاق افتاده ! توی منوی مخفی هم به چیزی دست نزدم . حتی برای اطمینان یکی دو بار هم کلا از توی منوی مخفی factory reset کردم ولی بازم مشکل پابرجاست .
مدل تلویزیون هم samsung 46es7750 هستش و آخرین ورژنی که خودش پیدا کرد و آپدیت کردم 0020400 هستش فکر کنم . ممکنه از ارتقا نرم افزار باشه این مشکل ؟ میشه لطف کنید راهنمایی کنید چیکارش کنم ؟
یه خواهش دیگه اینکه لینک دانلود نرم افزارهای قبلیش به صورت دستی رو اگه برام بزارید یکی از برنامه های قبلی رو دانلود کنم روش بریزم شاید درست بشه .
خیلی خیلی ممنونم .