سلام اگه کسی کیژن اربیزر(بهترین فارسی ساز پاکت پیسی) بخوادمن با کلی گشتن پیدا کردم این هم به ورژن 2 وهم به 1.3 میخوره تست شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام اگه کسی کیژن اربیزر(بهترین فارسی ساز پاکت پیسی) بخوادمن با کلی گشتن پیدا کردم این هم به ورژن 2 وهم به 1.3 میخوره تست شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزار فارسیه transcriber هست؟همون تبدیل دستخط به تایپ
فوری لازم دارم.کلی گشتم نبود
این اربیزر تبدیل عربیشو داره - فارسیشو من ندیدم
دوستان پاکت پی سی باز: لطفا با توجه به تجربیاتشون یه مشاوره تخصصی بدن به من :
بین تمام پاکت پی سی های داخل ایران بهترین از نظر خوش تیپی - کارائی - نصب نرم افزار - صدای mp3 از طریق هدفون - و کم بودن مشکلات و البته سرعت بالا تا رنج قیمت 700 تومن چه پیشنهاد می نمایید؟
بلوتوث مهم نیست
دوربین مهم نیست
رادیو مهم است
کیفیت ال سی دی مهم است
ساپورت مموری کارتهای بالا مثل 4 گیگ مهم است
در نهایت درصورت امکان با p990 سونی هم مقایسه کنید ... به غیر از سیمبین بودنش تمام این موارد رو مقایسه کنید ....
درنهایت دوم ممنونم
نقل قول:
بین دوست عزیز فکر کنم مهمترین چیزی که مد نظرت هست سرعت بالا هست
کلا اگه دنبال CPU بالا یعنی 400 به بالا هستی توی بازار اونطوری که من یادمه این مدلها رو میتونی پیدا کنی با این رنج قیمت شما :
I-teq Xbond
I-teq bond
Gigabyte g-Smart i300
Gigabyte g-Smart i
O2 Atom
O2 Atom Exec ( دست دوم هست )
E-ten دست دوم فکر کنم باشه
خوب از نظر خوش تیپی تقریبا همشون قشنگ هستند اینا و سلیقه ای هست اما یه نظر من O2
از نظر کارائی - نصب نرم افزار - صدای mp3 از طریق هدفون تقریبا همه یکسان هستند و فرقی ندارند چون هکه یک سیستم عامل دارند و نرم افزارها روی همه یکسان عمل میکنه
حالا :
اگه رادیو میخواین؟ از مدلهای بالا
Gigabyte g-Smart i
O2 Atom
O2 Atom Exec
I-teq bond
رادیو دارند
همگی رم 4gig رو ساپورت میکنند
از نظر LCD .
O2 , Gigabyte, I-teq , 256K colors هستند
در کل اگر اندازه ی LCD براتون مهم نیست Gigabyte g-Smart i300 رو پیشنهاد میکنم ( LCD 2.4 )
دوست عزیز از اینکه اینطور جامع و کامل پاسخ دادی خیلی ازت ممنونمنقل قول:
از کل این گوشی ها که بررسی کردم 2 تاشون نظرم رو جلب کرد که اولی O2 Atom بود که شما معرفی کردی و دیگری p990 که سیمبینه و کیفیت mp3 بی نظیری داره
حالا یه سوال دیگه:
با O2 Atom میشه با دوربین از یه روزنامه انگلیسی عکس گرفت و اونو ترجمه کرد؟
دوم اینکه پورت هدفونش 2.5 میلیمتره یا 3.5 ؟
و سوم اینکه قیمت این گوشی چنده و از کجا میشه خرید؟
درآخر قیمت Qtek s200 و O2 Atom رو هم از دوستان اگه داشت اعلام کنه+ شماره تلفن فروشگاه عرضه کننده لطفا
بازم مرسی
كسي با مدل I-TEQ XBond كار كرده يا ديده؟ مشخصاتش كه خيلي توپه
OPERATING SYSTEM
Microsoft Windows™ Mobile 5.0 (AKU II with Push e-mail)
TECHINCAL SPECIFICATIONS
Display Screen : 2.4" 262000 Colour Touch Screen LCD CPU : Intel PXA272 / 416 MHz Embedded Memory : 64MB RAM . 64MB ROM GSM Tri-Band (Auto Select) : 900 . 1800 . 1900 MHz Camera : 2.1 Mega Pixel CMOS with LED Flash Wi-Fi : WLAN 802.11b Bluetooth / Data Transfer : Bluetooth V1.2 / Mini USB1.1 Dimension (L x W x D) : 106.2 mm x 53 mm x 19.5 mm Weight (g) : 130 g (Including battery)
CONNECTIVITY
GPRS Class 10 HTML Browser Data Transfer PC Directory Synchronization
MESSAGING & DISPLAY
SMS / MMS / Advanced SMS Planner Instant Messaging (IMPS) - Chat E-mail Client Notification Wallpaper . Screen Saver Clock & Alarm Display Audio & Video Streaming
CALL MANAGEMENT
Mute Mode Integrated Hands free Mode
ADDRESS BOOK FEATURES
Call Group Personal Information Management (V-card) Ring tone & Icon Customization Photo Contact
ADVANCED FEATURES
Conference Call Call List (Dialed . Received . Missed) Caller ID Anonymous Mode Call Wait . Call hold . Call Transfer Call Forwarding Sim Toolkit Vibrate Mode Speed Dialing Automatic Dialing Automatic Answer
PERSONAL MANAGEMENT FEATURES
Calendar Calculator Organizer To Do List Voice Memo Games Languages (Selectable English.Arabic) Optional Languages Available : Persian . Turkish . Russian.
POWER MANAGEMENT
Battery Type (2 No's) : Li-ion Battery pack 920 mAh & 1300 mAh Talk Time / Standby Time : 3.5 Hours / 125 Hours (with Li-ion 920mAh Battery) Talk Time / Standby Time : 5.5 Hours / 150 Hours (with Li-ion 1300mAh Battery)
MULTIMEDIA FEATURES
Video Player : MPEG4 . 3GPP . WMV Image / Video Format (Recording) : JPG . 3GPP Audio Recorder : YES Audio Player : YES Polyphonic Ring tones : 192 Polyphonic Windows Media Player 10 : MP3 . WAV . WMA . MIDI External Memory Storage : Mini SD Card up to 1 GB Speaker Type : 3D Surround Speakers Radio : Digital FM Stereo TV System : Pal . Secam
SPECIAL ADVANCED FEATURES
Data Lock for Security & Privacy Incoming Call, Contact List & Call History Lock Audio Application & Call Background Sound Effects Built-in Answering Machine & Message Recording
STANDARD ACCESSORIES
Mains Power Adaptor 110-240V 50/60Hz Hands Free Stereo Headset With Mic USB Cable TV Antenna User Manual & Quick Guide 10 To 3 Pin [Audio Pin Converter Cable] i-teq X-Bond Software CD ROM Stylus (2 No's) Li-ion Battery (2 No's) Battery Charger
OPTIONAL ACCESSORIES
Carry Case with Belt Clip Stereo Bluetooth Headset Mini SD Card 512 MB 12V Car Charger Pure Leather Case
VALUE ADDED SOFTWARE
JAVA EZ Zip ( Data & File Compression) Voice Dialing & Voice Command Function (English only)
VALUE ADDED SOFTWARE (OPTIONAL)
Mobile Times - Pocket Directory for UAE, Bahrain & Oman (English & Arabic) Pocket Flight - Access Worldwide Real-Time Airline Schedule & Seats Availability directly on your Pocket PCجالبيش اينكه عربي رو ساپورت داره! :18: اين هم لينك سايت مستقيم براي عكس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي براي يه packet pc خوب جز اين چي رو پيشنهاد ميكنه؟
امكانات موبايل / شبكه بي سيم / CPU 400 يا بالاتر / منشي تلفني / صفحه لمسي / بلوتوث / دوربين 1.3 به بالا / پرونده هاي آفيس (ديگه چيزي موند؟ lol):5: :8:
خواهش میکنمنقل قول:
چون AF داره قاعدتا باید بشه
قاعدتا باید 2.5mm باشه چون تبدیل 3.5 براش دیدم
قیمت باید حدود 700 باشه اما فکر نمیکنم دیگه بتونید گیر بیارید بازار PPC خیلی خرابه
درضمن نمیخوام بزنم تو ذوقتون اما من این گوشی رو پیشنهاد نمیکنم اگر Atom Exec تونستید گیر بیارید اون خوبه
کیفیت دوربین زیاد خوبی هم ندارد
alpacinoo
من دیدم گوشی خوبیه تنها عیبش LCD کوچیکشه وگر نه همه چیزش کامل هست
:10:نقل قول:
The End عزيز
كيفيت تصويرش رو هم ديدين؟ به خاطر داشتن tv وضوحش كم نيست؟
تمام وسايل جانبي مثل دوتا باطري و شارژر كه تو سايتش زده تو pack داره يا نه؟
شما چه ppc رو پيشنهاد ميكنيد؟ من برام قابليت سازگاري با برنامه هاي بيشتر و سرعت و شبكه بي سيم و موبايل و منشي تلفني و آفيس مهم هست.
در مورد p990i نظرت چيه؟ كدومش رو توصيه و پيشنهاد مي كني؟
از بابت پست ها و راهنمايي ها ممنونم:10: