نقل قول:
Printable View
نقل قول:
بازی استراتژیک که نیست چون شهر بزرگه جزییات کم باشهنقل قول:
صفحه قبل هم گفتم،ای نبازی رو نباید برید با بقیه سبک ها مقایسه کنید،مثلا دوستمون goldfinch اومد با Bf4 مقایسه کرد،اگه بخوایم اینجوری در نظر بگیریم درسته بازی در سطح بازی های روز نیست ولی اگه بازی رو با بقیه بازی های open world مقایسه کنید،بعد یه نگاه هم به وسعت بازی بندازید میبینید که بازی واقعا شاهکار هست،بع ددوباره یه نگاه به ps3 و xbox 360 که سخ تافزارشون برا 8 سال پیش هست بندازید، گرافیک براتون چند برابر میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای یه بازی سوم شخص این گرافیک بالایی نیست, نمیگم افتضاحه
گرافیکو با امکاناتی که در حال حاظر بازیسازا دارن میسنجن . این بازی هم برای مقایسه گرافیکی چیزی جز یه سوم شخص نیست / ربطی به اوپن وردی که تازه یاد گرفتید چیه هم نداره /
عجقم این بازی اپن ورده ( تازه هم یاد نگرفتیم ) و با توجه به امکانات بازیسازا و سخت افزار نسل هفتم کنسول ها نمیشه مثل یه بازی سوم شخص که یه مسیر مشخص رو دنبال میکنی تا مرحله به پایان برسه گرافیک و جزئیات رو بالا برد چون اپن ورده اوووووپن وووورد :n02:نقل قول:
دوست عزیز اولا" همونطور که گفتم مشکل Tessellation توی این نسل از کنسول ها وجود داره.نقل قول:
دوما" نمیدونم چطور نمیتونید فرق یک بازی Linear و یک بازی Nonlinear و فراتر از اون Open World رو متوجه بشید. بالاخره از لیبلی که زیر نام کاربریتون خورده انتظار میره که بدونید لود و رندر بازی ها به واسطه ی ماهیتشون زمین تا آسمون فرق میکنه.
بازی ها هم از نظر گرافیک ، با سوم شخص و استراتژیک و RPG و این ها سنجیده نمیشه. در این مورد اگر چهار تا Review و مقاله در مورد بازی های مختلف میخوندید متوجه میشدید. هیچکس بازی ِ "سوم شخص" رو فقط با "سوم شخص" ها مقایسه نمیکنه که میگید برای سوم شخص گرافیک بالایی نداره.
یه کمپانی داریم به اسم راک استار ! توی LA Noir ثابت کرد خیلی چیزارو ... مطمئنا" محدودیت و عدم توانایی ِ خودشون باعث نشده که این گرافیک رو تحویل بدن. همون Open World بودن ، همون محدودیت های نسل فعلی چه سخت افزاری و چه نرم افزاری باعثشون هست.
مثلا" Tomb Raider گرافیک بهتری داشت ، اما مسئله اینه که اولا" اول مرحله تا فیها خالدون ِ اون محیط لود میشد و یه آبجکت ِ اضافی در صحنه قرار نمیگرفت و به محیط اضافه نمیشه. شما میخوای این شرایط رو با شرایطی که هر لحظه NPC و آبجکت هایی به صورت رندوم وارد محیط و تصویر میشن و با یه رمز میشه هلیکوپتر رو کنارت پارک کرد مقایسه کنی ؟
بعضی دوستان چنان با قاطعیت می گن فلان جاش مشکل داره یا کم کاری شده که انگار یه هفتس دارن بازی رو انجام میدن!!!
کلآ عادت کردیم به اینکه از روی تریلر و شات ها حکم صادر کنیم که یه بازی گرافیکش خوبه یا بد ! : )
وای عجب بازی بشی ولی خبر ساخت مافیا3 رو دادند(البته معلوم نیس راست باشه)اگه هر دو با هم منتشر بشن من مافیا3رو انتخاب میکنم میدونم الان 100نفر بهم فحش میدن پس اینو نوشتم که بهم فحش ندی ولی بهتره بفهمی مافیا چه بازیی هست.
مثل اینکه گفتا 2k gamesبا راک استار تو ساخت جی تی ای وی همکاری داشته و در عوض تجربه های خودشون رو به تو کی نشون بدن و در ساخت بازی خاصشون کمکشون کنن که بعضیا گفتن مافیا3هست چون بازی اپن ورده تو کی که ارزش ادامه داره مافیاست پس بخاطر حرفم دلیل داشتم ولی تا منتشر نشن چیزی معلوم نیس و اگه مافیا منتشر بشه واسه امسال نیس و کنسول های نسل بعدی هستن که مافیا 3رو اجرا میکنه پس یه رقیب که بهش کمک کنی میشه چی...
گفتم کنسول بی خیال مافیا 3شدید ولی تو کی هم مثله راک میگه نمیاد و نمیاد یه دفعه تو مغازه میبینیش
فقط صحنه ای که داریم میبینیم توی بازی رندر میشه وسعت شهر مهم نیست . اگه قرار بود کل مپ رندر شه که هیچ سیستمی اجرا نمیکرد .نقل قول:
دوست عزیز اولا" همونطور که گفتم مشکل Tessellation توی این نسل از کنسول ها وجود داره.
دوما" نمیدونم چطور نمیتونید فرق یک بازی Linear و یک بازی Nonlinear و فراتر از اون Open World رو متوجه بشید. بالاخره از لیبلی که زیر نام کاربریتون خورده انتظار میره که بدونید لود و رندر بازی ها به واسطه ی ماهیتشون زمین تا آسمون فرق میکنه.
اون بازی استراتژِیک که میبینید جزییات پایینه واسه اینه که دوربین از بالا همه رو رندر میکنه و باید سنگین نباشه صحنه تا فریم خوبی بده
مثلا هیچ ایرادی نداشت اگه یه پارتیکل درست حسابی واسه پخش شدن اب میزدن که اینقدر ابتدایی نباشه ربطی هم به چیز دیگه ای نداره جز کم کاری تیم . اینو میتونی توجیه کنی ؟!
دوست عزیز بهتره بدونی فقط Tessellation نیست هزار تکنیک هست مثل پارالاکس که تغریبا همون کارو واسمون میکنه روی کنسول هم میشه پیاده کردنقل قول:
دوست عزیز اولا" همونطور که گفتم مشکل Tessellation توی این نسل از کنسول ها وجود داره.
نقل قول:
لود و رندر بازی ها به واسطه ی ماهیتشون زمین تا آسمون فرق میکنه.
پس چون شهر بزرگه و اوپن ورده نباید گرافیک بالایی داشته باشه ! چون محیط بزرگه باید بیشتر وقت بزارن روش واسه یه گرافیک بالا ولی وقت نزاشتن تیم ساخت بازی دلیل بر غیر ممکن بودن این کار نیستنقل قول:
"سوم شخص" رو فقط با "سوم شخص" ها مقایسه نمیکنه که میگید برای سوم شخص گرافیک بالایی نداره.
دوباره میگم فقط چیزایی که توی صحنه دیده میشن توی "هر بازی" رندر میشن تو همون تامپ رایدر هم تا فیها خالدون مرحله رندر نمیشه فقط قسمتی که داریم میبینیم در حال رندره این یکی از اشتباهات متن شماست که کاملا واضحه و منبع هم هست در این موردنقل قول:
مثلا" Tomb Raider گرافیک بهتری داشت ، اما مسئله اینه که اولا" اول مرحله تا فیها خالدون ِ اون محیط لود میشد و یه آبجکت ِ اضافی در صحنه قرار نمیگرفت و به محیط اضافه نمیشه. شما میخوای این شرایط رو با شرایطی که هر لحظه NPC و آبجکت هایی به صورت رندوم وارد محیط و تصویر میشن و با یه رمز میشه هلیکوپتر رو کنارت پارک کرد مقایسه کنی ؟
در ضمن اون به وجود اومدن هلکوپتر با رمز یا ... هم کاملا عادیه توی هر بازی وقتی یه وسیله یا دشمنی رو میبینی همون موقع به وجود میاد و محاسباتش شروع میشه جی تی ای هم از این قاعده جدا نیست ! اونایی هم که زیر پستتونو تشکر زدن متاسفانه هیچ کدوم از اینا رو نمیدونستن
در کل همه رو جواب دادم شما هم اگه جوابت منطقی بود بازم خوشهال میشم بحث کنیم هم من هم شما اطلاعاتمون بره بالا
اینایی که گفتم هیچ ربطی به اینکه من کی هستم نداره اصلا چیزای خیلی شاخی هم نیست هر گیمر آماتوری باید اینا رو بدونه ماشالله تو ایران گیمرا فقط بازی کردن بلدن و اوپن ورد :دئ
عنوان Grand Theft Auto V به یکی از محبوب ترین و مورد انتظارترین عناوین دنیای باز امسال بدل شده است. چیزی که ما را تحت فشار قرار داده پنهانکاریهای راکستار در این رابطه بوده و ما را تشنه اطلاعات بیشتر باقی گذاشته است. اکنون یکی از هواداران در فروم تخصصی سایت اصلی GTA، کاراکتر جدیدی را کشف کرده است!
شخصیت جدید Mariachi نام دارد. ظاهراً چندی پیش یک لیست اعتباری در فروم مذکور درز کرده که حاوی اطلاعاتی در رابطه با عنوان GTA V بوده است. اطلاعات نامبرده نشان میداد که شخصیت جدیدی با نام ماریاچی در بازی حضور دارد که کمدین سینما، تونی گارسیا نقش وی را ایفا خواهد کرد. قسمت عجیب قضیه آن بود که این لیست اعتباری به سرعت از روی سایت پاک شد!
هیچ اطلاعات دیگری بدست نیامده است. تنها گمان هایی است که ذهن ما را به خود مشغول کرده است. آیا ماریاچی همانند 3 شخصیت دیگر، قابل بازی خواهد بود؟ آیا باید با ترفندی خاص وی را آزاد کرد؟ آیا او یک شخصیت مخفی است؟ آیا او فقط یک NPC با نقشی اساسی در داستان است؟ یا شاید یک NPC با صحنه های مختلف و هیجان انگیز؟ هرچیزی میتواند باشد. نمیتوان اظهار نظر قطعی کرد.
ما تا سپتامبر فرصت داریم تا متوجه قضیه شویم، در هر حال این قضیه صبر برای اطلاعات بیشتر را هیجان انگیز تر خواهد کرد.
در دقیقه 1:42 از ویدیوی گیمپلی هم میبینید که ظاهراً 4 شخصیت وجود دارد و روی چهارمی (پایینی) نوشته: 83 روز
سلام!
اقا من پک کامل بازی رو از کدوم سایت اینترنتی میتونم بگیرم البته بدون کنسول؟؟!!!
هزینه چقدره؟!!