نقل قول:
مرسی
انجام دادم همرو تا اونجا که ال ای دی آبی میشه بعد چند بار میزنم دیگه سبز نمیشه!! چرا؟
در حین این کارا ایا باید گوشی به کامپیوتر وصل باشه؟
Printable View
نقل قول:
مرسی
انجام دادم همرو تا اونجا که ال ای دی آبی میشه بعد چند بار میزنم دیگه سبز نمیشه!! چرا؟
نقل قول:
مرسی
نه احتیاجی نیست گوشی برای رقتن به ریکاوری متصل باشه
احتمالا ریکاوری نصب نشده
وقتی گوشی رو روت میکنید باید نرم افزار superuser در گوشی ظاهر بشه
و موقعی هم ک ریکاوری نصب میشه باید پیغام Successful به اتمام برسه
موارد زیر را انجام بدین
درایواری Flashtool-drivers از پوشه فلش تول نصب کنید از لیستش اگه T نبود Tx انتخاب کنید
نرم افزار sony pc companion هم نصب باشه
usb debuging فعال باشه
تیک unknown source هم در گوشی خورده باشه
اره ریکاوری نصب نشده بودنقل قول:
ولی بالاخره به کمک شما درستش کردم
الان کار میکنه بدون مشکل
خیلی خیلی خیلی ممنون دوست عزیز:n16:
دادا یه چیز عجیب
چرا رم در حال عادی تقریبا همش پره؟؟!!
فقط 180 مگ خالی داره:n13:
دوستان چجوری از گوشی بک آپ بگیرم که نرم افزارام نپره؟
دهنم سرویس شد اینقدر هر دفه دانلود کردم هی همه رو
ممنون:n16:
mnik جان کجا رفتی؟؟
اقا خودت الان این ورژن 2 رو داری؟
من رفتم تو xda یه خورده راجع بهش خوندم هر چند زیاد نفهمیدم
v2.1 هم اونجوری که گفته بود اپدیتش رو نصب کردم اما بازم خیلی از این چیزاش کار نمیکنه مثه xperia xposed که هر چی من کاستومایزیشن ! انجام میدم هیچ تغییری نمیبینم!!!
یا مثلا اون کاربرد cost saving رو میشه برا ما هم انجام داد؟:n13: اخه خیلی جالبه
در کل چیز جالبیه اگه بشه کامل ازش استفاده کرد
ممنون دادا
نقل قول:سلامنقل قول:
من الان ورژن 2 دارم اون تغییرهای سیستمی هم برای من قابل اعمال نیست
شما اون سه نقطه بالای صفحه سمت راست را بزنید گزینه save perefence هم انجام بدین ببینید برای شما انجام میشه
در ایکسدا یه اپدیت براش گذاشتن حدود پنجاه مگ شما گرفتین؟با این اپدیت هم کار نمی کنه؟
برای بکاپ هم از go backup استفاده کن هرسری هم که خواستی گوشی فلش کنی فایل بکاپتو بردار از روی گوشی بعد ک سیستم جدید نصب کردی فایل بکاپ در فولدر همان برنامه برگردان و ریستور کن
به به بالاخره اومدی:n20:نقل قول:
ببین قبل اینکه از xpreia xposed استفاده کنیم ظاهرا باید از xposed installer در قسمت ماژول ها، ماژولش رو فعال کنی و از قسمت فریم ورک، اینستالش کنی و بعد ریبوت کنی تا بتونی از اون تغییرات سیستمی که گفتی استفاده کنی. در واقع اصلش اینه
اما من نمیتونم از قسمت فریم ورک درست نصبش کنم یعنی ظاهرا برای من یه سری مشکل های دیگه هم داره که زیاد با اون دارک لود مکاتبه کردم ولی اونم نفهمید اخرش مشکل من چیه. یعنی انگار فریم ورک اینستال نمیشه و ریبوت هم نمیشه
به هر حال الان v3 هم اومده و من نصب کردم اصلا اونا توش نیست!!!:n30: اخه فکر کردم شاید تو v3 درست شه اخه خیلی امکان باحالی بود اگه میشد از اونا استفاده کرد
میگم نمیشه اونارو خودمون نصب کنیم؟؟
بابت go backup هم بسیار عالی بود
خیلی خیلی ممنون
من همه ی اینکارهم کردم هم نصب شدن و هم اکتیو شد ولی فایده نداشته هیچ کدوم کار نکرد نمیدونم دیگه باید چکار کنمنقل قول:
در کل چیزای خیلی جالبه داره ولی حیف که قابل استفاده نیست
ظاهرا برای همینه در نسخه بعدیش این مود ها حذف شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]