من بازی رو شروع کردم به نظرم هندلینگش عالی بودنقل قول:
اومدم تو انجمن دیدم چه خبره
هندلینگ عالی از نظر کسایی که ایراد میگیرن چیه ایا؟ :دی
به نظرم تنها چیزی که رو مخه تصادفاشه که با کوچیک ترین ضربه وقت ادمو میگیره
Printable View
من بازی رو شروع کردم به نظرم هندلینگش عالی بودنقل قول:
اومدم تو انجمن دیدم چه خبره
هندلینگ عالی از نظر کسایی که ایراد میگیرن چیه ایا؟ :دی
به نظرم تنها چیزی که رو مخه تصادفاشه که با کوچیک ترین ضربه وقت ادمو میگیره
سلام : منم امروز فرصت کردم نصبش کنم و بازی کنم .در نگاه اول چندان به دلم ننشست .متاسفانه گرافیکش در مقایسه با فورزا هیچ حرفی برای گفتن نداره .تغییر فریم هم که خیلی زیاده " یه جا 60 فریم میده یه جا 35 فریم!!!!!البته این به این معنی نیست که بگم بازی انحصاری ایکس باکس بهتره چون هیچ چیز برای گیم بهترازPC نیست ....هیچ چیز......
دوستان محترمی که عنوان میکنند گرافیک این نسخه نقطه قوتش هست لطفا بازی سری فورزا رو حتما ببینن ( به عنوان کسی که میگم فقط PC برای بازیه و بس )
تایپیک خاک خورده فوزا جای دیگسنقل قول:
اینجا رو اشتباه اومدی ....
اشتباه نیومدم عزیز مقایسه گرافیک در بازی ها امریست جهانی..!!!!!! اگر مقایسه ها نبود پیشرفت ها نیز صورت نمیگرفت ..الان شرکت سازنده این بازی جند سال هست داره درجا میزنه ؟پورشه رو بازی کردی؟ آندرگراند ها رو چطور ؟وقتی اینو بازی میکنی یاد آندرگراند 2 نمی افتی ؟با این همه امکانات و پیشرفت تکنولوژی و سخت افزارهای تا دندان مسلح ودایرکت 11 و ....به نظر شما این بازی کجای رده بندی قرار داره ؟نقل قول:
من کاری با کسانی که کینه جویانه در مورد بازیهای Nfs نظر میدن ندارم، هم نمرات بازی هم کسانی که به هیچ بازی دلبستگی برای کوبیدن nfs ندارن این بازی رو تایید کردننقل قول:
ضمن اینکه این بازی کارت گرافیک درست حسابی میخواد و با کارت گرافیک هایی در رینج 9500 و این حدود و تنظیمات حداقلی بازی نمیشه در مورد گرافیک بازی نظر داد
ضمن اینکه هیچ بازی به گرد پای گرافیک RUN نمیرسه
وهیچ بازی ریسینگی به گرد پای mw 2005 به لحاظ جذابیت و گیم پلی و کامل بودن نمیرسه تا تاریخ هست
که هر دو اینا از سری nfs هستن نه فورزا و...
این حرفا چند ساله برای ما اشناست ، افرادی که خوششون از فورزا میاد به جای اینکه برن تو تایپیک خاک خورده خودش در مورد بازیشون بحث کنن چون اونجا بیننده نداره میان تو تایپیک nfs و به بازیهای این سری گیر میدن، فرقی هم نداره اسم بازی و گیم پلی وگرافیکش چی باشه ، فقط یک کلمه بلدن این بده فورزا خوبه
داداش جای runنقل قول:
hp رو بیار
چون run فقط گرافیک داشت
منم گفتم بحث گرافیک که run رو گفتمنقل قول:
به نظر شما این یه عقب گرد نا امید کننده نیست ؟این شرکت ها مال من و شما نیست که بخواهیم جانب داری کنیم ........نقل قول:
کسی که کینه جویانه و جانب دارانه در مورد دو مطلب متفاوت حرف میزنه نمیشه بحث منطقی باهاش کردنقل قول: