اگه اهل بازی باشید n56jr بهتره .اگه اهل دیدن فیلم وموسیقی باشید .n550 مناسبتره .
Printable View
اگه اهل بازی باشید n56jr بهتره .اگه اهل دیدن فیلم وموسیقی باشید .n550 مناسبتره .
دوستان بذارین یه نصیحت بکنم! هیچوقت لپ تاپ واسه گیم نخرید!
من n56jr دارم و یه سیستم گیمینگ هم دارم. من روی این لپ تاپ بازی nfs rivals رو نصب کردم و تنظیمات رو اوردم روی medium و رزولیشن هم روی 1400×900 ولی باز هم لگ داره!!!! با برنامه fraps در حین بازی بیشتر از 30fps نمیرفت!
اگه واسه گیم میخواین پولتون رو تا 6-7 تومن افزایش بدین و یه سیستم گیمینگ جم کنین که بتونه حداقل توی بازیا 60fps بگیرین! کاری که من کردم! با کارت asus 780 oc dc2 بازیا رو رنده میکنم! بازی battlefield 4 روی تنظیمات ultra زیر 75 فریم نمیده! بخدا پشیمون نمیشین!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
حق باشماست.اگرقراره لپ تاپ برای بازی باشه.خوب xbox وپلی استیشن برای چی ساختن .؟
وقتی rivals بازی میکردم روی لپ تاپ اینقدر لگ داشت که دوس داشتم با مشت بزنم تو مانیتورش!
کسی ازقیمت n550 غیرلمسی باگرافیک 4g خبرداره ؟
احمد جان من رایوالز ربا 900p و تنظیمات گرافیکی بالا بجز آنتی آلیازینگ 30 فریم حدودا میگیرم و سرعتش خوبه.این لپتاپ اکثر گیمارو با 720p تا 3 سال دیگه عالی جواب میده،من اینو واسه کارم خریدم بیشتر برای 3dmax و... تابستونم برا گیم یه ps4 برمیدارم نیازیم ب اون صورت به یه pc 7میلیونی ندارم.با همین 7 میلیون همه چیزایی ک میخوامو میگیرم و به همه چیز میرسم.
اونجور pc های گیمینگ بدرد خوره های گیم میخوره ک از صب تا شب ب فکر گیمن یا کلا گیمو میخوان با رزو 2k یا بالاتر بازی کنن،وگرنه انحصاری های کنسولا شرف داره ب این کارا.
درباره کیفیت تصویر 550 نسبت به اینم یه توضیح بدم ک روشنایی صفحه 550 از این کمتره و وقتی از نزدیک جفتشونو بررسی کنید تفاوت اونقد نیست ک بگیو وای تدای من،یکم رنگارو بهتر نشون میده و زاویه دیدش در اطراف بهتره و ب هیچ وجه چیز شاخی نیست نسبت ب این مدل،اسپیکرای این مدلم برای کارای پرتابل خوبه و رد جاهای ثابت هم میخوره به یه سیستم صوتی و تمام.کیفیتشم بسیار خوبه.از نظر باتری این ک باتری جدا میشه خودش یه مزیته،از نظر گیمینگم ک حرفی اصا نزنم بهتره
در کل لپتاپ برای گیم نیست،اصاجزو سری مولتی مدیاست،اگر کسی گیمینگ میخواد بره سری G بگیره تا بفهمه لپتاپ گیمینگ چیه،یا واقعا اگر فک میکنید لپتاپ بدرد گیمنمیخوره توصیهمیکنم از نزدیک با یه alianware کار کنید تا متوجه بشید قدرت پرتابل ینی چی
موفق باشید
Sent from my GT-P3100
دوستان عزیز من الان چند وقته که میخوام این مدل رو تهیه بکنم ولی تو اهواز کسی نداره
نمیدونم میتونم به این ال دیجیتال اعتماد بکنم یا که نه
اخه اگه بعد از 1 هفته یهو یه چیزیش بشه خر کیو باید بچسبم؟:n27:
زنگ زدم به پشتیبانیش گفت این دیگه به سریر مربوطه با اون ها تماس بگیرید
زنگ زدم به سریر گفت ما فقط وارد کننده هستیم و اگه مشکلی اومد تعویض که نداریم باید منتظر بشید تا اون قطعه رو واستون جور بکنیم که ایا گیر بیاد یا که نه و با کمال پررویی گفت حتی ممکنه که شما هم هزینه بدین!!!
واقعا خاک تو سرشون
سریر یه گارانتی واقعا در پیتی هستش
کاشکی این مدل رو به طور رسمی و با گارانتی هایی مثل سازگار و ... وارد میکردن
البته من قراره که یه ps4 بگیرم ولی خب شاید چند ماه دیگه و با لپ تاپم فقط میخوام Dota 2 بازی بکنم اونم با بهترین کیفیت واسه همین شاید برم سراغ n550 بدون صفحه لمسی
فقط به یه مورد شک دارم اونم اینه که تو سایت notebookcheck این بازی با گرافیک 750 فریم 30 میده رو اولترا ولی نمیدونم با ddr5 تست کرده یا ddr3 :n13:
همینو بگیر بره یا اگر میتونی صب کنی وایسا بعد از عید واسه رقابت با این مدل بقیه برندا میریزن تو بازارنقل قول:
من خودم از آل خریدم و اوی 48 ساعت تست اولیه متوجه پیکسل سوخته شدم و شاکی شدم رفتم همون کرمان یه نوشو برداشتم اومدم خونه
اون مدل هم فک کنم ddr5 بوده
کلا ddr5ش مالی نیس چه برسه ب ddr3ش
سری 800 هم بزودی معرفی میشه و تا 2-3 ماه دیگه میاد به بازار کم کم!ولی سعی کنید کمتر از 760m نگیرید
خیلی از این مدل خوشم اومده ولی حیف که ترسم نمیزاره خرید اینترنتی انجام بدم
و تازه از اهواز تا کرمون کلی راهه اگه مشکلی پیش بیاد بدبختم
این مدل های جدید هم که قراره بیان اگه بیان میشه تابستون و تازه با این اوضاع قیمتاشون سر به فلک میکشه
البته همون که گفتم من فقط با این مدل میخوام 2، 3 تا بازی مثل dota 2, wow, lol رو انجام بدم و واسه بقیه بازی ها همون ps4 رو میگیرم
کلا واسه این 3 تا یه گرافیک 750 ddr5 هم کافیه
اصل موضوع واسه من صفحه نمایش فول اچ دی دار هستش چونکه بیشترین کاری که انجام میدم دیدن سریال و فیلمه
فقط تو این رنج msi ge60 , N550JV, , n56jr صفحه فول اچ دی پیدا کردم
حالا موندم چه بکنم:n27:
مشکل منم همینجاس! زیر 40-50 فریم چشم درد میگیرم! در هیچ شرایطی کنسول به گرد پای pc نمیرسه! خوره گیم نیستم ولی کیفیت تصویر و قدرت برام مهمه! دوس دارم با بالاترین کیفیت بازی کنم و همین باعث شده جیبم بدجوری خالی بشه!:Dنقل قول:
دوستانی که میخوان این لپ تاپ رو واسه گیم بخرن میتونن با 3.5 تا 4 تومن سیستمی جمع کنن که این لپ تاپو پاره کنه!!! اگه خواستین واستون کانفیگ های مختلف میذارم دوستان