میگن این جن تو های صفر همه چند سالی در خواب بوده اند.نقل قول:
Printable View
میگن این جن تو های صفر همه چند سالی در خواب بوده اند.نقل قول:
اگه از نظر کیفیت از ایران خودرو و سایپا خسته شدید بعید میدونم ماشینای چینی برای شما مناسب باشه چون ماشیناشون هم مثل سایر کالاهاشون ظاهری فریبنده دارن البته باید بگم که اولش م بسیار نرم هستن فرمونای خوبی دارن ولی زود اتاق وجلوبندی هاشون سر وصدا ش شروع میشه (با این خیابونای پر چاله چوله ای که ما داریم دیگه بدتر ) حقیقتش بودجه شما هم برای خلاص شدن از شر ایران خودرو و سایپا کمه مگر اینکه سراغ همین زانتیا و مگان برید که حداقل زانتیا رو میدونم خرجای نجومی داره فقط از میان ماشینای خارجی HYUNDAY I20 به نظرم میرسه فکر کنم اگه بتونید بودجه تونو یه مقدار افزایش بدید بخرید (البته( کارکردهنقل قول:
سلام دوستان !
من یه 206 تیپ 2 مدل اخر 90 دارم ، 17هزار کارکردشه ولی واقعیتش ازش خستهخ شدم ، واقعا او چیزی که فکر میکردم نبود !
دوس دارم ماشینمو با اتوماتیک عوض کنم ترجیحا ، اگه هم نشد که هیچی همون دنده ای ... بنظر شما چه ماشینی مناسب هست ؟ کارکده هم باشه مشکلی نداره ، فقط ماشین تمیز و خوب میخوام که از 206 حداقل یک کلاس بالاتر قرار داشته باشه.
اولا اینکه ماشینمو چند میتونم بفروشم !؟ و اینکه تا حدود 35 36 میتونم هزینه کنم ! نظر خودم مگان 1600 هستش به نظرم ماشینه خوبیه ، لطفا راهنمایی کنید !
سلام.با توجه به اینکه قیمت این دو تا نزدیک به همه،میخواستم بدونم کدوم یکی بهتر هست.یه سری اطلاعات راجع به جفتشون دارم ولی تا حالا سوار هیچکدوم نشدم.گفتم شاید کسایی باشند که تجربه رانندگی با هر دو ماشینو دارن.
انتظاراتم ایناست :
نرمی و هندلینگ خوب،کم بودن نفوذ صدا داخل کابین.هزینه نگهداری متعادل،آپشن های بیشتر( از آپشن های موجود در لیفان کاملا مطلع هستم ولی در مورد مگان های 2000 وارداتی چیز زیادی نمیدونم)
همین.
ممنونم.
قيمت mvm 315 هاچ بك بازار و كارخونه؟ رنگ ابي كاربني داره؟ مشخصات و اپشن هاش؟ كلا چجور ماشينيه؟ مرسي
سلام دوست مننقل قول:
تمام مواردی که گفتین به راحتی در خودروی مگان پیدا میشه
مگان به راحتی میتونه لیفان رو پشت سر بزاره و یه جورایی زیاد قابل مقایسه نیستن
اما خوب قیمت مگان الان خیلی بالاتر از لیفان هست
مشخصات این خودرو در لینک زیر :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت کارخانه : 21 میلیون تومان
قیمت بازار : 33500000 تومان
مرسی.البته من منظورم مگان 2000 وارداتی بود که الان با حتی زیر 40 تومن هم راحت پیدا میشه.لیفان 620 1800 هم قیمت کارخونش 37 تومنه.پس قیمت هاشون اختلاف چندانی ندارن.نقل قول:
مگان 2000 وارداتی کارت سوخت ندارهنقل قول:
نهایت تا 38 میلیون تومان جا داره و میتونید پیدا کنید.
به هر حال از هر نظر بهتر از خودروی لیفان هست.
سلام بچه ها.....آقا من ميخواستم سمند ال ايكس بگيرم.....يه دفعه چشمم افتاد به مشخصات ام وي ام 315...ديدم مي ارزه روش فكر كنم....كسي در مورد اين ماشين تجربه اي داره.....از مشكلات و مزاياش ميخوام بدونم.....كلا چيز به دردبخوري هست يا نه ؟؟؟؟(البته نسبت به همين سمند و پرشيا) مصرف سوختش 4.6 در 100 كيلومتره...و موتورش 1500 سي سيه و 109 اسب قدرت موتورشه ... 16 سوپاپ...امكانات رفاهيش هم كامله و جاداره...فقط نگران خدمات و كيفيتش هستم....اگه قيمت آخرش هم داريد...بگيد...:sq_25:ممنون