واضحه یه سرچ هم بکنی متوجه میشی...
Printable View
واضحه یه سرچ هم بکنی متوجه میشی...
خیر آیپد بالای 50 میلیون تا حالا فروخته شده، بالاترین درصد رضایت مشتریان رو داشته، بهترین و پایداراترین سیستم عامل رو داره، تنوع برنامه هاش از همه بیشتره، صفحه نمایش عالی داره...نقل قول:
هرگز اون تبلت از آیپد سرتر نیست.
سلام من وقتی ایپد نیو رو به اینترنت وصل میکنم و وارد بازی میشم یه همچین اروری میاد: your request cannot be processed error code : 1009
مشکل از چیه؟؟؟ ایپدم جلبریک هم شده. و احساس می کنم تو بعضی از بازی ها یکمی لگ میزنه و اعصاب خورد کنه!باید چیکار کنم؟
دوست عزیز اولا اون تبلت تازه اومده دوما شما تعصبت رو نسبت به اپل بزار کنار و یه مقایسه نرم افزاری و سخت افزاری بین دو تبلت بزار تا همه دوستان هم ببینن و متوجه بشن...نقل قول:
هیچ تعصبی در کار نیست. برای من همه اون مواردی که ذکر کردم واسه برتری آیپد کافی هست. همه دوستان هم متوجهش میشن، شما اگر تونستی نقضشون کنی من هم مقایسه سخت افزاری و نرم افزاری میکنم.نقل قول:
سلام به دوستان.چند روزی هست ایپدم مشکل پیدا کرده و تو بازی ها لگ میزنه. بعد یدفعه هنگ میکنه مشکل از چیه = (ایپد جیلبریک شده -- 21 gb بازی ریختم)
هنگ میکنه یا خارج میشه؟ از سیدنا چیز خاصی دانلود نکردید؟
بنظرم تا وقتی 5.1.1 باز هست یک ریاستور انجام بدین
خارج نمیشه!! هنگ میکنه!! یعنی صفحه قفل میشه هیچ کاری نمیشه کرد این خط دومتون رو نفهمیدم! یعنی چی ریاستور کنم؟؟؟
و یه مشکل دیگه هم دارم. وقتی ایپد رو به اینترنت وصل میکنم و میرم تو بازیا ارور میده میگه you request can not be processed error code:1009
ري استور كردن يعني دوبار فريمور را روي ايپد نصب كني فكر كنم اموزشش موجود باشه
براي ارور دوم بايد چيز بي ان داشته باشي
Sent from my iPad using Tapatalk HD
نقل قول:
دوست عزیز اگر شما واقعا با هر دو تبلت اندروییدی و اپلی کار کرده باشی این حرف رو نخواهی زد!
برای من کاربر تامیین دو مورد مهمه ... تا یه تبلت بگیرم:
1- روونی رابط کاربری (سیستم عامل)
2- برنامه های جانبی
تبلت جدید ایسوس پردازندهNvidia Tegra 3 Quad-Core 1.6GHz داره ولی در مقابل آیپد جدید پردازندهApple Dual-Core Cortex-A9, Apple A5X Chipset 1GHz . ... این یعنی اینکه روی کاغذ از لحاظ سخت افزاری بی شک ایسوس برندس ...:12:
ولی گل پسر ... تو که فقط سخت افزار نمیخری!
Asus Transformer Pad Infinity TF700T و New iPad دو فناوری مبتنی بر سخت افزار و نرم افزار ن! ( جمله قشنگی گفتما:31:)
سیستم عامل IOS روانترین و پایدارترین سیستم عامل دنیاس و این برای یه کاربر غیر حرفه ای، از دفعات هنگ کردن سیستم عامل براحتی قابل تشخیصه.
از طرف دیگه اندرویید به خاطر نقص در برنامه نویسی، که در ساختار خود سیستم عامل هست مشکل هنگ و یا حتی کاهش سرعتش رو نمیشه با افزایش فرکانس سی پی یو پوشش داد
این یعنی اینکه از منظر! سرعت IOS پیروز میدونه.
پس تا حالا من فهمیدم با IOS درد سر گیر و گور :27: ندارم !!!
اما از طرف دیگه (این یک واقعیت است:5: ) غنی ترین بانک اپلیکیشن بعد از سیتم عامل ویندوز های X86 مایکروسافت، مال IOS ه !
به نظر من تنها برتری تبلت جدید ایسوس نسبت به آیپد جدید GPU قویتر اونه ............. که اونم اگر نمیگی تعصبی نظر میدم ........ فعلا به درد نمیخوره !!! چون هنوز برای بازیای تبلتی ، GPU آیپد هم زیااااااااااده.
موفق باشی ...