همه کارو کردم بازم گیر می کنهنقل قول:
Printable View
همه کارو کردم بازم گیر می کنهنقل قول:
__________________________________________________ ___نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط hts1369
گزينه vsync رو از ستينگ بازي غير فعال کنيد و از کنترل پنل کارت گرافيک فعالش کنيد
به مسير زير برويد
Nvidia Control Panel /manage 3d settings
بعد add رو بزنيد و ادرس فايل اجرايي فيفا رو بديد
بعد از گزينه هاي پايين triple buffering و vertical sync رو آن کنيد و apply رو بزنيد
راه حل بعد هم اينه
فيفا رو اجرا کنيد و در حال اجرا دکمه ويندوز رو بزنيد و CTRL + ALT + DELETE رو بزنيد و به سر برگ processes برويد
در اين قسمت فيفا رو پيدا کنيد ، روي فيفا کليک راست کنيد و از گزينه set priority اين قسمت رو از از normal به high تغيير بديد
دوستان من با لپ تاپ میخوام بازی ذو اجرا کنم اما متاسفانه هر کار میکنم با گرافیک اینتل میاد برای اجرا تموم کارایی که روی pes انجام دادم با Gforce اومد رو انجام دادم ولی این نمیشه!
دوستان یکی بگه چیکارش کنم واقعا کلافم کرده
مرسی از این همه توجه دستان بابا یعنی هیششکی تا الان اینجور مشکلی نداشته؟
تقریبا همه لپ تاپ ها دو تا گرافیک دارن چکارش کنم سوئیچ کنه؟pes خیلی راحت سوئیچ میکنه
سلام دوستان
از کدوم قسمت توی فیفا 2012 (توی کامپیوتر) جای دکمه ها رو حالا چه روی کیبورد و یا چه روی دسته عوض کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
دوست عزیز جواب تمامی سوالات در این پست استنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان گيم fifa 12رو گرفتم.ولي نمي تونم روي لپ تاپ نصبش كنم؟!!راستش در زمينه نصب بازيهاي جديد هميشه مشكل داشتم!!يجورايي مثل آپولو هوا كردنه!!!!!دي وي دي 1 روي autorun سه تا برنامه ميخواست كه اونارو نصب كردم و بعد رفتم سراغ نصب برنامه!برنامه شروع به نصب ميكنه و تقريبا تا 3/1 نوار كه پر ميشه پيغام ميده كه از وجود داشتن فايل مثلا data6.big مطمئن شويد؟!! سه گزينه ignore-retry , abort داره.ignore كه ميكنم همين سوال رو درباره فايلهاي ديگه ميپرسه؟!!!البته همه اين فايلها توي دي وي دي 2 و در فولدر program files موجود هستش؟!!!دوستان چطوري ميتونم اين بازي رو نصب كنم؟؟؟؟خواهش ميكنم اساتيد راهنمايي كنند.البته سوالم رو خيلي به تفصيل و ابتدايي پرسيدم.شرمنده چون در زمينه بازي و نصبش مبتدي هستم.بازم ممنون از جواب و راهنمايي كه خواهيد كرد.