ولی دیگه آیه قرآن نمیدن بهمون ازش سوال بپرسن.نقل قول:
اخه زبان فارسی ما هم کمی از عربی نداشت چند تا درسمون مربوط به کلمات عربی میشد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ولی دیگه آیه قرآن نمیدن بهمون ازش سوال بپرسن.نقل قول:
اخه زبان فارسی ما هم کمی از عربی نداشت چند تا درسمون مربوط به کلمات عربی میشد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یه سوال در مورد تجدید:31:
اگه یه امتحان رو ندی با اینکه یه امتحان رو صفر بشی فرق داره؟ یعنی جفتش شهریوری میشه یا نه؟
کدوم شهر ؟؟نقل قول:
همه هم که سمپادن!!
خب من هم تیزهوشان شیراز (دستغیب) میرم :دی
تو شهر ما سمپاد یدونسنقل قول:
پس نمیشه بگم!
ببخشید
بچه ها میدونم تاریخ نهایی نیست ! اما یکی به من کمک میکنه این سوالو ؟
من نمیدونم فردا در جواب این دو تا سوال چی بنویسم از سولای متن هم هستن و همه رو بخوام بنویسم طولانی میشن :
1- پیامد های انتشار مقاله ی توهین آمیز روزنامه اطلاعات چه بود ؟
2- بنی صدر چگونه از ریاست جمهوری عزل شد ؟
یکی جواب درست اینا رو بهم بگه ممنونش میشم واقعا
جدی میگی ؟نقل قول:
کدوم شهر ؟؟
همه هم که سمپادن!!
خب من هم تیزهوشان شیراز (دستغیب) میرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو سال دوماتون جزایری رو میشناسی ؟
فرزانگان راهنمایی ندارید ؟ اصلا شهید بهشتی ندارید ؟! :دینقل قول:
تو شهر ما سمپاد یدونس
چرا در اصل چهار تاسنقل قول:
2 تا راهنمایی
2 تا دبیرستان
که یکی از هرکدوم پسرانس یکی دخترانه
ولی خب دبیرستان دخترانه یدونس دیگه
ببخشید بحث قبلی رو پیش می کشم.
جناس ناقص می تونه در یک حرکت ( رَفت ، رُفت ) یا یک حرف ( شیر، سیر ) یا یک حرف و یک حرکت ( در حال حاضر مثالی یادم نمی اد )
ضمنا قافیه هم می تونه جناس باشه و هم نباشه. اصلا این دو مقوله جداست.
همین نکته ها رو بدونید بسه.
حالا امتحان نهایی چی دادن یه چیز دیگست. سوالات امتحان نهایی معمولا غیر استاندارده و هر سال در هر درسی کم و بیش سوالات عجیب و غریب می دن تا جایی که خود دبیرا هم جواب واحدی ندارن براش دیگه چی برسه به ما و شما.
پارسال یه فایلی در اکسل درست کرده بودم که برای بچه ها آپلود کردم ! ( محاسبه معدل ! ) ... (رشته ریاضی ! )....
! شاید که براتون استفاده ای داشته باشه !کد:http://kabloo.persiangig.com/AvRy%283%29_v3Full.xlsx
پ.ن: البته رشته تجربی هم میتونن با دستکاریش ازش استفاده کنن !
کی کارنامه نهایی میاد؟
بینهایت چیز زیبایی بود دستت درد نکنه !نقل قول:
پارسال یه فایلی در اکسل درست کرده بودم که برای بچه ها آپلود کردم ! ( محاسبه معدل ! ) ... (رشته ریاضی ! )....
فقط 4 نمره انضباط واقعا 15 صدم تاثیر داره ؟!
ورزش هم 10 صدم میشه 4 نمرش ... اینجوری من سرویسم که :دی