یه بار بزن سرچ اتوماتیک دیجیتال بکنه اون وقت تو قسمت دستی برو فرکانس های یافت شده رو نشون میده.نقل قول:
اگر تهرانی کانال های دیجیتال 34، 37 و 43 رو دستی اضافه کنی حله.
اگر بازم پیدا نشد با پشتیبانی تماس بگیرید شاید مورد سخت افزاری داره.
یه بار بزن سرچ اتوماتیک دیجیتال بکنه اون وقت تو قسمت دستی برو فرکانس های یافت شده رو نشون میده.نقل قول:
اگر تهرانی کانال های دیجیتال 34، 37 و 43 رو دستی اضافه کنی حله.
اگر بازم پیدا نشد با پشتیبانی تماس بگیرید شاید مورد سخت افزاری داره.
من اگر بودجه اش رو هم داشته باشم HX750 رو نمی تونم بگیرم چون 40 اینچ برا فضامون کمی بزرگهنقل قول:
حالا صرف نظر از قیمت ، الان برای من کیفیت صدا و تصویر از هر چیزی مهم تره . واسه همین موندم که چه مارک و مدلی بگیرم که از خریدش پیشمون نشم
من دوستم تو اتاقش plasma 42 داره دیدم خیلی هم عالی بود، هیچ شکایتی از بزرگی تلویزیون هم نداره، تلویزیون بزرگ تو فضای کوچیک دقیقا مثل تصویر سینما میشه که لذت بخش تره.نقل قول:
صدارو نمیدونم، اما تو تصویر با اون بودجه ES6980 اگه سایز 32 داشته باشه تصویر خوب و ظاهر شیکی داره، 3بعدی و هوشمند، احتمالا 32 اینچش هم اگه باشه Full LED باشه با تصویر عالی.
با بودجه 2 میلیون تو پاناسونیک 32DT30 هست مدل 2011،
تو سونی LCD هاش 32 داره و LED هاش بعید میدونم زیر 40 اینچ داشته باشه،
تو شارپ 32 اینچ زیاد هست،
تو ال جی مدل LM62000 و LM58000 هستن که 32 دارن،
ما ES6950 داریم از تصویرشم کاملا راضیم و به نظرم زیر 3500 بهترین انتخاب برای نوع استفاده ما هست، البته نسبت به قیمتش دارم میگم چون Sony HX925 یا سامسونگ سری 7 و 8 مطمئنا از تلویزیون ما بهتره.
کجاست یاری دهنده ای که یاری دهد مرا؟:n03:نقل قول:
نقل قول:
من الان تو یه اتاق 3در4
یه پلاسما 43 اینچ گرفتم و اصلا اذیت که نمیکنه هیچی برعکس خیلی هم لذت بخشه
خیلی ممنونم از راهنمائیت :n16:نقل قول:
در اولین فرصت میرم از نردیک این مدل ها رو هم می بینم
وا... چی بگم ! خود فروشنده سونی می گفت با توجه این فضا ممکنه 40 اینچ LED HX750 چشم شما رو آزار بده و بهتره 32 اینچ بگیرین . واسه همین مدل LED EX650 رو توصیه کردنقل قول:
خدایی به منم همین رو میگغتن
ولی من پافشاری کردم و الانم خیلی راضیم از این پافشاری خودم
پلاسمای ال جی سه بعدی چه جوری است و کیفیت تصویرش وامکاناتش چه جوری است 50 اینچ سه بعدی چه جوری است معرفی کنید
سلام. منLED SAMSUNG C6960 دارم که مشکل ابری شدن تصاویر تاریک رو داره و برای Game خیلی بده.راه حلی برای بهبود ابری شدن تصویر در LCD وجود داره؟