بارسا خوب بازی کرد اما بازکناش تبهر خاصی دارن توی بازیگری امشب و چند شب پیش به من ثابت شده ( نصیر زاده هم گفت)
+
در کل به نظر من منچستر قهرمانه:46:
بارسا خوب بازی کرد اما بازکناش تبهر خاصی دارن توی بازیگری امشب و چند شب پیش به من ثابت شده ( نصیر زاده هم گفت)
+
در کل به نظر من منچستر قهرمانه:46:
گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده :دینقل قول:
همه دنیا از این فوتبال لذت میبرن
بارسلونا 1 – رئال مادرید 1: ویمبلی در انتظار مسی
سایت گل – دیدار برگشت بارسلونا و رئال مادرید در مرحله نیمهنهایی لیگ قهرمانان بخشی از حیثیت الکلاسیکو را برگرداند.
گل دقیقه 54 پدرو با گل مارسلو پاسخ داده شد، اما سفیدپوشان نتوانستند «ماموریت غیرممکن» را به قول ژوزه مورینیو به انجام برسانند.
پیش از آن که گل پدرو زده شود، گونسالو ایگواین دروازه بارسلونا را باز کرده بود اما این گل به دلیل خطای کریستیانو رونالدو روی خاویر ماسچرانو مردود اعلام شد. رونالدو بیتردید تعادل ماسچرانو را به هم زد، اما به احتمال بسیار این کار را غیرعمدی انجام داد و در حین غلت خوردن ناخودآگاه به ماسچرانو برخورد کرد.
آندرس اینیستا سپس در دقیقه 54 با پاسی فوقالعاده دفاع مادرید را گشود و پدرو پس از کنترل توپ، آن را با بغل پا وارد دروازه ایکر کاسیاس کرد.
امیدهای رئال مادرید برای رسیدن به فینال زمانی پررنگتر شد که با حرکت آنخل دیماریا به گل رسید. دیماریا ابتدا با کنترل عالی توپ آن را به تیر دروازه بارسا زد، و در برگشت با خونسردی کامل توپ را گرفت و به مارسلو سپرد و او هم با بغل پا گل تساوی را زد.
دیدار دو تیم همچنان پر از خشونت بود و زمین خیس نوکمپ بر شدت خطاها میافزود. مارسلو، کاروالیو، آلونسو، دیارا و آدبایور از رئال و پدرو از بارسلونا به دلیل انجام خطاهایی خشن اخطار گرفتند. داور میتوانست کاروالیو، دیارا، آدبایور و پدرو را با کارت زرد دوم جریمه کند و آنها را اخراج کند اما تصمیم گرفت بازی بدون کارت قرمز به پایان برسد.
در انتهای دیدار هم اریک آبیدال در میان تشویق تماشاگران به جای کارلس پویول به میدان رفت. آبیدال اخیرا برای خارج کردن توموری از کبد خود تحت عمل جراحی قرار گرفته بود.
به این ترتیب بارسا منتظر میماند تا مشخص شود حریفش در فینال لیگ قهرمانان کیست: منچستریونایتد یا شالکه؟ هرچند که به احتمال فراوان مردان سر الکس فرگوسن پا به ویمبلی مینهند، جایی که انتظار بارسلونا و لیونل مسی را میکشد.
واقعا رئال خيلي خشن بود و داور بهشون خيلي لطف كرد!
تبريك به دوستان
بازگشت ابيدال خيلي خوشحالم كرد،حتي بيشتر از صعود به فينال!
این فوتبال نه .... فوتبال چند ماه پیش اره ....نقل قول:
آدبایور خیلی وحشیه ! اصلا لیاقت نداره ....
مارسلو هم شبیه وروجک شده بود ... ( همون با نجاره ! :دي )
خوب دیگه بارسا فهرمان شد تبریک ...
البته معلوم بودش !
تصحیح میکنم : بارسا به فینال رفت !نقل قول:
سلام به همه دوستان
جا داره صعود تیم بارسلونا را به فینال ومبلی تبریک بگم . واقعا لیاقت صعود به فینال داشتند
اول برسیم به نیمه اول
بارسا به بهترین نحو ممکن بازی کرد چون اصلا احتیاجی به حمله کردن نداشت ولی خوب بازی اداره کرد و توانست در 15 دقیقه اخر خطرهای بسیاری رو دروازه رئال بوجود بیاره که اگر جای کاسیاس دروازه بان دیگری بود دروازه را حتما باز میکرد
فقط برای من سواله که تیمی که 2 به 0 عقبه چرا باید تو نیمه اول یک موقیت گل هم خلق نکنه !
امار نیمه اول 7 موقعیت به سود بارسا نشان داد در مقابل 0 موقعیت برای رئال.
نیمه دوم
تو نیمه دوم هم خوب بودیم و پاس زیبای اینیستا با استپ و ضربه دقیق پدرو کار را برامون اسون کرد
و رئال هم بجز همون موقعیتی که گل زد کاره خاصی نتوانست انجام بده و به عبارتی بارسا بازی براحتی اداره میکرد . درسته بازیو نبردیم ولی وقتی احتیاج به برد نداریم چرا باید ریسکی بازی کنیم؟
در هر صورت تیم بارسا به حقش رسید و امیدوارم با بازگشت ابیدال بزرگ و اماده شدن صد درصد پویول در فینال با یک ترکیب کامل و اماده حاضر باشیم.
در مورد داوری . بی شک گل مادرید صحیح نبود ولی قبلش خطا باید اعلام میشد و داور نگرفت و دو صحنه هم میتوانست بازیکنان رئال اخراج کنه که اونم بخاطر حواشی بازی قبل یکم بسادگی ازش گذشت
در هر حال داوری زیاد تاثیری در روند بازی نداشت .
پی نوشت : واقعا برام سواله تیمی که بهترین بازیکنان دنیا داره چرا از دادن 5 تا پاس پشت سر هم به هم عاجز هستند !؟ درسته ما طرفدار بارسا هستیم و تیم مورد علاقمون الان بهترین بازی میکنه ولی رئال هم بنظر بنده الان دومین تیم قدرتمند حال حاضر دنیاست و این ضعفش جلو بارسا توجیح نداره.
در اخر باز پیروزی بارسا به همه طرفداران این تیم تبریک میگم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
به امید قهرمانی در فینال
اصلا چه ربطی داشت به پست من و جوابی که دادی؟!نقل قول:
گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو هوا مینویسید!
مهرداد جان از شما انتظار نداشتم..نقل قول:
و متشکر از کسراخان که برخلاف دیگر دوستان رئالی که الان یکم احساسی برخورد میکنن ایشون با منطق صحبت کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکه افرادی که نظر مخالف مردن رو احساسی بدونیم، اوج بی منطقیه...
بازم مبگم که از شما انتظارم خیلی بیشتر بود...
نه بابا تصحیح نکن بزا همین جوری باشه ... :دينقل قول:
تصحیح میکنم : بارسا به فینال رفت !
اخه کی می تونه جلوی بارسا رو بگیره توی این وضعیت ؟
خوب شاید دوس ندارن پاس بدن .. زور که نیست ! :دينقل قول:
پی نوشت : واقعا برام سواله تیمی که بهترین بازیکنان دنیا داره چرا از دادن 5 تا پاس پشت سر هم به هم عاجز هستند !؟ درسته ما طرفدار بارسا هستیم و تیم مورد علاقمون الان بهترین بازی میکنه ولی رئال هم بنظر بنده الان دومین تیم قدرتمند حال حاضر دنیاست و این ضعفش جلو بارسا توجیح نداره.
البته بارسلون چند ساله همه کنار هم بازی می کنن دیگه اینیستا چشاش رو ببنده می دونه ژاوی کجاس ..
ولی رئال ...
به قول فر2سی پور کارت اوول رو خیلی راحت می داد ! اولین تکل کاروالیو کارتو بهش داد !نقل قول:
در مورد داوری . بی شک گل مادرید صحیح نبود ولی قبلش خطا باید اعلام میشد و داور نگرفت و دو صحنه هم میتوانست بازیکنان رئال اخراج کنه که اونم بخاطر حواشی بازی قبل یکم بسادگی ازش گذشت
در هر حال داوری زیاد تاثیری در روند بازی نداشت .
آقای پلاتینی اینجا نیست خونشونه :دینقل قول:
تبریک میگم این سود مقتدرانه رو، چه فینالی بشه با منچستر
---------- Post added at 03:15 AM ---------- Previous post was at 03:12 AM ----------
مرسی کسرا جاننقل قول:
دعا کن جام به اسپانیا بیاد، تو اروپا که با شما از نظر تعداد جام کلی فاصله داریم پس نباید ناراحت بشی :دی
پ ن: کسرا جان کم کم باید خودتو آماده کنی که ۲ جام دیگه به جامهای بارسا تو امضات اضافه کنی :دی