روش های دیگه ای هم هست که هزینه ناچیزی داره برای اطلاع به وبلاگنقل قول:کد:www.tvcode.blogfa.comسربزن
Printable View
روش های دیگه ای هم هست که هزینه ناچیزی داره برای اطلاع به وبلاگنقل قول:کد:www.tvcode.blogfa.comسربزن
اگه تلویزیونتون روخراب کردین یامیخواین بدون دردسرفارسیش کنین به نظر من به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچهای
من d6600 داخل منو سرویس clon to usb میزنم هیچ عکس العملی انجام نمیده نه اپشنی اضاف میشه نه......
حتی با یو اس بی دیگری اآزمایش کردم فرمتش هم کردم با fat32 & ntfs جواب نداد ولی داخل یواس بی فائلهایش رایت شده اند اساتید در خواست کمک دارم
در ضمن فریمور جدیدش هم ازسایت مالزی و سایت استرالیا امده میخوام با فریمور استرالیای اپدیتش کنم چون یک ورزن بالاتره از اساتید میخوام ایا مشکلی پیش نمیاد ال ای دی ام ساخت مالزی است
samsung D6600
من 20 صفحه اول رو خوندم تا اینجا مزاحم دوستان نشم اما جوابم رو ندیدم:
اگه لطف کنین یکی جواب بده که چرا:
من بعد از اینکه هتل مد رو روشن کردم بعد رفتم تو منو مخفی بعدش می رم تو COntrol>hotel option اما گزینه ای به نام clone tv to usb وجود نداره ضمن اینکه طبیعتا یک فلش فت32 بهش وصله ؟ اما بعضی گزینه هاش از اول(قبل از فعالسازی هتل) هم بازه مثل ریجن ، اما تلویزیون هیچ تغییری نمی کنه ؟
مدل تلویزیون هم b7000 هست چون که می خوام یه وایمکس بگیرم موندم اگه اینترنت تی وی این واقعا کار می کنه مودم وای فای بگیرم یا معمولی؟
دوستان منم ال ای دی 7000 دارم این منوی شبیه سازی تلویزیون به یو اس بی رو ندارهنقل قول:
-وقتي بك اپ گرفته يعني مسير رو درست رفتيننقل قول:
-مشكل شما با d6600 چيه ؟
-هتل مود رو روشن كردين يعني ؟
---------- Post added at 10:26 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
-براي سري هاي b7000 ممكن كمي متفاوت باشه ولي قاعدتا همين مسير بايد جواب بدهنقل قول:
شما علاوه بر اين نياز به خريد دانگل واي فاي هم دارين
-در ضمن اينترنت سري هاي b چيز خاصي جز چند تا اپليكيشن نيست كه بخواين زياد هزينه كنيد
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------
محمد عزيز شما هتل مود رو روشن كردين وبعد داخل منوي مخفي چنين گزينه اي ندارين ؟نقل قول:
مدل شما b7000 هست ؟
بسیار ممنونم از جوابتون .
فقط این دانگل چیه ؟ دستگاه usb هست؟؟ چنده؟
راستی! ولی این توی کاتالوگش نوشته که یوتیوب هم می ره؟!
مسیرا درست رفتمنقل قول:
هتل مودا روشن کردم
وقتی clon tv to usb میزم واکنشی نشان نمیده هیچ اپشنی اضاف نمیشه
حتا اپشنهای غیر فعالش هم فعال نمیشند (local sat)
قبلا c6200 داشتم همش فعال کردم و بخوبی جواب داد ولی با d6600 مشکل دارم
از بچها کسی دانگل وای فای WIS09ABGNسامسونگ خاست یکی برای فروش دارم نو
(برای c6200گرفته بودم برای انترنت تی وی اش ولی متصفانه انترنت تی وی نداشت )
به قیمت دبی گرفتم میدم 200 درهم به پول ایران 70 تومان کسی خاست می فروشم
از بچها کسی دانگل وای فای WIS09ABGNسامسونگ خاست یکی برای فروش دارم نو
(برای c6200گرفته بودم برای انترنت تی وی اش ولی متصفانه انترنت تی وی نداشت )
به قیمت دبی گرفتم میدم 200 درهم به پول ایران 70 تومان کسی خاست می فروشم
این دانگل شما برای ----- داخلی تلویزیون سامسونگ 7700 هم کاربرد داره یا خیر ؟
منظورتان نهفمیدمنقل قول:
دانگل وای فای وسیله ایست برای ارتباط ( مثلا با دانگل متونی به انترنت بیسیم ایا وسایل دیگری که وای فای باشد (موبائل .ویدیو.کامپیوتر.............وغیر که وای فای باشند وصل باشی)