ایول پس بازی 18Wheels of steel Xreme 2 رو میگفتی:27:نقل قول:
عزیز اینکه الان حدود 3 ماهی هست اومده من یکش رو بازی کردم ولی چون خودش بار میداد زیاد باهاش حال نکردم:13:
فعلا الان در حال حاظر باید منتظر یورو 2 باشیم که بیاد می ترکونه مطمئنن:46:
Printable View
ایول پس بازی 18Wheels of steel Xreme 2 رو میگفتی:27:نقل قول:
عزیز اینکه الان حدود 3 ماهی هست اومده من یکش رو بازی کردم ولی چون خودش بار میداد زیاد باهاش حال نکردم:13:
فعلا الان در حال حاظر باید منتظر یورو 2 باشیم که بیاد می ترکونه مطمئنن:46:
مشکلی برخورد کردم تو بازی مثل قبل
شهر مونیخ یک گاراژ خریدم 75 هزار یورو و الان که میخوام برم توش به محض اینکه روش میخوام کلیک کنم هنگ میکنه بازی :31:
من که تا به حال به این مشکل بر نخوردم ولی میتونید از قانون کله پاچه استفاده کنین و توی شهر مونیخ یا نرید یا اگه هم رفتید گاراژ نرید:31:نقل قول:
مشکلی برخورد کردم تو بازی مثل قبل
شهر مونیخ یک گاراژ خریدم 75 هزار یورو و الان که میخوام برم توش به محض اینکه روش میخوام کلیک کنم هنگ میکنه بازی
نقل قول:
آفرین رضا خوشم اومد این کله پاچه رو خوب اومدی:31:
ولی حالا بی شوخی Ship Storm تو فکر کنم بازیت مشکل داشته باشه چون یادمه یک بار دیگه هم سر یک گاراژ دیگه میگفتی هنگ میکنه با این مورد میشه 2 بار مشکل هنگ که تا الان هیچکسی همچین موردی رو با بازیش نداشته جز تو مطمئن باش بازیت ناقص هست که بعضی مواقع سر بعضی کارها هنگ میکنه
و جز همین کله پاچه که گفتم کاری نمیتونی بکنی یک راه دیگه هم داره که بازی نسخه سالمش رو تهیه کنی که به این مشکلات بر نخوری:46:
موفق باشید:11:
75 هزار پول دئادم گاراژ خریدم نمیشه که نرم حیفه :31:نقل قول:
جون کندم 2 بار از اون بالا نقشه بار بردم اون ته اتریش رسوندم تا این مبلغ رو بدست آوردم :31:
والا من بازی رو از همینجا دانلود کردم لینک هایی که خودتون قرار داده بودیدنقل قول:
مهم نیست دیگه زیاد چون دیگه منتظر این بازی جدیده که حرفشو میزنید میمونم تا ببینم چی میشه
ممنون :11::40:
آخه اون لینک سالم یکی از دوستان خودش ازش استفاده میکرده مشکلی نداشت.نقل قول:
والا من بازی رو از همینجا دانلود کردم لینک هایی که خودتون قرار داده بودید
امید جان اون 500 مگابایتی رو دارم دانلود میکنما فقط هر شب 100 مگ بیشتر نمیشه ازش دانلود کرد آخه وقتی 100 مگ دانلود میشه خود به خود قطع میکنه دیگه دانلود نمیکنه فعلا300 مگ دانلود کردم:31:
آقا این یورو دو اگه اوایل عید بیاد حالا کی میخواد کرک اش رو پیدا کنه فکر نکنم این تیپ بازی ها به این زودی تو سایتهای فروش بیاد:41:
از این لینک که نشد ولی تو سایت میهن دانلود با لینک مستقیم واسه دانلود هست.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام همون لینک قبلی هم سالمه ولی من دیروز این بازی رو دانلود کردم کاملا بازی چرتی هست پیشنهاد میکنم که دانلود نکنیدنقل قول:
میشه توضیح بدید از چه نظر خوب نیست گرافیکی خود بازی؟؟؟؟نقل قول:
سلام همون لینک قبلی هم سالمه ولی من دیروز این بازی رو دانلود کردم کاملا بازی چرتی هست پیشنهاد میکنم که دانلود نکنید