گلکسی قبل از ایکس10 فارسی شد ! البته من خبر الجی رو تازه الان شنیدم !
Printable View
گلکسی قبل از ایکس10 فارسی شد ! البته من خبر الجی رو تازه الان شنیدم !
سلام
آقای apoosh این صداش توی هنزفری موزیک بلندیش چطوره؟
نسبت به XPERIA X10 مشکی
با تشکر
صداش خيلي كمه فرسوده :31: اصلا به درد تو نميخورهنقل قول:
آقای apoosh این صداش توی هنزفری موزیک بلندیش چطوره؟
درستهنقل قول:
سونی هرموتوری (حتی لامبورگینی!) هم که روی گوشی بگذاره، اما باز Super AMOLED یه چیز دیگست...
صفحه نمايش سوپر فلان زاويه ديد بهتري هم داره ولي در نقد جي اس ام آرنا ميخوانيم :
In fact, when looked at from the proper angle the XPERIA Arc display is certainly among the best screens on the market. It’s got more vibrant reds and greens than the iPhone 4 Retina display and in case you aren’t into much saturation you will probably prefer it over the Samsung SuperAMOLED screens too
به نقل از یکی از کاربران موبایلستان گوشی وارد شده و به قیمت 730 تومان در شیرزا
برای شروع خوبه ....
اصفهان قیمت ۸۶۵
فقط بگم خیلی خوش دسته:46:
خب این که داره خلاف حرف دوستمون رو میزنه که! میگه این صفحه نمایش رو احتمالاً به سوپر امولد سامسونگ هم ترجیح خواهید داد!نقل قول:
من هیچ کاری به حرف gsmarena ندارم (وحی نشده که هرچی اونا بگن درسته!) من با جفت گوشیها کار کردم و به جد میگم که گرمی رنگها و کیفیت نمایش تصاویر Super AMOLED یه چیز دیگست. دقیقا از والپیپر یکسان هم استفاده کردم، اما نمایشگر گالاکسی اس انگار داره با آدم حرف میزنه، Arcاصلا در حدش نیست، اگرچه درکل کیفیت خوبی هم داره
میشه کنار هم 2 تا عکس از زوایای مختلف بگیری :دی
آرک و جی اس !
دو تا فیلم 720p بر روی گوشی به همراه این برنامه Rockplayer ریختم. اون فیلمی که فرمت mkv داشت و بخش از فاینال فانتزی بود اجرا شد و کلا روان و خوب بود. اون یکی با اینکه فرمتش AVI بود پخش نشد! حالا دارم یه پلیر دیگه نصب میکنم که اگه بازی درنیاره اون رو هم تست کنم. اما با توجه به کلیپ قبلی، میشه گفت که اشکال خاصی در اجرا نخواهید دید.نقل قول: