دوست عزیزنقل قول:
مدل اصلی شما Ua40H6300 است و شمل می توانید از این سایت دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
مدل اصلی شما Ua40H6300 است و شمل می توانید از این سایت دانلود کنید.
سلام ال ای دی من سامسونگ سری 5 هست 48 اینچ مدلش UA48J5850AW S از کجا اپدیتش کنم تشکر:n41:
با سلام خدمت دوستان
شاید این سوال من پاسخ داده شده بود اما بدلیل کثرت صفحات همه رو نخوندم
من فریمور ال ای دی ua32f4500 رادانلود کردم و پوشه استخراج شده را در یک یو اس بی سرعت و حجم بالا کپی کردم اما در تلویزیون گزینه بروزرسانی غیر فعاله یعنی وقتی کابل شبکه را وصل میکنم آنلاین فعال میشه اما با قطع شبکه بروزرسانی غیر فعاله حالا چطور باید از یو اس بی آپدیت کر؟
دوست عزیزنقل قول:
این دستورالعمل خود شرکت است
به روز رسانی دستی
سايت سامسونگ رفته واز قسمت پشتيبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار دستگاه خود را دانلود و سپس آن فايل را در کامپيوتر استخراج کنيد ( چون اگر اول آن را استخراج نکونيد آن فايل فعال نمی شود و حتما بايد همنام همان فايل زيپ شده باشد) سپس به وسيله فلش به تلويزيون وصل کنيد و از قسمت منو - پشتيبانی - ابديت نرم افزار آن را نصب کنيد.
سلام من یک تی وی 48JU6980 خریدم.
آیا به بروزرسانی نیاز داره؟
نسخه فعلیش چند باید باشه و اگه نسخه جدیدی هست لطفا بگید از کجا دانلود کنم؟
گیرنده این تلویزیون از نوع ----T2 هست یا ----T ؟
همچنین میخواستم در تاپیک فراخوان ثبت front color و type ثبت کنم ولی نمیدونم چجوری اطلاعات را بدست بیارم لطفا راهنمایی کنید.
سپاس
دوست عزیزنقل قول:
وقتی که تلویزیونتان مشگلی ندارد نیاز به آبدیت هم ندارد و بهتر است این کار را نکنید.گیرنده این تلویزیون از نوع ----T هست و برای دیدن front color و type باید با کنترول معمولی
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
کد:
info > menu > mute > power
ودر منوی option می توانید اطلاعات مربوطه را ببینید .
هشدار : قبل از هر کاری اول از منو ها عکس بگیرید و آیتمی را بدون اطلاعات تغییر ندهید چون ممکن است موجب خسارت شدید شوید.
سلام اخرین نسخه نرم افزار دو تلویزیون زیر رو از کجا میتونم پیدا کنم؟
خیلی گشتم اما پیدا نکردم :n03:
48H6490
و
51H4950
دوست عزیزنقل قول:
برای این نتوانستید پیدا کنید چون سامسونگ ایران نام گذاری مدل اصلی تلویزیونتان را به نام گذاری ایرانی تغییر می دهد . و برای اینکه بدانید نام گذاری اصلی تلویزیونتان چیست کافی است آن را از منوی مخفی و منوی OPTION آن را ببینید. وبعد از این سایت فریمورتان را دانلود کنید.
سلام واسه D6960 آخرین اپدیتی که سراغ دارین چیه؟
sent from my Xperia C3-Dual
دوست عزیزنقل قول:
این آحرین ورژنی است.