ممنون.نقل قول:
آخه این هر از چند گاهش بعضی وقت ها خیلی زود میشه و عملا قضیه رو بی فایده میکنه. میری توی ترش تا یه ایمیل رو برگردونی، میبینی نیست !!
Printable View
ممنون.نقل قول:
آخه این هر از چند گاهش بعضی وقت ها خیلی زود میشه و عملا قضیه رو بی فایده میکنه. میری توی ترش تا یه ایمیل رو برگردونی، میبینی نیست !!
سلام..
میخواستم بدونم میشه این ایمیلهای تبلیغاتی که میاد برامو میتونم ایگنور کنم؟
قبلا فقط میرفت تو پوشه اسپم الان تو اینباکسم هم میاد.خیلی هم زیاد.
سلام...نقل قول:
محسن جان اینجا سوال مطرح شده بود، توضیح داده بودم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز
2 شب هست نه میتونم با یاهو مسنجر و نه از طریق Web Browser وارد یاهو میل بشم...مشکل چیه دقیقا؟؟
سلام چجوری میشه Conversation History همرو پاک کرد جز چند ایدی خاص ؟ 18 000 تا متن سیو شده هست یه سریش نمیخوام پاک شه
چه جوری میشه Password رو عوض کرد ؟
سلام دوستان
چجوری میشه پروفایل یاهومو به حالت قبل برگردونم؟ تو این حالت جدید که زدم نه می تونم استیتوس بذارم و نه ماله دیگرونو ببینم:41:
سلام...
نمیدونم مشکلتون رفع شد یا نه ...نقل قول:
ولی مدتی ست ، سرعت پردازش ایمیل یاهو و جیمیل از برخی سروها پایین اومده
میتونه یکی از دلایلش این باشه.
ولی شما برای مطمئن شدن، با سیستم های دیگه امتحان کنید و ببینید میتونید ساین این بشین یا نه.
در قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونین پسورد را عوض کنید :11:نقل قول:
تا جایی که میدونم این امکان نیستنقل قول:
حدس میزنم، یاهو پروفایل همچنان در حال اعمال تغییرات باشه
موفق باشید :11:
سلام
یه چند وقتی هست نمیتونم وارد هایو میل بشم هم ID رو درست وارد میکنم هم PASS رو ولی نمیره تو در ضمن پسوردم هم خیلی قویه وفکر نمیکنم کسی پیداش کرده باشه. به نظرتون مشکل از کجاس؟ با VPN و ------ هم وارد نمیشم که مشکل از اونا باشه !!! چه اتفاقی افتاده نمیدونم!!!!
نقل قول:
با سلام
دوست عزیز هیچ دلیلی بر این مطلب نمیشه عنوان کرد الا اینکه بگیم یا پسورد شما رو کسی بدست اورده و تغییر داده یا اینکه پسورد رو به اشتباه وارد می کنید.
اگر از همه موارد مطمئن هستید می تونید به بخش بازیابی پسورد مراجعه کنید و برای بدست اوردن پسورد جدید اقدام کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.