نه میلاد جون خودتم میگی پسر عمه ت دانشجو هستش. خوب اون بالای 18 سالشه و الانم داره از معافیت تحصیلی استفاده میکنه.
گمون نمیکنم به تو بخوره این معافیت.
Printable View
نه میلاد جون خودتم میگی پسر عمه ت دانشجو هستش. خوب اون بالای 18 سالشه و الانم داره از معافیت تحصیلی استفاده میکنه.
گمون نمیکنم به تو بخوره این معافیت.
سلام بچه ها
من تنها نوه ی ذکور ام اما یه دایی دارم، می تونم معاف شم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قضیه افزایش حقوق سربازی چیه من شنیدم ک تا 250 تومن ب لیسانس پول میدن و می خوان قراردایش کنن؟!!
250 تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من بعديد ميدونم 100 تومن هم بدن. يه سرباز مگه ميخواد چيكار كنه 250 تومن بهش بدن؟؟:31:
اگه بدن كه خيلي خوبه!!!!:31:
این 250 تومن حتی جبران یک صدم از خرحمالی هایی که از سربازهای بیچاره می کشن نمیشهنقل قول:
شما چه طور این حرفو میزنی ؟
سلامنقل قول:
من خودم فوق دیپلم داشتم وماهی 100 تومان حقوق میگرفیتم البته در منطقه بد اب هوا خدمت میکردم :5:
ما لیسانسیم در منطقه خوش آب و هوا 50 میگیریم... الان بگم دو نقطه دی؟!!!نقل قول:
این حقوق بستگی به اورگان خدمتی و پست داره ، سپاه یه قیمت میده ، ارتش یه قیمت میده ، نیرو انتظامی یه نرخ میده و ...
بیشترینش فکر کنم مربوط به راهنمایی رانندگی باشه .
دوستان تاریخ اعزام معمولا چند ماه بعد از ارسال دفترچه می خوره ؟! شنیده بودیم 4 تا 6 ماه ! اما یکی از نزدیکان 24 دی ماه پست کردم ، تاریخ اعزام خورده 1/12 امسال !! یعنی کمتر از دو ماه !
سلام محمد جاننقل قول:
خوبی ؟
اره من داداشم دو سال پیش حداقل 8 ماه بعد تاریخ اعزامش خورد
اما من خودم هم 12/1 اعزام هستم . هر چند من شهریور دفترچه پست کردم . اما به نظر میرسه هر کی که لیسانس و فوق دیپلم داشته و قبل از بهمن دفترچه پست کرده همون 12/1 اعزام هست
همه اینها به این خاطر هست که سرباز خیلی کم شده
من رفته بودم واسه اتش نشانی امریه بگیرم . طرف گفت ما لیسانس تا دلت بخواد نیاز داریم اما ارتش اجازه نمیده بیشتر از 3 تا لیسانس بگیریم
میگفت ارتش میگه خودم به سرباز نیاز مبرمی دارم و همین طوری هم دارم سرباز کم میارم
این همه الکی الکی معافی دادن تا سرباز کم شد
احتمالا به همین خاطر هست که تاریخ اعزام خیلی زود می خوره