4800 میخواد واقعا ارزش داره زور بزنم برای این AB hp بالایی داره بهترین iteam چی براش ؟!نقل قول:
یه نفر پیدا شد مثل خودم ارزش رامبل رو می دونه
دوستمون راست می گه خیلی قویه
اونموقع که بازی می کردم فقط با رامبل می تونستم پنتا بگیرم
Printable View
4800 میخواد واقعا ارزش داره زور بزنم برای این AB hp بالایی داره بهترین iteam چی براش ؟!نقل قول:
یه نفر پیدا شد مثل خودم ارزش رامبل رو می دونه
دوستمون راست می گه خیلی قویه
اونموقع که بازی می کردم فقط با رامبل می تونستم پنتا بگیرم
Trynda خیلی شبیه Yi نیست اما مثل Yi میفته رو یارو دیگه بلند نمیشه :27: باید باهاش Attack Speed و Lifesteal ببندی اما Yi خیلی با AP خدا میشه. هیچ کدوم از اینا که گفتم به Speed بالای Yi نمیرسن، Rumble هم تمرین میخواد چون Stun نداره ممکنه اولش زیاد بمیری چون کشتن باهاش تاکتیک می خواد. به نظر من اگه میخوای فقط بیفتی اون وسط Melee بزنی همه بمیرن یا Trynda رو بخر یا Sion که وقتی Item میبندن دیگه نمیشه کاریشون کرد.نقل قول:
رامبل هم عالیه....جز معدود چمپ های ap-fighter هست مثه vlad ولی خوب بازی باش یکم سخته.....همینطور Swain هم بازی کردن باش یه پلیر hardcore میخواد.......ولی annie فقط دوتا کلیکه..:)))......STUN>>>>KILL :)))....زین هم یه ذره چاقاله.....ولی اگه باش خوب بازی کنی.....لایف استیلش پتانسیل خیلی زیادی داره.....از این نظر عالیه.......ولی در کل به نظر من lux زیاد به قول این خارجیا با ارزش نیست....یه جورایی نمیتونه نقش AP CArry رو بازی کنه......هیچ وقت نمیتونه حریفی واسه cass یا Annie باشه تو تیم.....من ساپورتشو بیشتر قبول دارم....جدای از همه ی اینا MALPHIT از همه نظر قابل قبوله...بازی کردن باش هم خیلی حال میده...نمرش 20 20ا..:)))))
من تا قبل از دستکاری ریوت sivir برای push بر می داشتم همیشه عالی بودش ولی از وقتی ricochet اش روو تغییر دادن pusher بودنش یکم بی معنیه چون boomerang اش خیلی mp رو زود خالی می کنه.نقل قول:
======
amumu,signed,lux رو خریدم الان + skin heimy که از همه چی برام مهمترو لذت بخشتر بود!:40::40::40:
یه توصیه ای چیزی دارید راجع به این سه تا بگید.ممنون:11:
توصیه من اینه که هیرو ها رو تک تک بخرید نه 3 تا 3 تا!نقل قول:
در ضمن اگه Sivir باشید با E اش می تونید Mana جمع کنید ...همین طور Damage هم نمی خورید...!
الان دیدم که پست شما ساعت 2 نصفه شبه! LOL!
ذدوست عزیز چطور من داخل ایران هستم پینگم واسه بازی عالیهنقل قول:
اما متاسفانه چند روزی هست که پینگم خوبه اما فقط لگ داره بازی
--------------
بببخشید میشه دوستان بگن لولشون چنده و بازیشون چطوره ؟؟؟؟(pro-feed-normal)
ممنون
---------- Post added at 07:03 AM ---------- Previous post was at 06:59 AM ----------
دوست عزیز من حرفتو کامل قبول ندارم !!!نقل قول:
هیچ کس تا بحال مثه tryn ساخته نشده!و خیلی خیلی قویه !yi قوی هستش اما به tryn نمیرسه
من قبلا از talon به دلیل یاد نداشتن چطور باش بازی کنم خوشم نمیومد اما talon واقعا قویه !
panteon خوارک ulti مردن هستش :D
lux رو می خوام ap carry برم جلو نه support چی کار کنم باهاش؟نقل قول:
amumu با signed چی بگیرم ایتم براشون؟amumu حتما باید جنگل برم؟
بازی معتاد کنندش دست ما نیست!:31:
سلامنقل قول:
Trynda خیلی شبیه Yi نیست اما مثل Yi میفته رو یارو دیگه بلند نمیشه باید باهاش Attack Speed و Lifesteal ببندی اما Yi خیلی با AP خدا میشه. هیچ کدوم از اینا که گفتم به Speed بالای Yi نمیرسن، Rumble هم تمرین میخواد چون Stun نداره ممکنه اولش زیاد بمیری چون کشتن باهاش تاکتیک می خواد. به نظر من اگه میخوای فقط بیفتی اون وسط Melee بزنی همه بمیرن یا Trynda رو بخر یا Sion که وقتی Item میبندن دیگه نمیشه کاریشون کرد.
مفید بود
مشکلی که من اساسی دارم این شانسم تیم میفتم که نسبتن نوبن و اگر تیم حریف خیلی وارد باشن YI وو.. زیاد جواب نمیده
مخصوصا اگر تیم حریف گله یا job بشن که رفیتم فنا و کل tu زدن بازی تمام میشه (این خیلی ستم تو بازی و اگر همین کار مقابلشون نکینم ...)
بیشتر هیرو میخوام که بتونه تو این شرایط بازی جلو ببر .. ؟!
من جایی تو حرفام نمی بینم گفته باشم yi قوی تره یا tryndamere چون هیچ کدوم قوی تر از اون یکی نیستن، من گفتم Yi توی Movement Speed تکه، این بازیکنه که یه Champ رو قوی نشون میده یا Noob. دلیل اینکه شما فکر می کنی Trynda قوی تره اینه که هر کسی، حتی اونی که 2 روزه اومده داره بازی می کنه میفته اون وسط شروع می کنه زدن میتونه 2 نفر هم بکشه تا Endless Rage روش هست، شما همون trynda رو بیار جلو Player خوب با هر Champ باشه میزنه.نقل قول:
---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:56 PM ----------
بازی تیمیه دیگه شما که نمیتونی 1 نفره جلو 5 نفر وایسی، وقتی تیمت نوب باشه خب نوبه دیگه کاریش نمیشه کرد. حتی Champ های Carry هم نمیتونن بدون کمک تیم کاری کنن.نقل قول:
ولی من کلی گفتمنقل قول:
---------
در ضمن وقتی با لول 30 بازی میکنم فیدم میشن بازم نوبن ؟؟؟
اگه همون یارویی که من فید میکنم شما یا هرکی دیگه باش بازی کنه مطمئنم فید اون میشین !!!!!!!