خدا باعث و بانیشو لعنت کنه 32 سال پیش برای خودمون تو دنیا کسی بودیم!:41:نقل قول:
ولی امروز.............!
Printable View
خدا باعث و بانیشو لعنت کنه 32 سال پیش برای خودمون تو دنیا کسی بودیم!:41:نقل قول:
ولی امروز.............!
میگم این بازی 5 در برابر 5 توی آنلاین چقدر قشنگ از آب در میاد . شما اینجوری آنلاینشو بازی کردین ؟ من الان با 9 تا نفر دیگه که هر کدوم از یکجا بودن بازی کردم واقعا باید بگم خیلی جذاب و قشنگه این حالت .
اول رفتیم بازیو در حالت BE A PRO قرار دادیم بعد هر کی یک پستو انتخاب کرد بعد رفتیم توی زمین . چون هوش مصنوعی بازی زیاد دخالت نمیکرد بعضی وقتا با حرکات ترکیب صحنه های قشنگی توی زمین ایجاد میشد . اگه این حالتی بازی نکردین توصیه میکنم امتحانش کنین واقعا خیلی قشنگه و دیدنی میشه بازی . فقط تنها ایرادش اینه که بازی یک کم سنگین میشه .
یکی از زیبا ترین حرکات توی ضربات کاشته همین کاشتن توپ برای یک نفره که با دورخیز توپ کاشته شده رو به سمت دروازه شلیک کنه واقعا اینو توی فیفا خیلی قشنگ درست کردن .نقل قول:
بهزاد جان شما باید موقع پاس دادن دکمه L2 رو هم نگه داره تا زمانیکه بازیکنی که چند متر عقب تر دور خیز کرده خودشو به توپ برسونه بعد اون دکمه رو ول کن و دکمه شوتو بزن .
نقل قول:
اوخ اوخ شرمنده MY GUNNER شما بودی ؟ اونجا که گفتم بهت که بازیت با ما مچ نمیشه ؟
راستشو بخوای مچ هم نمیشدی چون حروفت ایتالیک بود .
خوب حسین جان این L2 کدوم کلید میشه!
مثلا توی تنظیمات خود بازی در جوی استیک Xbox کدوم یکی میشه؟!
اقا مطمئنین این game ranger از شارژ adsl نمیخوره؟ چون من فیفا 10 رو انلاین بازی میکردم یهو دیدم شارژم خیلی زود تموم میشم دیگه بازی نکردم!
من تا قبل از این فیفا 11 را فقط روی 360 بازی کرده بودم . دیروز نسخه pc را هم گرفتم و دیدم که واقعا نسبت به فیفا 10 پیشرفت کرده و شاید بشه گفت چیزی کمتر از نسخه 360 نداشت .
آقا یه سوال
اگر این فیفا است پس چیزی که قبلا بازی می کردیم چی بود؟:18:
ها؟ : دینقل قول:
الان مسعود خان کلاسشون بالاتر رفته و Halo : reach میزنن توی رگ حالشو میبرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
دکمه ی LB رو بگیری ضربه آزاد ها رو محکم و رو پا میزنه...ولی میتونی موقع ضربه زدن جهت بالا رو بگیری تا تیز و محکم تر بزنه
من بیشتر فیفا را بخاطر آنلاین بازی کردنش گرفتم. کلا خودم از PES باز های قدیمیم! :دی . ولی باید بگم فیفا 11 واقعا پیشرفت کرده و بازی کردنش هم لذت بخش شده. بازی خیلی سختی هم هست. هنوز آنلاین بازی نکردم ولی احتمالا Manager mode و هم میرم امیدوارم سویت های مسخره ای که در فیفا های قبلی بود تو این رفع شده باشه . مثلا آقای گل لیگ برتر و جام حذفی و جام اتحادیه را یکجا نشون میداد!! یا اگه تو جام حذفی بازیکنی اخراج میشد بازی بعدی که مثلا لیگ قهرمانان بود و از دست میداد! البته من فیفا 09 و داشتم. فیفا 10 و بازی نکردم.
سلام دوستان
بازی رو کامپیوتر خودم راحت نصب شد و بازی کردم ولی رو یه کامپیوتر دیگه وقتی نصب میشه و میخوام بازی کنم ارور E0001 رو میده که مثل اینکه مربوط به کارت گرافیکه.هیچ راهی وجود نداره که بشه حتی رو low بازی کرد؟
گرافیک: ATI Ox796E , memory:700
رم: 3 گیگ
سی پی یو: AMD Altlon(tm) || X2 240 , 2.81GH
خواهش می کنم دشمنت شرمنده باز دم شما گرم گقتی مشکلم چیه ، اونجا تا توی یه روم می رفتم بدون سلامی و علیکی سریع مینداختنم بیرون!نقل قول: