دوست عزیز شما که نمیدونی چرا در اینجا شرکت می کنی ؟؟؟ :20:نقل قول:
الکی که نیست !!! دنیا قراره نابود بشه کلی هم مدرک در اختیار هست از نوستتراداموس بگیر تا مایاها !!! :46:
Printable View
دوست عزیز شما که نمیدونی چرا در اینجا شرکت می کنی ؟؟؟ :20:نقل قول:
الکی که نیست !!! دنیا قراره نابود بشه کلی هم مدرک در اختیار هست از نوستتراداموس بگیر تا مایاها !!! :46:
این پایان دنیا رو اقوام مایا هم پیش بینی کردن درسته
بله ! مایاها تمام پیش بینی هاشون درست بوده !!! اونها پیش بینی کرده بودند که نسلشون منقرض میشه !!!:20:نقل قول:
پیش بینی نکرده بودن ! تقویمشون توی اون تاریخ تموم میشه و یه تقویم جدید شروع میشه ! چون بالاخره تقویمشون یه چیزی بوده که جای نامحدود نداشته و در هر حال یه جایی تموم میشده ! حالا اگه در تاریخ 16 آوریل 2034 هم تموم میشد میگفتن پایان دنیا اونجاست !نقل قول:
این پایان دنیا رو اقوام مایا هم پیش بینی کردن درسته
پس شما گفته های نوستراداموس رو باور نداری ؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
درضمن من که نگفتم دنیا نابود میشه .... خدانکنه :41:
منظورم اینه که دانشمندان دلایل محکمی در این باب دارند :46:
عجب بحثایی شده اینجا:18:
میدونم آخرسر هم مثل همون 2000 آب از آب تکنون نمیخوره:27:
پست قبلیه من به محبت مدیران محترم پاک شد :31:
فقط یه نفر تو این تاپیک و تو طول تاریخ بشریت و در انجمنهای پی سی ورلد اسپم داد اونم من بودم :31:
من واقعا عذر میخوام :31:
فقط یه چیزی اینا اسپم نیست؟ :13:
نقل قول:
سال دیگه اون دنیا میبینمت
نقل قول:
چه سال خوبی واسه سرزمین خشک و تشنه.ی ایران
این بالایی اصلا چه ربطی داشت :18::18:نقل قول:
بارندگی تهران 8 برابر شده:
کد:
خودتون رو برای 2012 آماده کنید تهرانیهای عزیزکد:http://www.hamshahrionline.ir/news-149770.aspx
نقل قول:
تورو خدا دوباره شروع نکنید!
نقل قول:
می گم اگه چیز جدیدی گفته بگو یکم بخندیم!جدی می گما!
متاسفانه تویه این تاپیک اسپم بسیاره و گویا دوباره باید قفل بشه شاید برای همیشه !
هر وقت فرصت بشه و پست های اسپم ببینم پاک می کنم . تویه همین صفحه 4 تا پست پاک شده ، صفحه قبل 7 تا پست و صفحه قبل ترش هم 2 تا پست !
قبول که ندارم ! ولی لطفآ جایی که نوستراداموس گفته جهان در سال 2012 میترکه رو بگین که برم ببینم. چون کتابش هم دم دستم هست.نقل قول:
پس شما گفته های نوستراداموس رو باور نداری ؟؟؟