سلام دوستان منم همشهریم ولی توی این فروم زیاد فعال نیستم محض تکمیل آمارتون گفتم
امیدوارم بتونم ببینمتون
Printable View
سلام دوستان منم همشهریم ولی توی این فروم زیاد فعال نیستم محض تکمیل آمارتون گفتم
امیدوارم بتونم ببینمتون
ووكمن جان نصبش كردي؟
ما را خوشحال نمودی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آره ... خیلی هلوووو بیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... تنکس .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به نظرت از ايكس پي بهتر نيست؟
نظرتون چيه كه در جمعه اخر سال بريم كوهنوردي ؟
از كنار درياچه طاق بستان ميريم بالا از دوشكفته ميااييم پايين
1.5 ساعت بيشتر راه نيست .
خوش ميگذره ها .....
اخه یه خانوم میخواد بیاد نمیشه که تو کوهنقل قول:
البته شاید اون خانوم از پسرا ورزشکار تر باشه.
من هر روز با دوستام تا دامنه کوه میرم فقط
اره بابا ... خيلي بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... ولي خب واسه درايور سخت افزارها يه خورده گيره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اقا منو عفو كنيد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اصلا ميخوايد شما بريد بالا من اون پايين يه آتيش مشتي درست ميكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و يه مرغ خوشكلو واستون سخاري ميكنم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
باشه بالا نميريم ميشينيم همون پايين خوبه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از خودمون پذيرايي ميكنيم .
Excellent:cool:
خوراکی نیاریم؟
آره این خوب بید ... من پایم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عزیزدل پس از طبیعت مصرف کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... معلومه که خوارکی هم میخواد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: