جون من کمک کنید :45::37::sad:
Printable View
جون من کمک کنید :45::37::sad:
فکر کنم باید Space رو نگه داری بعد بدویی سمت دیوار....رسیدی نزدیکش Lctrl رو نگه دار ...... بتمن شروع میکنه به لیز خوردن......نقل قول:
این critical strike رو چجوری باید زد ؟ هردفه میزنم میگم too soon !
من بازی را تموم کردم و باید بگم خیلی کوتاه ولی خیلی عالی بود و اساسین در برابرش هیچه
الان با نقش CATWOMAN دارم میرم تو موزه تو برم سراغ TWOFACE از دریاچه چجوری باید رد شم؟؟؟؟؟؟چون مثل بتمن نیست که بتونم قایق ها را بکشم سمت خودم
یکی گفت جوکر میدونسته بتمن کیه؟اینو از کجا فهمید ؟تو تیتراژ پایانی جوکر یک شعر را خوند که تو VOICE MAIL ذخیره شده بود و معلوم نشد گوشی کیه؟ بروس وین یا کس دیگه
اگه بازی را رو حالت دیفیکالت تمام کنیم چی میشه؟
سلام . ببخشید بنده اونجایی که یارو ساموراییه تایلا رو گروگتن گرفته گیر گردم . هی میگه منو بکش . منم ثابت یه جا وایستادم .و هیچکاری نمیتونم کنم . نمیدونم بازی باگ داره یه یه چیز دیگست ؟! لطفا کمک کنید
باید به محض این که ضربه ت به دشمن خورد دکمه رو فشار بدی.نقل قول:
اگه همچنان مشکل داری برو و صفحه اپگریدهات و برای همین قسمت Critical Strike اموزشش رو فعال کن(فقط برای یکی از اون فن ها میتونی Tutorial فعال کنی) تا بهت بگه کی ضربه بزنی.
یکم که باهش کار کنی قلش دستت میاد و تا اخر بازی تمام ضربه هات کریتیکال میشن.
موفق باشی.:46:
نقل قول:
باید از تورهای دیوار یا سقف استفاده کنی. خیلی راحت تر از بت من می تونی جلو بری.
چجوری باید با CATWOMAN رف؟(مرحله های اول فقط بود ....)
ولی کلا بازیش جالب نیست فقط باید چپ کلیک کنی که چی...
اونجا منظورش اینه که بدو بدو برید سمت اون دیوار و نزدیکش که رسیدید سر بخورید تا از زیر اون نیمه دیوار رد بشه...نقل قول:
شما بدو نزدیکش که شدیlctrl رو بزن
حافظه نمونده برام با باتارنگ کنترلیت بزنشنقل قول:
سلام . من اونجایی که Ra’s al Ghul , تالیا رو گروگان میگیره گیر کردم . میدونم که باید با batrange بزنمش ولی نمیشه . اصلا از جام تکون نمیخورم . ثابت وایستادم .