فقط تا 6:10 با یوزر شبانه کانکت بودم ولی بعدش با یوزر روزانم کانکت شدم تا الان.نقل قول:
من 50 مگ رو که کفتم همین نیم ساعت پیش دانلود کردم نه با یوزر شبانه
Printable View
فقط تا 6:10 با یوزر شبانه کانکت بودم ولی بعدش با یوزر روزانم کانکت شدم تا الان.نقل قول:
من 50 مگ رو که کفتم همین نیم ساعت پیش دانلود کردم نه با یوزر شبانه
آره منم همینطور فکر می کنم...نقل قول:
اگر فقط ديروز بود يه چيزي ولي اينكه امروز هم سرور اين مشكل رو داشته عجيبهنقل قول:
شايد مشكلي بوده خواستن اينطوري شبانه رو قطع كنن بنابراين ساعت am و pm رو جابجا كردن ولي غافل از اينكه يكي مثل بنده هميشه اكانت شبانه رو در همه وقت چك ميكرده
به اين ترتيب همه چيز لو رفته
شبانه صبانت وصل شد اما با سرعت بسيار افتضاح فقط 3 كيلوبايت
دوستان شاتلی که انقدر الکی می نالید
بیاید ببینید صبانت شبانه رو هم تقریبا تعطیلش کرد.اینترنت آسسده بخواب که صبانت بیدار است
معلوم نيست تو اين دو شب چي كار كردن اگر اينطوري باشه بايد adsl رو تعطيل كرد
دوباره دزدی صبانت حقه بازی صبانت حرام لقمه بودن صبانت شروع شد سرعت شبانه الان 7 هست دیشب هم خراب بود من که دیگه فقط 9 روز مانده تا تمام شود و برای همیشه با این صبانت دزد خداحافظی خواهم کرد حالا چه این سرعت شبانه خودش را درست کند چه نکند در کل صبانت به خاطر همین سرعت شبانه سرپا بود که این ... توش بای بای صبانت:19:
شبانه درست شده ها... یه وقت سرتون بی کلاه نمونه فکر کنید خرابه...
گفتیم اسپمی کرده باشیم گفته باشیم...
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 11 (10 کاربران و 1 مهمان)
mahdy2021, Cleeev+, ebir, H-R-N, hosein63, javad10170, Jentel, MasoudBJ, nibilala, or2007
ای تو روحشون... چرا سرعت بعد از 2-3 دقیقه از 120 میاد رو 8......؟؟؟؟؟؟؟؟ تــــــــــــف........ بریم بزنگیم نصفه شبی ببینیم چه *هی دارن میخورن...
اون موقع روز بود الان که دیگه شبه... تف تو روحشون......