یکی هم جواب ما رو بده ثواب داره به خدا:31:
نقل قول:
Printable View
یکی هم جواب ما رو بده ثواب داره به خدا:31:
نقل قول:
در مدل elite یه لیبلی داره که میزان حجم مصرفی هارد و قفل بودن یا نبودن و ... رو نشون میده و توسط خود وسترن سه سال گارانتی شده و رنگش هم مشکی مات هستنقل قول:
در مدل Essential لیبلی نداره و ساده هست توسط وسترن دو سال گارانتی شده و رنگش مشکی براقه (اثر انگشت واضح روش میافته)
من سایت وسترن رو بررسی کردم و یه مطلبی راجع به سازگاری usb2 و usb3 باهم پیدا کردمنقل قول:
طبق گفته های زیر مشکلی ندارن همدیگه رو ساپورت میکنن
اگه انگلیسیتون خوب باشه می تونین متن زیر رو ترجمه کنین و متوجه بشین
منبع
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=180
عکسی که گزاشتم مدل usb3 هست که طبق توضیحات اون usb2 ساپورت میکنه اما همانطوری که نوشته در صورت وصل کردن به مادربرد usb2 دار سرعتش حداکثر برابر usb2 خواهد بود
با عرض پوزش ولی جنابata.royalfalcon اشتباه گفتند و مدل Essential یه گیج داره که توسط اون میشه فهمید چقدر از فضای هارد مونده البته به طور تقریبی.نقل قول:
ولی مدل الیت یه صفحه نمایش داره که به صورت دیجیتال ظرفیت رو نوشته.
اینم عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته ان نسخه ی مک است ولی نسخه ی ویندوز هم همینه و فقط رنگ جعبه سبز است.
دوست خوبم ممنون از یاداوری چون من خودم مدل Essential رو ندارم و فقط الایت دارمنقل قول:
مدل الایت برای نمایش میزان حجم دو چیز داره داره یه نوار آنالوگی و هم به صورت دیجیتالی
به عکس زیر دقت کنید
اونیکه تو پلاستیکه که در واقع تازه خریدم اون نوار خالیه ولی بقیه اون نوار پر یعنی سفیده
یعنی هم به صورت آنالوگی و هم به صورت دیجیتالی حجم رو مینویسه
مرسی. آره همه جا نوشته USB 3 حالت Backward داره ولی میخواستم کس که تجربه هم کرده بهم OK بده...نقل قول:
کسی قیمت داره؟ قیمات هایی که من نوشتم مناسبه برای خرید؟
گفتم که برای من که هیچیش نشده و من کلا از سیگیت راضی ترم تا wd به همون علت هایی که گفتمنقل قول:
دوست عزیز کدله pro خیلی گرونه اخه فکر کنم همن معمولیشو بگیرم اخه usb3 هم فعلا چیزیم ساپورت نمیکنه اگرم بعدا ساپورت کنه اداپتورشو میخرم و سیگیت 25 هزار تومن از wd ارزون تر هستنقل قول:
فقط برای اطلاع رسانی!!! (از ورود این محصول به ایران خبر ندارم)
شرکت drobo یه حافظه جانبی ساخته که متشکل از 5 هارد و یک پرازشگر هست که هم فایل ها داخل خودش نگهداری میکنه و هم میتونه مثل سرور خانگی عمل کنه قیمتش حدودا 700 دلار هست
اینتر فیس هایی که داره
eSATA
FireWire 800 (FireWire 400 compatible)
USB 3.0
حجم کلی هم بستگی به هاردهایی که انتخاب میکنین داره و حداکثر 9.09 ترابایت هست
برای تعیین میزان حجم انتخابی به آدرس زیر بروید و آون هارد هایی که در بالا هست رو بکشید به داخل اون یعنی در واقع drag کنید
عکس زیر پشت این محصول هست که هارد داخل قرار میگیردکد:http://drobo.com/calculator/drobo-s/index.php
عکس های دیگر
البته مدلهای دیگر هم موجوده اما این مدل بخاطر اینترفیسهای که رایج هست بهتره یعنی هم ساتا داره و هم usb3 و هم FireWire
آدرس سایت
کد:http://drobo.com/products/drobo-s.php
من هارد وسترن رو برای خرید انتخاب کردم و چند سوال دیگه دارم:
1.در سایت وسترن دیدم که این هارد Automatic backup داره. می خواستم بدونم میشه این قابلیت رو غیر فعال کرد؟
2. وزن هارد های با آداپتور وسترن بالای 1 کیلو هست . مشکلی از لحاظ نگهداری وجود نداره یا بعضی مواقع که قصد جابجایی اون رو داشته باشید مشکلی پیش نمیاد؟
3.فرق مدل های My Book 3.0 و My Book Essential Edition USB3.0 در چیه؟
4. وسترن هارد اکسترنالی داره که قابلیت eSATA و USB3.0 رو با هم داشته باشه؟ (اگر ممکنه یک هارد با eSATA معرفی کنید)
مرسی