فکر کنم مربوط به قضیه تکمیل ظرفیت باشه. البته رو حرف من اصلاً حساب نکن؛ بقیه دوستان صاحب نظرند.نقل قول:
Printable View
فکر کنم مربوط به قضیه تکمیل ظرفیت باشه. البته رو حرف من اصلاً حساب نکن؛ بقیه دوستان صاحب نظرند.نقل قول:
دوستان كسي اگه اطلاعات دقيقتر داره بگهنقل قول:
اين بنده خدا كچلم كرد
نقل قول:
داداش ترکوندیا! دمت گرم. خیلی حال کردم باهات.
لطف داری عزیز :دی :دی
به شخصه با سامان و پانیذ(مخصوصا درصد ریاضی :46:) حال کردم کارنامشون رو میدیدم لذت میبردم جدا ;) همیشه باشه این جو گرم تو پی30 بین ما سری کاربرایی که بعضا از کنکور 89 به هم پیوستیم بعضیا هم از قبل برقرار باشه
امسال دفعه اولیه که اینطوری گذاشته من حدس میزنم امسال یه سری رشته شهرها مثلا 70 نفر میخواستن کل کسایی که حد نصاب تراز رو اوردن مثلا شدن 20 نفر. دانشگاه هم نمیتونه از کسایی که حد نصاب رو نیاوردن قبول کنه واسه همین به کسایی که توی رشته شهر های دیگه حد نصاب رو اوردن اجازه داده که بیان و وارد این رشته ها بشن. اگه من باشم حتما پیش رو میگیرم ببینم این رشته ها کدومان . ممکنه (بازم میگم ممکنه) توشون پزشکیم باشه . بخصوص من شنیدم پارسال پزشکی قشم با نصف ظرفیت تشکیل شده و بازم جا داشته که توی تکمیل ظرفیت گرفته حالا امسال دانشگاه آزاد این انتخاب رو گذاشته واسه کسایی که حد نصاب ترازشون خوبهنقل قول:
(اینا که گفتم همش حدسه چون این اتفاق ساله اولیه داره میوفته و جز دانشگاه کسی چیزی نمیدونه)
من چه جوری کارنامه مو واسه گذاشتن اینجا ویرایش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آگر کاربر آماتور هستی صفحه اعلام نتایج رو باز کن و کارنامه تو بیار. بعد با زدن کلیدهای Ctrl+Print Screen از کل صفحه عکس بگیر. بعد برنامه ی Paint رو باز کن. اون بخشی از کارنامه که می خوای نشون داده بشه رو انتخاب کن و Copy کن. بعد یه فایل New از منوی بالا باز کن و حالا اون بخش عکس رو که Copy کرده بودی Paste کن و به راحتی Save کن. حالا فقط می مونه آپلود کردن و وارد کردن آدرسش توی پستت تو P30World.نقل قول:
حداقل یه نکته ای رو همه یاد گرفتیم. و اونم ارزش عمومی هاست. خیلی فقط به تخصصی می چسبن.نقل قول:
آره خیلی نزدیکه.
اما من توی اختصاصی خیلی خراب کردم.
Haniii ترازت که خوب شده. حتما رشتت هم خوبه. ولی چرا شهرش رو پاک کردی؟
راستی Alireza SM رشته ها رو از اولی خیلی بالا زدی و اینطوری شانست خیلی کم شده. اگه نگاه کنی مهندسی کشاورزی اردبیل که زدی 7 نفر انتخاب 5 امشون مثل شما بوده و شما نفر هفتمی بودین. حالا امسال که آزمایشیه ، سعی کن سال دیگه انتخاب رشته بهتری رو داشته باشی.
موفق باشید
دوست گلم این کارنامه هایی که میگی کجاست؟ من ندیدم.نقل قول:
اگه paint بلدی، خب هیچی دیگه . ولی اگه نه، اول صفحه رو بیار پایین تا جایی که دیگه اطلاعات شخصیت نباشه. حالا از صفحه عکس بگیر. اگه نتونستی پیغام خصوصی بده برات توضیح بدم. یا هم عکس کارنامت رو بفرست برات ویرایشش کنم. اگه خواستی گل و بلبل هم اضافه بکنم، تعارف نکن. :27:نقل قول:
من چه جوری کارنامه مو واسه گذاشتن اینجا ویرایش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 11:57 AM ---------- Previous post was at 11:54 AM ----------
خودآزمایی؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
منم دامپزشكي گرمسار قبوليدم.ازمون پزشكيم خواب موندم ان شاالله ساله بعد
خب کو کارنامه؟
عربی تو کنکور واحدش چنه واسه رشته ریاضی؟