نقل قول:
کی گفته منبع خبر فارسی نیوزه؟
همه خبرگزاری ها این خبرو گذاشتن
برای نمونه اینها:
خوشبختانه پدیده ای به نام زمانه ارسال خبر هستش:
زمان ارسال این خبر توسط فارس نیوز:
نقل قول:
89/03/29 - 12:27
زمان ارسال این خبر توسط فوتبال 3:
نقل قول:
زمان ارسال خبر : شنبه 29/03/1389 ساعت : 12:42
زمان ارسال این خبر توسط جهان نیوز:
نقل قول:
شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۹ ساعت ۱۳:۴۸
فکر کنم قانع شدی... درسته؟
نقل قول:
همه خبرگزاری ها این خبرو گذاشتن
برای نمونه اینها:
کوری عصاکشه کور دیگر!!:41: کاملا مشخصه که هر خبرگزاری کاملا خبر رو به صورت اختصاصی داده بیرون!!:27:
نقل قول:
ضمنا این فالس نیوز هم مستمسک خوبی شده واسه شما هر خبری که به مذاقتون خوش نمیاد می چسبونینش به فارس نیوز و میگین دروغه!!
خیر دوست گرامی! اینکه من یا خیلی از دوستان از این خبرگزاری می نالیم، به این دلیل نیست که بر ضده تیممون مینویسه! به این دلیله که داره چرت و پرت مینویسه و شعور مخاطبش رو لطیفه های sms فرض کرده! به خصوص بخش ورزشیش که شورش رو درآورده... تا جایی که من میدونم یه خبرگزاریه ورزشی که مطالب بین المللی ورزشی میده، باید یا خبرنگار بین المللی داشته باشه یا مترجم داشته باشه که از خبرگزاری ها و رسانه های خارجی مطالب رو به من مخاطب عرضه کنه... خوب... ما فرض می کنیم که خبرنگار بین المللی داشته! پس اون خبرنگار که دو خط مطلب میفرسته، نمیتونه دو تا عکس مستند بفرسته؟؟
پس میگیم حتما مترجم داشته! خوب اگه مترجم داشته، نمیتونسته منبع خبرش که یه خبرگزاری یا رسانه خارجی بوده رو ذکر کنه؟؟ متاسفانه به نظر میرسه این فالس نیوزی که من میگم تشکیل شده از دو نفر که یکی سوژه پیدا می کنه، یکی راجع به اون خبر (مزخرفات) مینویسه!!! نهایتا دونفری خبر رو میزارن تو سایتشون و عین پت و مت با هم دست میدن!!
جالبه خبرهای مثلا واقعیشون هم کلی دستکاری شده و اگه منبع اصلی خبر گیرت بیاد، از مقایسه دو خبر به این نتیجه میرسی که کلمه فالس برازنده این خبرگزاریه!
نقل قول:
اون عکس هم حتی اگر مربوط به این خبر نباشه که هست
من میتونم آدرس وبلاگی رو بدم که این عکس شما و عکسی که من گذاشتم رو 3 سال پیش قرار داده تو وبلاگش! آدرسشو بدم؟؟
نقل قول:
اون عکس هم حتی اگر مربوط به این خبر نباشه که هست!بازم نشونه بی فرهنگی تماشاگران انگلیسی هست
نقل قول:
اینکه تماشاچیان انگلیسی بدترین هستن رو هم که همه می دونن
پس اگه اون عکس مربوط به اون خبرگزاری نبوده، مشخص میشه که جناب عالی اومدی، یه خبر که من کاملا به صحتش شک دارم (و اگه یه نفر متن این خبر رو از یه خبرگزاریه خارجیه معتبر واسه من بزاره، من از همه به خاطره اشتباهم عذر خواهی می کنم) رو شما بهونه کردی که عکستون رو بزاری و رو اون عکس مانور بدی... اگه با یه عکس طرفدارای یه تیم یا کل مردم یه کشور بد میشن، پس از عکس منم میشه نتیجه گرفت که یه لیوان لبریز از آب رو شکم تک تک مردم آلمان وایمیسته!!!!:18:
نقل قول:
اون عکسی هم که شما گذاشتی اون شخص طرفدار انگلیسه نه آلمان مگه نمی بینی بالاییهاشو که پرچم انگلیس رو رو صورتشون نقاشی کردن؟
پس عمل این شخص هم نشانه بی فرهنگیشه که پرچم آلمان رو رو شیکمش کشیده یعنی قصد توهین داشته با اینکار
تازه اگر تماشاچی آلمان هم باشه چیز بدی نیست من نکته بدی تو این عکس نمی بینم!(مهم اینه که هدفش از اینکار هواداری باشه یا توهین)چون یه نوع هواداریه دیگه
فقط چاقه همین,چاق بودن جرمه از نظر شما؟
هدف من از گذاشتن این عکس این نیست که به آلمان و طرفداراش توهین کنم و بیام به خاطره یه گروه قلیل، یک گروه کثیر رو زیر سوال ببرم. هدف من اینه که بگم اینقدر راحت قضاوت کردن و به قولی جمع بستن صحیح نیست.
نقل قول:
خوب بهتره این بحثو تمومش کنیم من فقط یک خبر گذاشتم و هدفم اطلاع رسانی بود نمی دونستم یه خبر اینجوری ناراحتتون می کنه
فکر کنم هر کسی پستای من و شما رو خونده، دیگه الان کاملا متوجه شده که شما خبر گزاشتید و هدفتون اطلاع رسانی بود...:41:
یاعلی:11: