کافه سینما هم اعلام کرده که با فراستی تماس گرفتیم و صحبت های ایلیا رو تکذیب کرده!!
کلا مهم نیست :)
Printable View
کافه سینما هم اعلام کرده که با فراستی تماس گرفتیم و صحبت های ایلیا رو تکذیب کرده!!
کلا مهم نیست :)
تکمیلی:
لحظاتی پیش مسعود فراستی با کافه سینما تماس گرفت، این گفتهها را تکذیب کرد و با قاطعیت گفت موضعاش درباره فیلم قلادههای طلا دقیقا همانی است که پیش از این اعلام کرده. و این که هر چه از قول او نقل شود، سندیت ندارد و او خود مواضعاش را در رسانهها در میان خواهد گذاشت.
کد خبر:
کد:http://www.fardanews.com/fa/news/200234/%D8%A7%D8%B8%D9%87%D8%A7%D8%B1-%D9%86%D8%B8%D8%B1-%D8%AC%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D9%BE%D8%B3%D8%B1-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%8A-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D9%8A%D8%B3%D8%A8%D9%88%DA%A9
فریدون جيراني به "كافه سينما" : خبر تعطیلی در هفتههای آینده برنامه درست است اما هنوز چيزي قطعي نشده/ربطی به چیزی ندارد؛ باید سریالام را کلید بزنم
كافه سينما- به دنبال اعلام خبر تعطيلي سه هفته اي برنامه هفت و خداحافظي مجري اين برنامه با فريدون جيراني تماس گرفتيم تا صحت و سقم اين خبر را از او جويا شويم. جيراني در گفتگو با كافه سينما ضمن تاييد بخش هايي از خبر گفت: البته هيچ چيز قطعي نشده. داستان اين است كه برنامه هفت به دليل فوتبال جام ملت هاي اروپا طبيعتا امكان پخش ندارد چون شبكه سه كل تايمش فوتبال هست و بعد از آن من احتمالا سريالم را كليد مي زنم و امكان اجراي برنامه را نخواهم داشت. اما اين هيچ ربطي به هيچ اتفاق و هيچ صحبتي ندارد و تنها بخاطر سريال فصل بي پروايي هست.
حرفهای جیرانی در مورد خداحافظیاش با «هفت» و موضع ضرغامی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سینما - خبرگزاری سینمای ایران نوشت:
پس از صحبتهای مدیر گروه اجتماعی شبکه سه در مورد برنامه «هفت»، فریدون جیرانی در پاسخ به سینماپرس بیان کرد: «مسئله تعطیلی یک ماهه برنامه «هفت» و پیشنهاد خداحافظی من به سیما، صحت دارد.»
خداحافظی من ربطی به نامه سرگشاده به رئیس سازمان ندارد
جیرانی درمورد علت اعلام خبر ناگهانی خبر خداحافظیاش از برنامه، افزود: «این خداحافظی مدتها پیش به سیما اعلام شد و ارتباطی به نامه سرگشاده به رئیس سازمان صدا و سیما ندارد. در واقع این پیشنهاد به دلیل آغاز سریال تازهام و سفر به خارج از کشور عنوان شد.»
جیرانی به انتقاد مدیر گروه اجتماعی شبکه سه پاسخ نداد
مجری برنامه «هفت» در پاسخ به انتقادهای مدیر گروه اجتماعی در مورد موضعگیری برنامه دو هفته قبل در ارتباط با جریان دولتی شدن سینما گفت: «در این باره صحبتی نمیکنم.»
رئیس سازمان صدا و سیما واکنشی به نامه نشان نداد
وی در پاسخ به اینکه آیا تذکرات عزتاله ضرغامی در خصوص این نامه سرگشاده دلیلی برای این تصمیم بوده است، گفت: «عزتالله ضرغامی همیشه حامی ما بوده است. و نه تنها از طرف رئیس سازمان تذکری به ما داده نشده است، که حتی در طول مدت این چند روزه صحبتی هم با وی نداشتهایم.»
نوع همکاری تهیهکننده «هفت» بعد از تعطیلی برنامه مشخص میشود
تهیهکننده برنامه «هفت» در خصوص ادامه همکاری با این برنامه به عنوان تهیهکننده و پیشنهاد برای انتخاب مجری جایگزین گفت: «در این خصوص هنوز مذاکرهای انجام نشده است. نوع ادامه همکاری من با این برنامه تا سه هفته دیگر و تعطیلی یک ماهه برنامه مشخص میشود.»
کد:http://khabaronline.ir/detail/211972/culture/cinema
جیرانی: به خاطر ساخت سریال «فصل بیپروایی» از هفت میروم
خبرگزاری فارس 1391/02/18
فریدون جیرانی گفت: به خاطر سریالی که قصد دارم آن را به زودی کلید بزنم از مقطعی خاص دیگر نمیتوانم اجرای برنامه هفت را برعهده داشته باشم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فریدون جیرانی در مورد رفتنش از برنامه تلویزیونی «هفت» گفت: من یک سریال دارم (فصل بیپروایی)که مجبور هستم آن را بسازم و طبیعتا از یک زمانی نمیتوانم که به برنامه هفت بیایم اما برنامه هفت قرار نیست تعطیل شود.
وی ادامه داد: این احتمال وجود دارد که از برنامه «هفت» بروم و یا نروم اما فعلا صحبتها درباره تعطیلی سه هفتهای برنامه است و سایر تصمیمها بعدا گرفته خواهد شد.
مجری برنامه هفت تصریح کرد: رفتن من از برنامه هفت هیچ ربطی به هیچ نامه و مورد خاص دیگری ندارد. اصلا مورد حاشیهای دیگری وجود ندارد و من قبلا هم سر موضوع سریال با دوستان صحبت کرده بودم.
وی افزود: نه اینکه دلم بخواهد ولی مجبورم که دیگر در برنامه هفت نباشم چون سریال فصل بیپروایی الف ویژه است و بخشهایی از آن در خارج از کشور تصویربرداری میشود.
جیرانی در پاسخ به این سوال که آیا گزینه بعد از شما برای اجرای برنامه هفت مشخص شده یا خیر؟ گفت: هفت فعلا سه هفته برای پخش مسابقات جام ملتهای اروپا تعطیل میشود، هنوز هم رفتن من به این میزان قطعیت نرسیده و تا همین اندازه صحبت شده است و اینکه چه اتفاقی بعدا میافتد، یا چه کسی اجرای برنامه را بر عهده خواهد داشت، فعلا دربارهاش صحبت نشده است.
فكر ميكنم فرزاد حسني رو به جاي آقاي جيراني بيارن .
فرزاد حسني تو برنامه شب عيد يه چيزايي در مورد برنامه هفت گفت.
اگه اين اتفاق بيفته خيلي عالي ميشه ، هفتم ميشه مثه 90 :دي
هیچوقت فرزاد حسنی با اینکه مجری خوبیه تو ضمینه خودش نمیتونه جای جیرانی رو تو هفت بگیره یا حتی بهش نزدیک شه....نقل قول:
---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------
هیچوقت فرزاد حسنی با اینکه مجری خوبیه تو ضمینه خودش نمیتونه جای جیرانی رو تو هفت بگیره یا حتی بهش نزدیک شه....نقل قول:
دیگه فایدهای نداره ...نقل قول:
به نظرم اگر جیرانی رفت کسی رو باید بیارن که مثل خود جیرانی اهل سینما باشه و در حد کسی مثل جیرانی...
جیرانی رو برداشتن چون داشت سیاستهای فرهنگیشون رو زیر سؤال میبرد، برداشتنش چون کسایی رو دعوت میکرد که با اینا مشکل دارن ...
جیرانی در نوع خودش آدم محافظه کاریه، ولی از بعد عید، برنامهاش واقعاً غنیمتی شده بود واسه سینمامون ...
من بعید میدونم مجری دیگهای هم بیاد، حتی با همین سطح از دانش سینمایی، بتونه اون خط مشی رو ادامه بده و گفتمان فرهنگی بین دو جناح ایجاد کنه ...
جیرانی خودش از سیاستگذاران برنامه بود، بدیهیه که با رفتنش سیاستها هم تغییر کنه ...
امیدوارم البته این طور نشه ...
کلید زدن سریال بهانه خوبی نیست
برنامه هفت فقط 2 - 3 ساعت در هفته هست و اونقدر وقتگیر نیست که به خاطر سریال بخواد کلا از این برنامه بره
برنامه 7 تعطیل شد!!
دلیلشون میدان دادن جیرانی به کارگردانان معاند با جمهوری اسلامی و قدردانی از سینمای هالیوود و جشنواره های غربی اعلام شده
اینو امروز کیهان نوشت
فقط میشه گفت خ.ا.ک برسرشون
یه برنامه نیمچه انتقادی رو نتونستن تحمل کنند و بستنش