کسایی که تو سایت کانون عضون این بخش تخمین رتبه ش که فعال شده زبانو هم داره یا نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
کسایی که تو سایت کانون عضون این بخش تخمین رتبه ش که فعال شده زبانو هم داره یا نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من آزاد شرکت نکردم هدفم در اصل سال دیگه بود گفتیم یک شانسی بریم ببینیم کنکور چه شکلیه حالا قبول شدیم نور الا نور اگرم نشدیم لا اقل تجربش رو کسب کردیم
غصه چیه کنکوره آخر دنیا نیست که فقط یک سال همینجوری عقب میفتیمنقل قول:
با هم میریم واسه سال دیگه, غصه نخور!
آزاد که کنکورش مثل امتحانات داخلی (خرداد ) مدارسهنقل قول:
من دیگه نای اینکه بخوام یه سال دیگه وقت بذارم رو ندارم . پیام نور که بدم میا ولی اگه غیر انتفاعی قبول شم که عالی میشه تازه آزاد هم شرکت کردم و با اعتماد به نفس کامل زدم تهران جنوب . دعا کنیددددددددددد .
مثلا سوال دینی داشت خیلی جالب بود
یک همچین چیزی بود
در کدام مرحله رسیدگی به حساب و کتاب اعمال انجام میشود
دنیا -قیامت - لحظه مرگ --- برزخ
یک نمیشه؟!
در کدام مرحله رسیدگی به حساب و کتاب اعمال انجام میشود
دنیا -قیامت - لحظه مرگ --- برزخ
حالا اون لحظه مرگ دیگه آخرشه (نکته انحرافی )نقل قول:
داشنگاه آزاد قبول شدنش اسونه ولی خود دانشگاه نه
اینو خوب گفتی !!!! من قبلا دانشگاه آزاد خوندم (کاردانی ) چون از رشتم بدم میومد دبگه کارشناسی نخوندم ، همه فکر میکنن چون آزاد کویته .....
من سراسریو خراب کردم (دیدین دیگه درصدامو ) غیر تهرانم نمیخوام برم ، در نتیجه مجبورم آزاد بخونممممم
:37:
دو.ستان این جریان برچسب که رو صندلی آزمون چسبونده بودن چیه من یادم رفت اونو بردارم مشکلی نداره ؟؟؟ تو سای سنجش زده باید اونو بمی داشتید من یادم رفت
چیز مهمی نیست. شماره داوطلبی روش بوده. برای وقتی که نتایجو میخوای بگیری لازمه.نقل قول:
کسی آزاد شرکت کرد؟ چه قدر امتحانش راحت و مسخره بود هر کی رو میدیدم داشت میگفت حداقل هفتادتاشو درست زدم یا رتبه یک میشم و از این حرفا. اصلآ بعیده با همچین امتحانی بشه مشخص کرد کی از کی بهتره چون یکی که یه ذره خونده باشه همه رو بالای هفتاد میزنه. فقط یه سئوال مسخره تو بخش زبانش داشت اون mantle و crust که هیچ ربطی به دانش زبانی یه نفر نداشت و بیشتر به درد امتحان زلزله شناسی میخورد. حتی اگه فارسی هم میدادن من بین این دو تا گزینه شک میکردم و آخرش هم اشتباهآ زدم mantle
کنکور زبان خوب شد من شرکت نکردم اگه شرکت میکردم همون اول از جلسه اخراجم میکردن (آخه سوالاش آخر مسخره بازی ) بابا خیلی آبکیه 70 اون کسی میزنه که تو سراسری شاید 20 هم نتونه بزنه
خستگیم در رفت سرِ آزاد! 20 دقیقه هم وقت اضافه اومد.