نقل قول:
چرا همش حالت حمله داريد شما !؟ چرا نميتونيد عادي و با احترام با دوستان برخورد كنيد ؟ اگر مشكلي داريد بهتر نيست ابتدا مشكلتون رو برطرف كنيد بعد پست بديد ؟
روز اولي كه i8910 و s8300 سال 1387 معرفي شد ... بچه هايي كه s8300 رو تست ميكردن و همينطور 8910 ميگفتن حساسيتش در حد ايفونه ! ولي خوب رووني ايفونو نداره ...
يه سال پيش در چنين زماني (پست هاش هست ) تو كلوب s8300 همين گفته ها مطرح بود ..خوب نميدونستيم ! حالا فهميديم ! داريم به شما منتقل ميكنيم كه قبل از اينكه به سال بكشه متوجه بشيد اين حرفارو جاي ديگه نزنيد ... البته به شما حق ميدم چون برندهاي ديگه غير اپل و مخصوصا سوني اريكسون تا به حال خازني نداشته و شما تاچ هاي مختلف خازني رو تست نكردي
در مورد بقيه گفته هات .. اگه در مورد من چيزي داري همين جا بگو با دليل حداقل !
اگه هم نداري داغ نكن و الكي به ديگران اتهام نبند ...
من اصلا با تو مشکل ندارم و اتفاقا خیلی هم با پستات حال میکنم :31:
من تو کویر زندگی میکنم اینجا هم کسی گوشی دیگه ای نداره برای همین فقط با ایکس10 و آیفون کار کردم
شما چرا به خودت شکداری عزیزم من مگه اسمی از کسی بردم که شما انقدر زود به خودت میگیری!!!!!!!!!
نقل قول:
چندين نفر به خاطر گفته هاي شما x10 خريدن .. صفحه نمايش 16 ميليونو و ... باتري چه ميدونم سوني راندمانش 3 برابر بهتر از سامسونگه و ...
هر کی ایکس10 خریه راضی هست و مشکلی نداره
میخوای چند نفر تو همین سایت معرفی کنم که به پیشنهاد بچه های همین انجمن سامسونگ خریدن و الان پشیمونن
نقل قول:
اگه قراره پستی هم پاک بشه درستش اینه که پستهای نا مروبط پاک بشه
شما دست پیش نگیر مدیرای اینجا کارشون خیلی خوب بلدن و احتیاجی به راهنمایی های شما ندارن
نقل قول:
دوم اینکه ببخشیدا به کسی توهین نشه ولی بنده حرف نینجا رو قبول ندارم...شما بببین از 20نفری که X10 رو خریدن گفتن عجب اینترفیسی ولی ایشون گفتن اینترفیس زیبایی نداره!
نینجا کارش درسته meha
اینترفیس هم سلیقه ای هست و نینجا هم با اینترفیس ان900 بیشتر حال کرده خب مشکلی نیست
دوستان مقایسه hd2 و ایکس 10 زیاد جالب نیست چون سیستم عاملشون فرق میکنه و جفتشون معایب و محاسن خاصشون دارن
کلا بعضی مواقع ساکت موندن بهتره هر چند که در قبال این جماعت سخته!!!!